..

NYÅR ÄR FÖRSTÖRT..


skiiiit.

Sitter och funderar vad jag ska göra ikväll.. Allting blev ju som det blev, och nu kan man INTE göra någonting..

Godnatt

Nu går jag och lägger mig.. Undra när jag vaknar imorgon..? Godnatt(L)

Design

Såja, nu har jag fixat designen.. Blev inte så bra denna gång heller jag lär mig lixom aldrig.. Nä, men jag orkar inte vara så noga. En sak jag länge undrat är.. Hur får man headern att som gå ihop med bakgrunden.. Asså att det inte är något vitt mellan headern och bakgrunden? Är det någon som vet,så skulle det vara jätte snällt om ni kunde skriva det i en kommentar..


Ska försöka göra en ny design.

Ska försöka göra en ny design nu, får se hur det går..kysss!♥♥

Älsklingar.. (parfymer)


Älsklingar.. Speciellt <.. Känner på mig att den kommer att gå åt snabbt. Mums, absoluta favoriten!


Ansikts/kropps produkter

Det var en läsare från min gamla blogg,som ville att jag skulle lägga upp produkter jag andvänder när jag fixar mig, och parfymer osv! Självklart kan jag det..


1. Garnier  make-up remover - Smink borttagning, och då förstår ni väl vad jag andvänder den till..?
2. Garnier ansiktsvatten - Den andvänder jag morgon och kväll. Den gör huden friskare, avlägsnar de sista orenheterna efter du tvättat bort ditt smink.
3. ACO Acnelösning - Denna flaska är verkligen super bra.. Förr när jag hade ganska mycket acne.. mellan ögonbrynen som så duttade jag på detta och, det gick bort efter ett tag. Andvänder den också ibland innan jag sminkar mig så blir det inte lika lätt att få finnar..
4. Visibly clear - Denna produkt är verkligen super bra.. Den kan man ha som både ansiktsmask och ansiktstvätt morgon och kväll. Den hjälper till att förhindra finnar och avlägsnar orenheter. Mycket bra produkt fastän jag inte andvänt den så länge.. Har hört att det är många som är nöjd med den.
5. Clearasil - Denna produkt har jag egentligen inte förstått så mycket av..  Den ska göra renare hud hela dagen,varje dag.. Tycker den känns jätte konstig att smörja in sig med och har därför knappt andvänt den.
6. JASMINE Body wash - Denna tycker jag är ganska bra, eftersom den tar bort rester och smuts från ansiktet i


Kvällens shopping

Halsduk och skor!VEM HAR TUR?


Dagens shopping

Hittade en tröja idag, dock så hade dom hett fast nått himla snöre som jag tog bort..
Här är med snöre.. Nej urs, jag gillade det då inte! Haha oseriös pose?;)

Nu blir det mat, och sedan ska jag ta bussen till lite affärer.. KYSSS!


Dagens outfit.


Btw; Här ser ni hur jäkla kort mitt hår är.. Ni förstår nu varför jag alltid har/kommer att ha uppsatt? Och fixat luggen istället.


Gårdagens shopping
Tävling

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 400 kronor på H&M. Vill du också tävla om presentkortet checka då in på denna blog;
http://angelicablick.se/2009/december/tavling-1.html?_tmp=079a23bafb722f4c6fa85c9b924c99ec8e9ab04c


Tävlingen går ut den 29 December,alltså idag.. Så passa på nu,skynda på! Hehe..
Allt du behöver göra är att skriva ditt namn,epost,och bloggadress i en kommentar på hennes blogg.. Och sedan skriva ett inlägg om tävlingen i din egen blogg!


Lite extra bilder.. från idag!


Dagens shopping!


Dagens shopping.. Btw; Jeansleggingsen ser typ lila ut men dem är ljusblå.. I promise you!;)

Jeanslegginsen & Tröjan är nytt för idag..
For på stan en sväng, och när jag satt i bussen började jag fundera om jag verkligen hade dragit ur kontakten till min plattång. Gissa om jag blev orolig? Kan man säga.. Men jag sprang ändå och köpte tröjan.. Sedan tog jag första bästa buss hem och kolla om lägenheten stod och brann.. Men nej, jag hade dragit ur den. Men jag var inte klar på affärerna så jag tog bussen hit en liten bit från mig och köpte dessa jeansleggings! Och imorgon ska jag köpa 2 par skor tror jag, och en sak till håret..

Ursäkta.

Ursäkta, designen på bloggen är inte så jätte fin.. Men kände att jag måste sätta dit någonting iallafall om jag ska länka bloggen.. Kommer annan design senare, denna får duga tills vidare! Nu ska jag göra ett inlägg som en läsare önskade!

Ny blogg honey´s!;*

Hejhej bloggen.. Haha, nej så ska jag faktiskt inte säga!

Iallafall.. Idag var det skolavslutning,så himla nice asså! Jullov nu i 3 veckor,jag ska sova hela dagarna.. Oj,då blir mamma&pappa sura! Men iallfall, efter skolavslutningen så for jag och var med Sara&Irma. Efter ett tag for vi till Strömpilen! Och nu har jag gjort bort alla julklappar tror jag! Ska bara till pappa imorgon och hämta resten plus mina då!
Juste,vet ni vad? Jag har klippt mig.. och gissa vad? Det är KORT! Förbannat kort, hehe.. Men det får jag leva med ett tag nu, men jag har kommit på att jag måste börja klippa mig mycket mycket oftare. Och luggen är också kort nu! Får se om jag trivs i denna frisyr, ni får väl se om jag bär hårförlägning snart.. Haha, nej så blir det nog inte!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0