natten var najjs:)

Asså åh, jag har sånna bekymmer med bloggen..
Jag vill blogga,men jag har inte så mycket tid.. Jag vill blogga,men läsarna är borta.

Aja,skriver ju inte bara för att ngn ska läsa,öhööö!

Aja, inatt var det underbart.. Var med viktor,dennis,sebbe,simon och hanna.. "Lanade väl",somnade några gånger,sprang ut några gånger och rullade i snön,hoppade i snön,och haha dennis ramlade med moppen typ i en massa snö.. sen såg man inte han.. jag hann aldrig vara med å se vad som hände, såg bara att moppen låg i snön,och en röst skrika.. sen insåg jag att dennis låg under.. sen så var dennis pigg så han hämtade en grej från ett trummsett och typ väckte oss alla.. viktor somnade,så jag kom på att jag skulle måla han till en katt,ja.. det var en najs natt ska jag säga..

När jag kom hem idag, så var elias på ersboda så jag träffade han och snackade med han ett tag..
Nu hade jag tänkt vara duktig och försöka plugga, får pizza om en timma.. och så kanske jag ska vara med elias!

ledig persika idag!

Jag är ledig idag,och det är så grymt skönt..
Har sovit på stan,hos mormor och morfar inatt!
Var på böle igår med massa folk,nu ska jag typ börja fixa mig och ta och vara med någon tror jag!

hahahahaaha,mongo bild från typ jul från morfars dator

Ett långt tråkigt inlägg då..?

Denna dag har gått åt av att sova, fram tills efter klockan 1 då pappa tvingade upp mig.. packa lite smått,söka filmer som jag ska fixa ikväll,raderat filmer från datorn och kontrollerat att dom finns på USB;n,checkat massa kläder på internet,och ja..? vad mer? Inget mer!
Nu ska jag strax äta,ska göra mig lite pannkakor och äta innan morsan kommer och hämtar mig,ska till dom ikväll efter 2 veckor hos pappsen!

Jag vill verkligen försöka komma igång med bloggen igen,men det är så svårt att greppa tid till att blogga eftersom det kräver en hel del tid om det verkligen ska vara värt! Nu bloggar jag ibland,kanske någon/några gånger i veckan,men skit trista inlägg! Det är inte ens kul att skriva då.. Behöver TID,TID,TID!
När det är skola,så har jag verkligen ingen tid, skola hela dagen typ,hemma TIDIGAST klockan 4,käka vid 5 knsk,tv,och ja.. det är väl en himla massa plugg man måste fixa hemma också.. På helgerna? Ja,då vill man kasta ordet skola långt uti helvete och vara med vänner och så.. Och nu har det varit lov i en vecka, ja? Inte har man tid då heller,nej då är det att sova tills lunch,kanske stan/vänner på dagen,hem,käka,och sen skynda sig iväg på kvällen! Sen kommer man hem någon gång på natten typ,och ja? Då vill man bara ligga i sängen glo på tv, elr snacka med ngn..

Ja,se här.. Nu blev det ett långt tråkigt inlägg,som ingen ändå kommer att läsa.. Dock har jag väl inga läsare kvar på min värdelösa blogg så det spelar väl ingen roll ändå?

VILL HA,VILL HA,VILL HA..

WeSC T-Shirt - Overlay No 2

När man har strulat till det,så får man göra det bästa av sitvationen!

Gårdagen började med att Simon&Elias kom hem till mig vid typ 1, vi gjorde en kladdkaka.. Sedan så gjorde vi en hel smet, fast vi gjorde ingen kaka av det.. FETT <3<3<3
Aja, och dom drog väl hemmåt vid 4, och då drog jag väl till stan ganska direkt och träffade emelie och vi drog på frasses och käkade pommesfrittes,ÄNNU MERA FETTT!<3<3<3
Sedan vid 7,så drog jag till Böle och var med dennis,sebbe och elias! Vi bestämde oss för att färga dennis&sebbes hår blått,och mycket riktigt! Sedan så fixade vi deras hår, (jag och elias alltså) eller ah.. Jag fixade iaf sebbes,men han gillade inte att han fick knorrar på sidorna vid öronen typ.. :(:(:( SADFACE BLEV JAG! Det blev så snyuggtttt..


sebbus!

hårskum!


RSS 2.0