älskling

Jag älskar dig.
Vi lärde känna varandra i Mars förra året,(den 19;e mars om man ska vara exakt!) det tog någon månad/ngra månader och sedan började vi väl gilla varandra lite smått, hanna&david var tillsammans till en början,då vi just lärt känna varandra. Dom sa ofta till mig att du&jag skulle passa så bra tsm, osv. Jag hade mycket att tänka på,och den tanken hade inte slagit in,den låg väl och trängde men jag fattade inte. Jag skulle faktiskt kunna säga att dom fick mig att fatta att jag gillade dig.

Men dock,så gick allting i perioder. Det vet nog både du och jag.. Jag var grymt osäker på allting,på mig själv. Jag var osäker,ville vara med dig hela tiden. Ville inte vara för på,och visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag fick fråga mig själv ofta, om hur starka mina känslor var. Jag höll på ge upp dag efter dag,det gick några månader och fler och fler berättade för mig hur bra vi skulle passa tillsammans. Nu idag,så kan jag fatta om människor blev irriterad. På mig.
Idag är jag så jävla glad att jag inte gav upp totalt, att jag inte bröt allt vi haft. Att jag inte gjorde allt för att glömma dig  som jag hade tänkt,för idag är vi tillsammans. Idag är det vi,och har varit i snart 4 månader.
Vi blev tillsammans den 24 Februari 2011. Alltså nästan exakt 1 år efter att vi träffats för första gången. Som hanna brukar säga; Det tog 1 för er att bli tillsammans,1 år var ni på G..
På sätt och vis,yes. Vi var på G otroligt länge kanske..

Det kan ha varit otroligt bra oxå att vi tog den tid på oss. Är så otroligt glad att du orkat med mig under denna tid Simon! Om en vecka så är det 4 månader tillsammans,dock har jag oturen att inte kunna vara med dig då. Kommer snart vara utan dig i en vecka, det känns otroligt svårt. Visst,vi har varit utan varandra i en vecka/mer än en vecka förut,under den tid vi varit tsm oxå. Men det känns inte som samma sak.. Nu är det lov, nu är de flesta borta,jag får mina attacker då jag verkligen behöver dig. Du ska ungefär 15 mil bort,visst det är inte jätte långt. Men det är en annan sak då du är hemma,och vi inte träffats på en vecka.. Under de dagarna har jag iallafall vetat att du finns en busstur/biltur/cykeltur bort.

Juste.. Denna text borde jag klämma in någonstans, men nu får den hamna här. Jag minns så väl första gången du skrev att du älskade mig. Jag vet inte om du kommer ihåg det själv,eller om det var ett misstag att du skrev det osv. Men jag minns det så himla väl. Du var i Turkiet,jag blev alldelens till mig,om jag ska vara ärlig.. Jag visste inte vad jag skulle skriva,fult nog så var det ända jag skrev ett hjärta. Men de tre orden,jag älskar dig är starka ord. Jag var inte riktigt säker på den tiden. Men jag minns att direkt jag saknade dig så satt jag och kollade tillbaka på det du hade skrivit från turkiet.. Du skrev att du saknade mig,oj.. Så glad jag var. Jag minns att den veckan du var där,var nog den längsta vecka i mitt liv. Jag höll nästan på att bryta ihop. Jag försökte kämpa mig igenom de sista dagarna.. Då insåg jag nog,hur jävla mycket jag gillade dig.

Och än idag,än idag gillar jag dig så otroligt mycket, jag älskar dig. du är min bästa!

Jag funderar ofta på hur mitt liv skulle sett ut om jag inte hade träffat dig. Det skulle vara mycket som jag gått miste om,ifall jag inte hade träffat dig. Jag skulle inte vara den jag är idag. För du har fått mig att inse så himla mycket. Innan jag träffade dig,innan du fick mig att inse då var jag rädd för mycket. Jag var rädd för killar,jag var rädd för människor,jag var rädd för släktingar,jag var rädd för min egen pappa,jag var rädd för människor på stan,på bussen,på gatan,jag var rädd för människor som kollade, jag var rädd för människor i min egen ålder,det var så himla mycket jag var rädd för. Visst,jag är rädd fortfarande. Men du har fått mig att inse att det finns snälla killar. Det finns människor som inte bara vill en illa.
Du gav mig kärlek,när jag behövde det som mest. Du räddade mig.

Visst,när jag lärde känna dig,när jag verkligen gillade dig så himla mycket så vart det andra saker som jag blev rädd för. Var rädd att du inte skulle gilla mig/att du skulle sluta gilla mig,att du skulle gilla en annan.. jag visste inte hur jag skulle göra,jag är/var inte stark. och höll gång på gång på att ge upp..

Med dig,så känns det så jävla rätt. Trots allt.
Jag vet att jag inte är ngn bra tjej.
Men jag försöker..nyyyy blooggg?

Jag är less på denna blogg.. Jag vill ha en ny,men ändå vill jag ha den här.
Aja, vet inte vad den ska heta dock.. vill att den ska heta typ jessicalindberg.blogg.se men näe, då äre ngn kåtjävel som har den och inte skrivit sedan 2007.. så det kanske blir jessicalindbergs.blogg.se eller myfuckinglife.blogg.se

Dag 5 - Mina syskon

yesyes, jag har 2 syskon. En liten flicka på 3 veckor exakt,som troligtvis ska heta Elina. Och en lillebrorsa på 7 år, som heter Elias! Skiljer 7 år mellan oss alla. De är dock halvsyskon,från mammas sida. Har väl inte mycket att säga om dom, elina är gullig och elias är jobbig! Inge mer med det!
orkar inte leta fram bild på elina..

Dag 4 - Min första kyss

Hmm, min första kyss? Jag minns faktiskt inte, men min första "riktiga" kyss som jag verkligen minns var väl när jag var 10,11 år.. Men enda kyssarna som någonsin betytt någonting för mig är med Simon! <3


Dag 3 – Meningen bakom ditt bloggnamn

Meningen bakom mitt bloggnamn? Haha..
Eh,jag vet inte? skulle ju helst hela jessies,istället för jessiees.. Men tyvär var det upptaget med ett e.
Och ja,jag heter Jessica,och ett av mina smeknamn blir väl jessie då..

Simon hela helgen!<3

Helgen har spenderats med min älskling, i fredags så var vi och badade med Danne. Träffade lite folk där oxå så.. Sedan drog jag och simon hem till honom och tog sedan bussen vid 11 till mig och sedan sov vi hos mig till lördag. Så ja, igårkväll (lördag) var vi och badade med Dennis,Danne och Viktor. Sebbe,Benne och Tobbe var med,men badade inte.. Sedan så sov jag hos Simon. Lyckades dock somna 11,halv 12..

Dag 2 – Varför började du blogga?

Jag minns faktiskt inte varför, men det var väl antagligen för att jag ville ha någonstans att skriva av mig, att skriva ner mina dagar,mina tankar,funderingar.. Någonstans att skriva vad som helst,helt enkelt! Ganska kul att sitta och titta tillbaka senare.. :)
Har bloggat i ganska många år faktiskt,och haft hundra olika bloggar utan att överdriva :P

Dag 1 - Presentera mig själv!

Hm,ja vad ska man säga? Jag heter Jessica Lindberg, är 14 år,15 i sommar. Bor i Umeå, på Ersboda med min pappa och i Degernäs med min mamma,låtsas pappa,min katt Nisse, och mina 2 syskon. Elias som är 7 år,och Elina som är 3 veckor. På fritiden spenderar jag tiden med kompisar,dator,osv. Försöker hinna med allting,försöker klara skolan osv.. Jag gillar att fota, fotar dock inte lika mycket nu som jag gjorde för ca 1-2 år sedan. Anledningen är väl att jag inte har någon egen systemkamera. Har en kamera,men den har väl fuckat upp sig..
Har även en underbar pojkvän,som jag spenderar ganska mycket med.
Har väl inte så mycket mer att säga.
Slänger in ett foto på mig sjäääälv.

42 dagar

Trodde aldrig jag skulle göra ngn sådan här, men nu får det bli så..
Och inläggen kmr komma lite hipp som happ! (okej,vet inte om man säger så men nu får det bli så ändå..)

Dag 1 - Presentera mig själv 
Dag 2 – Varför började du blogga?
Dag 3 – Meningen bakom ditt bloggnamn 
Dag 4 - Min första kyss
Dag 5 - Mina syskon 
Dag 6 - Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv 
Dag 7 - Dagens vill ha. 
Dag 8 - Min dag 
Dag 9 - Min bästa vän 
Dag 10 - Min favvolåt
Dag 11 - Min första största kärlek
Dag 12 - Den här veckan 
Dag 13 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig 
Dag 14 - Mitt favoritminne 
Dag 15 – En dålig vana du har 
Dag 16 - Min favoritfödelsedag 
Dag 17 - Detta ångrar jag 
Dag 18 – Din favoritidol och varför 
Dag 19 - Den här månaden 
Dag 20 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg 
Dag 21 - Ett ögonblick 
Dag 22 – Ett foto på en plats du varit på 
Dag 23 - Det här får mig att må bättre 
Dag 24 - Det här får mig att gråta 
Dag 25 - En första 
Dag 26 - Mina rädslor 
Dag 27 - Min favoritplats 
Dag 28 - Det här saknar jag 
Dag 29 - Min Framtid 
Dag 30 – Ett foto på dig och din familj 
Dag 31 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför? 
Dag 32 – Smeknamn du har och varför 
Dag 33 - Din favoriträtt?
Dag 34 – Vem/vilka har du haft ett längre förhållande med? 
Dag 35 – Mina djur
Dag 36 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra? 
Dag 37 – Ett foto på någon som du skulle offra livet för
Dag 38 – Ett brev till dina föräldrar 
Dag 39 – Din favorittid på året? 
Dag 40 – Sommarens planer
Dag 41 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats? 
Dag 42 - Ett sista ögonblick

RSS 2.0