apor

Idag blir det Kulturnatta,eller ja. ikväll då! Med saris, och blir väl säkert träffa massa andra osså vidare. om de går bra för sara då! Ska kanske sova hos älsk inatt. Vet inte när vi drar oss hem ikväll/inatt. Men tror inte det blir så jätte sent. Hanna och Sebbe skulle dra vid halv 12. så vi får väl se vad det är för folk kvar som vi känner.
Ska snacka med sara om ngn timma eller så,tror jag. och se hur det blir!

älskling..

Älskling,du är den som får mig på bena varje dag.
Du är ljuset i mitt liv, jag vet ärligt inte vad jag skulle gjort utan dig.
Jag älskar dig så otroligt mycket.
Jag vet att vi har våra dåliga perioder,där vi bråkar osv.
Men jag är så otroligt glad att vi är så starka och klarar de tillsammans.
Tack för att du finns,och accepterar mig för den jag är. (L)

Moppekörning,sara,älskling.

Igår så hade jag moppekörning klockan 11. Efter det så trampade jag hemmåt, dushade osv. For sedan ner på stan och träffade sara, jag köpte ett par örhängen. yäyäy. Sedan så drog jag mig hem till Simon,där jag skulle äta middag vid 5. Med han och hans familj + hans låtsas pappas son och hans tjej. Och Simons mormor! Sedan så sov jag över där, igår så såg vi väl film,var ute osv..

BULA!

Igår så satt jag i ngn slags "hängstol" eller vad man ska kalla det. iallafall en sådan som på bilden.. satt och snurrade i den iallafall, plötsligt så ramlar den ner (från taket då) så jag landar på golvet med grejen över mig, den har nå hjärnrep och sånt shiet, och det fick jag självklart i huvet. Jag vägde helt klar lite för mke.....Näe,men hade typ snurrat den så mycket så att den ramlade ner!
Iallafall så har jag världens jävla bula i pannan/huvet.. Har mått ganska illa ikväll,varit lite yr osv. Kan ju bero på det där,men är inte säker..
OMGGG;TYCKER SYNNNDDD OM MIG SJÄLVVVVV.... okej, nej. men seriöst. det var hemskt.

ahej

Älskling har varit här ikväll, och for just.. :( Aja,ska träffa han imorgon igen. För då ska vi på bio med hanna och sebbe. Ska se fast&Furious5.
Men,nu ska jag nog somna.. okej,jag ska sova.
jag är trött.
jag är hungrig,orkar inte äta.
nu vet ni det. puss.

okej,gammalbild. men ändå.


RSS 2.0