Böleäng hela dagarna långa, tjalalalala!

Dagen:
Började med att jag vaknade, sedan sprang jag till dushen sedan satt jag mig och åt.. sedan snackade jag med hannah, och sedan så for vi till böle och var där i några timmar med leo och elias! Sedan så drog vi hem vid 4 då mamma kom! Sedan så åt vi typ,och sedan när vi ätit drog vi tillbaka igen!

Och nu kom jag hem för ungefär en timma sedan! Men denna gång var vi med leo,simon och elias!
Hahaah.. Ni vill verkligen inte se bilderna! Eller jo kanske.. Får se om jag får tag på bilderna, eftersom dom är tagna med elias systemis!
Stört sköna bilder faktiskt..!

Och vet ni vad? Jag hittade min älskade host.. tygbit! Så nu har jag varit duktig och gjort ett litet hjärta på det! Så ska ta och försöka leta reda på syslöjdsläraren imorgon och se om hon godkänner mitt fruktansvärda ansträngda arbete!

Hade bara tänkt att uppdatera lite snabbt, nu hade jag tänkt att försöka komma på vad det är jag inte förstår i matten! Måste tala om det för min special lärare imorgon!

Bara för att vi är sjukt gulliga, och för att det är typ en gammal bild!

jag blir galen!

ÅH,nu blir jag galen..
Jag skulle precis vara duktig och plugga..
Eller ja,leta fram tygbiten som man skulle lämna in till slöjden..
Läraren sa i fredags typ att om man inte lämnar in den dära tygbitssaken så kommer man typ få IG i 8an elr ngt?
Men jag fattar inte,... VARFÖR SKULLE EN TYGBIT PÅVERKA MITT BETYG?!
det kan bara inte gå till så? VARS ÄR MIN STACKARS TYGBIT....?

(fråga mig inte vrf jag la in en bild från då jag var liten i detta inlägg..)

JAG HAR TAGIT REDA PÅ NÄR SOMMAREN I CITY ÄR!

Jag ska plugga nu.
För jag är så jätte duktig!
Sen när jag ska pausa, då ska jag äta fika!

Juste, jag har tagit reda på när sommaren i city är..! Suveränt!

finfin på gymmet vettni, (förra veckan!)


Jag har bestämt mig för att börja blogga igen!

Okej.. Jag vet att jag gjort det innan också, fast inte lika mycket! Kanske något överserri inlägg per dag. Men nu ska jag försöka blogga lite extra mycket,och lägga in massa bilder!

(När vi höll på fixa oss igår..)


Stallet idag (bilder tagna med mobil,usel kvalla å skit)


Grejimojser!

Mamma kom just hem med godis, fika och dricka! Perfekt ju.

Bilden är tagen med min usla mobilkamera,därför skärpan är sämst!

Hej på dig mitt hus!

Kom just hem från SarisBaris! For ju till henne igår, och sedan fixade vi oss sedan drog vi ner på stan en sväng.. Hittade dock inget roligt folk.. Osså sov jag där! Bilder kommer sen,men ni kan faktiskt få se en redan för att jag är så snäll.

Sara grymt fin, jag är mongo! För jag kände för det!


JUSTE, jag kom på att jag visst träffade någon rolig igår! Hannah och Leo var faktiskt på stan!

Sarisbaris!

Det blir nog att fara till Sara ikväll, blir nog också att sova där! Ska bara äta strax,sedan fixa mig lite om jag inte får göra det hos henne kanske?! Vi kanske drar en sväng mot yran också och kikar lite..

då var man hemma från rixfm.. Ska ta och h...

då var man hemma från rixfm.. Ska ta och hoppa i säng nu,berättar kanske lite kort om kvällen imorgon. Godnatt!


rixfmm ikväll! :D

Ska snart börja göra mig iordning inför kvällen, det är ju RIXFM ikväll i umeå! Så det blir att dra dit med massa människor.. Eller rättare sagt,träffa massa människor!
Hoppas att det blir kul iaf! Fastän det inte blir nog inte som kultis.

En sak som känns overklig,men underbart är att det är 4 eller 5 skoldagar kvar innan vi får lov! Jag har gått ut 7an.. Känns som vi nyss börjat,elr ngt!


gammal bild på mig och sallis.. (JA,JAG KALLAR HENNES SALLIS)


Ska försöka ta mig i säng!

Ska försöka ta mig i säng nu hade jag tänkt,har precis sett norska hollywoodfruar! Och vet ni vad? Jag renskrev faktiskt den dära texten som jag sa jag skulle göra.. Jag är väldigt förvånad själv,men känner mig stolt!

Kvälls planer!

Kvällens planer blir att försöka renskriva en saga till svenskan,annars så blir det bara att chilla och TV!
Men nu ska jag springa till matbordet..

"Citat"

"Varför vara som alla andra,när man kan vara som alla andra inte är..?"

Ligger i sängen nu med datorn,snackar lite.. Har tänkt he bort datorn alldelens strax! Börjar 8:40 imorgon,så lite sovmorgon blir det iaf.. Juste, har en redovisning som jag ska göra imorgon. Önska mig lyckta till,tack'!

MediaMarkt!

Nu ska jag strax fara iväg på MediaMarkt, ska försöka fräsha upp mig så mycket som möjligt nu tills vi ska fara.. Känner mig inte så jätte fräsh!

knatta

Knatta blev lite blandat..


Håller på fixa mig..

Håller på att fixa mig.. Är snart klar ska bara fixa håret! Sedan blir det att dra ner på stan någon gång idag för att vara där under kulturnatta. Sara ringde och väckte mig halv 11,och nu när hon ringde så var inte hon ens klar TYPISKT HENNE!!!

Jag just nu..

ciity!

Kom precis hem från stan, var där först med hannah och sylvia och sedan stötte jag på amanda och elvira.. Och då hittade vi någon kärring som försökte spotta på mig,urs! Men sedan kom emelie och då var jag med henne!
Köpte iallafall lite små grejer,visar ikväll eller imorgon för just nu håller jag på att fixa mig.. Ska iväg och träffa lite vänner!

Skol outfiten!


Spetsleggings - Rut
Rosa linna - H&M
Adidas tröja - Stadium!

Stan!

Kom precis hem från stan! For ner dit med Joannah, var på span efter nå linnen men hittade typ inga.. Får ta en längre sväng någon dag!
Nu är jag påväg ut på balkongen för att sitta där och steka i solen, kanske plugga lite oxå?!
Balkongoutfit;

Nej, mina ben är inte speciellt fina..!

Bilder och jag och sara är lika!

Var ju med Sara idag, och vi var och stekte i solen! Sedan så for vi till hennes mormor&morfar och fick glass och massa. Och då sa hennes morfar att vi var lika! Vi blev ganska fnitter då..
"Ni har 'likadana' små kisande ögon"
jajaja,jag vet att alla gillar våra ögon!



Lite ego bild medans persiiikan badar kanske?;)


Badminton bild!

Hannah sov hos mig igår till idag, och idag så for vi och spelade badminton och bowling med signe också! Efter det så for jag först hem och bytte om,sedan så ringde jag till sara! Var ju grymt varmt ute, så undrade om hon ville hitta på något! Dock fick vi inte tag på några andra, men vi for iallafall mot IcaMaxi och solade och tog massa bilder. Kommer senare jaaao!!
Nu kom jag precis hem,så nu ska jag sätta mig i badet! Bilder från sarisA kommer senare! SALAMANDER ÄveN käNd FöR§!

Badminton bild;

sitter på stan nu och väntar på bussen ...

sitter på stan nu och väntar på bussen till sara,vi hade tänkt att vara med några och fara till bölesholmarna. Men dom andra svarade inte,så vi drar och solar och hittar på någonting. Uppdaterar senare med någon bild från tidigare idag,varit och bowlat och spelat badminton med tjejerna!' see ya!


Tråkigt att vara sjuk!

Sitter hemma hos pappa nu,lyssnar på musik och äter glass! Så.. Vad ska man göra idag då?  Kanske försöka göra klart lite skolarbete, har någon grej som jag måste renskriva tills imorgon! Redovisningen som egentligen skulle vara gjord idag blir nog nästa måndag istället! Men ska väl försöka renskriva texten tills imorgon, (ifall det blir så att jag ska till skolan imorgon)
Annars vet jag inte vad jag ska göra idag,bara ta det lungt ju..
Såååå tråkigt att vara sjuk!

Sjuk!

Halsen bränner.. Riktigt oskönt,har sovit ungefär 2 timmar efter middagen. Nu ska jag sätta på TVn,får väl se om jag somnar kanske..?

fast citronisar!

Hyrt film och ätit kinamat!

Hyrt film och ätit kinamat! Mumms! Mamma hyrde 2012,men den har jag redan sett! Så jag ska se en annan som jag valde,minns dock inte vad den heter! Kanske lägger in det senare..
Kommer komma lite bilder senare,när de från systemen och massa är inlagda! Eller ja, lite nyare bilder!


Kom precis hem..

Kom hem för ett tag sedan,och nu vill jag sova.. Men jag vet inte om jag orkar,för jag vet inte om jag skulle kunna somna om jag lägger mig. Är typ pigg nu.. Eller okej,kanske inte!
Btw; Tidigare idag så kollade jag tempern och då hade jag 37,6 sen så kollade jag nu för ett tag sedan och då hade jag 36,2.. Alltså ganska vanligt?Fortfarande lite krasslig och sådära menmne..

Ska försöka ta mig i säng nu så att jag vaknar någon gång imorgon bitti.

Sämst update på sistonde!

Uppdateringen är verkligen sämst nu på sistonde.. Men jag ska skärpa mig, tältade ju onsdag-torsdag med signe,stina,nelly och danne! Och nu är jag typ sjuk,verkligen inte skoj.. Nu när vi är lediga och allting! Jag lyckas alltid bli sjuk när det inte är skola,typiskt!
Igår så kom Sara förbi ett tag,och jag somnde direkt hon for typ! Har sovit 13 timmar minst inatt tror jag.
Hur tråkigt som helst att vara sjukt iallafall,men nu ska jag gå och kolla tempern (eller vad man säger) sedan kanske jag ska ta och cykla iväg till några i byn där familjen är just nu! Ifall jag orkar, börjar känna mig lite kryare nu iallafall!

Tääälta ikväll då!

Bildlektion.. Sista lektionen och sedan så är det långhelg! Ikväll ska jag sova ute, nej.. Inte på gatan utan i tält! Sedan ska jag typ upp klockan 7-8 tiden imorgon bitti,sedan så drar jag och är med hannah,elias,och massaa people!

bara för att.. ehja! någonitng, hittade inge tält att lägga in.. Tar nog en hel del bilder,hoppas jag? Om de ens kommer att gå.. Ska ju vara där med massa,så de blir ju kort på folket..

Leos lekland yaooo!

Har varit på leos lekland idag, kommer komma bilder därifrån senare på ett par dagar eller något.. Mycket bilder som jag egentligen skulle behöva lägga upp. B.l.a från helgen!

Tänkte bara säga det,och nu är jag typ trött.. Redan? Oja.. Måste försöka plugga lite oxå,läxförhör imorgon.. fast det skulle egentligen ha vart tills på fredaaag!

bara massa egopicz!

Haha,massa egobilder.. Men jag vet att ni gillar det! dom är ifrån helgen,och vissa av dem ser ju lite små..ja,jag vet inte vad!


Ska nog ha dessa idag!

Dessa har fått stå i garderoben ett tag, men nu har jag tänkt att andvända dem, dock ska jag försöka hålla dom vitare längre än mina andra som jag andvänder nu..



Bilder sedan fredags!

I fredags så var vi ju lediga från skolan, som egentligen inte var tänkt! Var tänkt att vi skulle ha halvdag, men då var det översvämning på skolan. Eller,där våra skåp och de är så då fick vi sluta! iallafall så drog jag på stan med Joannah och Hannah!


haha, såå mongo!



Sminkar mig medans jag lyssnar på...


Ändrat ljus på bilder, (ETT UNDANTAG)

Har fixat lite bilder nu, ljus och sådära..

Nu vill jag bara säga att; jag brukar ALDRIG redigera mina bilder, brukar aldrig ändra ljus osv. Det orkar jag inte, lixom varför skulle jag sitta och fixa mina bilder..? Detta var bara för kul skull. Jag skulle aldrig ha tid/ork att sitta och redigera varenda bild jag tar som vissa andra!!




Gårdagens outfit tills jag fick veta att jag inte skulle ha nå lektioner + jag med MÖSSA? :O

Ja, då kör vi på "gårdagens gympa outfit" men när jag kom till skolan så hade jag inga lektioner - var ledig hela dagen! Så då gick jag och bytte om.

Btw; så trodde jag ALDRIG att jag ens skulle sätta på mig en MÖSSA!





FINN ETT FEL..

Ser ni vad som är felet..? (bry er inte om att telefonboken är så där "stor" och vad man ska säga, för det är lixom inte det jag var ute efter..) Men kolla.. Det saknas ju en ikon? Det var ganska knas tycker jag faktiskt!


Shopping; midjekjol!

Har ju glömt att visa den, men den köpte jag i tisdags eller när det nu var.. Bra att ha!


lite bilder från de senaste dagarna typ..




kom nyss hem, och nu far jag igen!

Kom precis hem från stan, eller okej det var typ snart en timma sedan! Men jag var ledig idag,och det var sjukt nice..
Nu ska jag fixa mig lite,sen ska jag försöka hinna ner på stan och träffa emelie ett litet tag sedan drar jag till böle och är med hannah,david,simon, och några fler tror jag? Vi ska först se Avatar,och sedan drar vi ut..

Måste plugga!

Jag uppdaterar imorgon,orkar inte nu.. Måste plugga!


HAHA,SALAMANDER!


Jag är en persika!

Kolla vad Joannah gjorde åt mig,naaw! <3


Persika jessica

Det går inge bra!
Idag ska jag vara me salamander! Var tänkt jag skulle he in henne också... Men jag geeeeeeeeer upp!


Hade beställt en laptop skin och massa mer..

Jag glömde berätta att jag beställt lite saker b.l.a detta som kom typ igår;

Det är en laptop-skin! Ska sätta på den på min laptop senare,så jag visar resultat då! Kommer beställa en massa mer om ett tag.. Hittat skitsöta!

Shopping; Örhängen!

Bloggade ingenting mer igår efter jag kommit hem från skolan,och stan och allting! Vet inte varför, tappade blogglusten för ett tag! Men nu tror jag att den är tillbaka.
Hade ju tänkt att visa shoppingen, köpte ett par örhängen igår och idag köpte jag en midjekjol..


Visar resten av shoppingen ikväll,eller imorgon! Kameran har slut på batteri..


Skolan nu!

Sitter på skolan just nu, men måste skriva på en redovisning som ska redovisas om 2 veckor! Joppigt,eftersom att vi knappt gjort någonting! Har varit på stan på hålet idag, med hannah köpte ett par örhängen visar de sen..
Nu måste jag börja jobba,bloggar senare ikväll när jag kommer hem från stan!

ansiktsmask och just dushat!

Har precis dushat, var grymt skönt kan jag lova! Nu sitter jag med en ansiktsmask,känner mig inte så fin i facet nu på sistonde.. Är inte så noga med att tvätta bort sminket på helgerna ibland,brukar oftast bli sena kvällar så då orkar jag inte!

bild från då jag nyss klippt mig..

Hittade lite mer bilder från helgen!


Om ni undrar vad jag gör,så sitter jag och tar kort på mig själv.. Tydligen hade hannah tagit lite smygfoton på mig då.. AVSLÖJAD!

Vi råkade lixom pajja 3 mobiler.. Ni kanske ser sprickan i den dära..? Kanske blir bild senare på hur min mobil ser ut just nu!


Nu ska jag hoppa in i dushen, tvätta bort sminket och kanske lägga på en ansiktsmask!
Hörs senare,puss!


Helg är bra att ha!

Jag orkar faktiskt inte lägga ut så mycket bilder sedan helgen.. Bara en liten titt här då!



Shopping från i fredags!

Tröja och örhängen!



2 egopics från idag,elr igår!



Hannah tänker så mke så de luktar bränt!

Jag; Varför luktar det bränt?
Hannah; Det är jag som tänker..

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHH,
Klaga inte på min humor nu.. Men det där var kul!

Måste tilläga att den där var söt!


Helgeeen!

Inte mycket alls bloggning i helgen.. Men nu äntligen har jag faktiskt tid, i fredag så gick jag först på stan på dagen med Hannah,Hugo och Viktor (?) sedan for jag hem och åt,och efter ett tag for jag på majbrasan! Sedan vid typ 10 så for jag äntligen till Stöcke och var med Fiken,David,Hannah, och Simon/Burre!
Sov sedan över i Stöcke!
På lördagen lyckades jag och Hannah ta oss hem till mig i degernäs, och hämta min cykel och sedan for vi till Böleäng och var med David,Burre/simon och Fiken/fredrik! På kvällen sedan så for jag till Hannah och var med henne och David och Burre,sedan sov jag i Stöcke igen. Och vaknade där idag,och då kom Simon och David typ  klockan 10? När dom farit så cyklade jag och hannah hem till mig!
Som ni kanske fattat,så har det varit en ganska stressig helg så nu fattar ni varför uppdateringen varit seg!
Förlåt för ett långt inlägg btw!

Bilder från helgen kommer senare..
Tills vidare så bjuder jag på en gammbild på mig, bara för att jag vet att ni gillaré!

Foton från igårkväll!

Jag for till Stöcke igår, tillslut.. Dock vart det ju inte så länge innan de andra skulle åka!


Burre sitter och rotar i min väska,det märker jag typ 5 min senare..?


Idag så blir det att först fara hem till mig, och sedan hämta min cykel sedan ska jag och hannah cykla till Böleäng till dessa grabbs! Kanske blir lite foton då också,ifall hannah är redo med mobilen?!
Äeeh, bara bilder jag bju på! Man kan ju inte vara allt för tråkig..

RSS 2.0