..

fan.
jag vill förklara.
jag vill inte vara svag,och osäker..
vill kunnna förklara.
jag vet att jag inte kan..
är rädd för att bli sårad..

jag vill få ut mig allt,jag vill veta,verkligen veta..
jag vill vara säker.


hej karlsson

Hemma från jul i örträsk.. Har väl inte så mycket att säga, visar/säger väl vad jag har fått senare..

Denna dag har varit åt helvete, smutsigt ut sagt.
MEN imorgon ska det bli en bra dag, ska på stan med elias, fixa massa grejs.. och sedan sova hos simon på kvällen,förmodligen! har fixat lite film till imorgon och sånt.. och nu funderar jag på att sova, ska upp tidigt imorgon som vanligt.. höres nog mer imorgon puss!

hejhej korv i kötbulle

Igår så vaknade jag klockan ÅTTA, KAN NI FATTA DET?
Hanna sov hos mig, sedan så vaknade jag till av att någon stod i dörröppningen först trodde jag de var pappa så jag hade tänkt börja skrika men då såg jag att det var elias.. så nej, då fick man inte sova nejnej!
Eller vi satte igång en film,så jag och hanna typ somnade.. Men sedan gick vi upp och fixade oss och drog på stan.

Sedan drog jag till sara och var med henne igen efter mer än ett halv år sedan sist..
haha vi var på maxi, och blev rädd för en toa b.la :]

sedan drog jag till böle och såg film med elias och simon.. och sedan drog jag och elias till ersboda och träffade emelie och hennes boyy ett tag och sedan sov elias hos mejejjjejejj!

Vet ni vad jag ska göra ikväll? vet ni det? Näääää, de vet ni inte..
Jag ska FAKTISKT spela bingolotto.. omg, jag låter som en gammal kärring.. Men serriöst, jag tycker faktiskt att det är ganska kul.. och jag har ingenting att göra ikväll lix så,tror jag.. eller jag orkar typ inte eller ah.... man kan faktiskt vinna pengar dessutom!!!!!!

gammmaaaaal bild! peace out

hej lov!

Ja, nu har man äntligen jullov..
Betyg? Ja.. Vad ska man säga? Jag är stolt för att jag fick betyg i alla ämnen! Men missnöjd att jag inte fick VG i svenska och språk.. Där var jag värd bättre än G. Men man ska inte klaga, det är trots allt det första betyget!

Hanna och Elias for för en halv timma sedan ungefär, vi drog på subway och käkade efter avslutningen.. och sedan drog vi till mariedahl. Jag blev kär i ett par skor, dock kunde jag inte köpa dom.. Hade inte 500 spänn med mig, men det blir att köpa dom när jag har pengar.. vilket nog är på fredag?

Ikväll blir det att dra och checkaaa läget på ug ett tag tror jag, sedan dra hem till simon och se film, och efter det drar jag,elias och hanna till ersboda,kanske är med någon där eller drar hem till mig på dirren,eftersom vi ska sova hos mig inatt.. Vi ska nog laaana film och massa!


har typ ingen bild på oss 3, så blev en me mej å hanaabanana


taggad på lov till maaaaax!

Sitter på skolan och tråkar ballen av mig.. Har hål i 1 och en halv timma till.. Denna dag känns ovärdare än allt annat!
Kom till skolan före 8, när jag börja 9.. biologi lektion och sedan hål i 2 timmar.. och sedan är det volleyboll och sedan slutar jag!
Elias sitter i hurten, och vi ska dra och käka om ca 20 minuter.. så jag sitter vid datorn medan då!  Julmat till lunch, får väl hoppas att det är smaskigt

imorgon är det sista "riktiga" skoldagen innan lovet! hoppas dock att det är chill imorgon,vet inte hur mitt schema ser ut imorgon.. men jag måste gå igenom de restuppgifter jag lämnat in, få tillbaka prov och sånt..
På måndag så ska vi på bio med klassen halv 9,och se harry potter.. så jag drar väl på det och sedan slutar efter åt! chill,så.. tisdag, är det äntligen avslutning fyfan vad skönt! lovet, ska bli så skönt och så jävla bäst!

looovet kmr bliiii kiingast! nu kör vi föfan!

checkcheck jao!

Just nu sitter jag och väntar på käk, hoppas på att de är klart snart.. eftersom jag ska in te stan och checka läget,försöka göra bort de sista julklapparna och sedan drar jag och checkar läget på ug.. haha!

skolan idag, typ chillpill (ja,jag säger pill?) inställt första lektion-språk,idrott å sen mattediagnos (uew..) sedan alkoholsnack/fika time! sen slutade man..
imorgon har jag en lektion,kemi.. sedan är det volleyboll! vet dock inte om jag ska vara med.

nä, nu ska jag snabbplatta igenom håret en sista gång. kysssar!


dampbarn!

Skola idag, somnade i bussen,somnade på skolans toa,somnade på lektioner,somnade på hål/raster,somnade i maten.. eller oj, inte i maten kanske! Men ni förstår kanske? TRÖTT SOM FASEN! Inte nog med det så har jag haft världens jävla pms idag! Ja.. ni tjejer förstår ju vilket helvete jag haft?! Kan ju nästan inte bli värre..

Stan sedan,dampaaa jeeeveel osv.

imorgon är det chill dag faktiskt, har inge ev i 2 timmar.. så idrott,tyska å matte.. ganska chilllt!
sen torsdag äre volleyboll. å fredag vanligt typ. måndag halvdag å tisdag avslutning. HAPPYFACE!

PATETISKA JÄVLAR;) FU

Jag fattar inte vars världen är på väg..
Vet ni vad jag har tänkt skriva om nu? Nej, bara jag som vet.. Men ni vet om ett par sekunder om ni nu vågar läsa vidare..

Nej men ärligt nu, jag fattar inte människor nu för tiden..
Skulle jag säga att jag tycker jag själv är snygg, skulle folk bli "sura". Folk skulle skratta,kommentera; är du sjuk, fyfan urs urs urs.. osvosv..
Men,skulle jag säga att jag tycker jag själv är ful,skulle väl folk tycka att jag borde skaffa lite självkänsla..?
Folk kanske tycker att man borde hålla käften om det, kanske tycka att man är OKEJ!
Men om jag nu tycker att jag är så snygg,låt mig tycka det? låt mig inbilla det, bara det inte blir för mycket.. låt mig driva om det, ta det med en nypa salt! folket är för löjliga nu för tiden fifan!

Jag minns när jag la ut en bild på mig själv för några månader sedan, och skrev; åååh, jag är så jävla snygg pussss<3 sedan fick jag en hel jävla bok med text.. (ironi då,..) men aja! för det första vill jag säga, att jag höll nog på dö av skratt av kommentaren! Den som kommenterade var verkligen sur, allvarligt jävla sur! när jag dock fick en massa kommentarer från random anonyma att jag borde tagga ner med självförtroendet började jag undra,vad vill dom få ut av detta?
jag drev,och jag var inte ett dugg seriös.. det var därför jag skrattade! jag ville se hur folket reagerade..

JAG ÄGER ER, SÅ DREEEEAM ON BIATCHES! F.U

julklappisarrr!(L)

Lucia idag, i kyrkan.. Jag var duktig och följde med på det FASTÄN jag nästan hatar kyrkor,oj förlåt.. skulle försöka hålla käften om det! Men här skriver jag vad fan jag vill.
Såg sedan Eclipse med elias&hanna! Även hunnit springa på stan och shoppat julklappar, nu är jag fattig! Ringde dock pappa direkt efter jag shoppat och grät för att jag inte hade nå pengar,han tröstade med att jag skulle få mer pengar! Love my dad, pappa betalaaar biatcheees! <3<3<3<3


vill haaa!jag vill fixa allt.

Jag vill fixa allt, jag vill KUNNA fixa allt..
det finns grejer som jag skulle vilja ändra på,
grejer som skulle få mig att må bättre,
så som det känns nu iallafall!

Jag ska ta mig ork att försöka, det finns en del grejer att reda ut.
en del saker som kanske kan fixas..
jag vill säga att jag älskar livet,och mena det..
jag vill kunna vara ärlig med allt positivt jag säger,tycker osv..
jag vill kunna säga; Jag mår bra..
och mena det fullt ut!

För jag har bestämt mig, hoppas ba att orken räcker till allt!

inget ska få trycka ner mig.


julafton,jullov,nyår!

Julafton om ca 2 veckor.
Jullov om ca 1 vecka..
Nyår om ca..? hm,3 veckor?


Ja,vad ska man göra då?
Julafton blir det inge speciellt egentligen.. Stugan, släkten..
Jullov, omg.. det ska bli bäst! - vänner,övernattningar,filmkvällar,osv..?
Nyår.. - Ja, detta är det största problemet för mig,vad ska man göra på nyår? Vill vara med massa vänner, men vilka vet jag inte riktigt än..

Vad ska ni göra?:)


JAG BÖRJAR NOG BLOGGA IGEN!

JAG BÖRJAR BLOGGA IGEN..!
försöka iaf..

Igår så sov jag typ hela dagen, kanske inte.. men iallafall tills vid halv 2 tiden,hade lixom blivit väckts lite granna under natten,och sedan vid 9 på morgonen.
For iallafall iväg på strömpilen och handlade och sånt dära..

Efter middagen snackade jag med simon,och vi började snacka om att vara med varandra.. Antingen att morsan skulle hämta han och han skulle sova här, men jag for till han istället. Fast ja, det blev ju efter 9 tiden jag drog dit.. Så det blev inte så hemskt länge..

Försöker få tag på elias nu.. Men det går inte alls! Skit oxå!
Får se vad som händer idag..

jag gillar att vara mongo, oja!


körv


RSS 2.0