GODNATT!

Nu säger jag godnatt! Ska bli skitskönt att sova, haha.. omg,hur låter jag egentligen? Är så otroligt trött nu för tiden.. Igår sov jag redan då klockan var 12.. Haft en "dag"/kväll med pojkvännen idag, mysigt! Hoppas ni haft en bra dag/kväll..

Fikatime!

Ska till min älskling om ngra timmar tror jag.. Mormor och morfar är här nu, och vi ska fika snart. Dom är skit bruna,och jag är självklart skit avensjuk! Dom har varit i Thailand en månad..

Godmorgon.

Godmorgon, sitter just nu och försöker väcka älskling genom sms. Han hade bombat mig med sms i natt,då jag somnat.. Vet inte vad som händer idag, ska till mormor ikväll om jag orkar följa med.

Mediamarkt

Mediamarkt nu! Ska hem och dusha och äta sen för simon kommer.. Och vi ska dra och grilla med dennis,sebbe å hanna.
Peaceeee!

BARNKALAS

Nu är det barnkalas här i huset, just nu sitter dom och fikar så jag passar på att blogga! Sedan tror jag att det blir fiskedam,blinkleken eller gömma nykel eller någonting sådant! Ska försöka få mig nå fika själv också.. :)

Godmorning!

Godmorgon,helt otroligt att jag är vaken.. Vaknade typ vid sju seriöst.. :(
Igår kom Emelie förbi mig ett tag, och sedan for jag till simon där hanna,sebbe och dennis var..

Idag fyller min lillebrorsa 7 år, så ska väl dit tror jag.. Får 150 spänn för det, (eftersom jag egentligen är hos min pappa idag) så kan väl kanske vara värt? För sedan tror jag att det blir grillning med vännerna.


Kan inte fatta att lillkillen blivit 7 år.. Nästan i den åldern jag var då han låg i magen.. Ganska 7kt..

Kanin!

Okej! Denna dagen kändes ju jätte värd! Började med lektion 9-10.10 Biologilektion! Hål sedan typ 3 timmar,drog till sebbe och var med han,hanna,dennis och viktor. For sedan och åt pizza med Hanna&Elias. Hade sedan "temadag" - alkoholsnack, dock var jag med en timma för sedan for jag till tandläkarn!
Har typ förstorat tänderna.. Seriöst,jag ser ut som en kanin!

Nu vill jag bara säga att denna bild bjuder jag verkligen på.. Fult leénde,och ja..hemskt gula tänder! men försökte "visa" att mina tänder var förstorade haha.. Men som sagt, JAG BJUDER!

Var positiv!

Ibland inser jag hur jäkla idiotiskt jag tänker/har tänkt. Jag tänker/tänkt att "jag lyckas ändå inte så.." eller "jag kan inte". Men om man bara säger så hela tiden,så är det ju klart att man inte lyckas,eller kan. Försöker man ens? Man tar för givet att man inte kan,utan att ens försöka. Hur ska det gå senare i livet om man tänker,nej.. Jag lyckas inte. Om man ska söka jobb t.e.x och man tänker att man ändå inte lyckas,man får ändå inte jobb. Eller nej,man lyckas inte med ekonomin. Människor har svårt att vara positiva,att lita på sig själv. ALLA människor har drömmar,någonting man vill. Något litet eller stort. Men man ger upp,för man "lyckas ändå inte".

Det är väl klart som fan att man inte lyckas när man har den inställningen. FÖRSÖK för tusan! Utmana dig själv,det går bättre än att tänka negativt. Bort med allt negativt nu,ska man lyckas måste man vara positiv!


Peppa dig själv!

Jag brukar "säga" till mig själv; Livet är för kort för att deppa,vi lever kanske bara en gång - ta vara på det.
Jag försöker intala mig själv en massa.
"Förr var förr" , "det som har hänt,det har hänt" Lixom, blir man misshandlad så är det sår för livet. Men det är ingenting som man någonsin kommer att kunna ändra på! Har man blivit våldtagen,det är sår/ärr för livet. Man kommer ALDRIG kunna ändra på det,har man blivit våldtagen så HAR man. Säger inte nu att det inte är något speciellt.. Långt ifrån! Jag brukar bara försöka intala mig själv att inte gå och tänka på sådan som hänt,försöker intala mig själv att det kommer ju lix aldrig gå att ändra på. Så varför tänker jag  så mycket på det? Det är inte det att jag inte fattar varför jag tänker på sådant som hänt. Man måste gå vidare,lära sig hantera saker.

Om allting inte är perfekt,så
tror vi att det är misslyckat. Om vi inte känner oss lyckliga,intalar vi oss att vi är deprimerade. Vi har svårt att bara vara,att acceptera saker som det är.

För att kunna bli positiv till sitt liv,behöver man leva idag. Tänka på idag! Man behöver släppa det man gjorde igår,släppa det man sörjde över för ett år sedan. Gå vidare!


granatäpple(L)

Igår så var jag med hanna,eller efter skolan så drog vi hem till mig och gjorde kladdkakis. Senare drog vi vidare till BöleÄNG och var med sebbe,dennis,och simon liiiite då! (L)
Nu ska jag kila iväg till konsumet.. JAG SKA HA GRANATÄPPLE.. Men,det kommer säkert inte finnas. då blir jag sur.....


Slöjd!

Sitter på slöjdlektion och ska skriva en utvärdering. Fett drygt, pallar verkligen inte.
Utvecklingssamtalet gick bra btw. Duktig som jag är!


Stöcke igår.

Blev ingen update igår kväll,eftersom jag for till stöcke och var med hanna,sebbe,dennis och viktor lite. Drog och grilla och massa sånt! Åt även tårta eftersom hanna fyllde år. Nu håller jag på att fixa mig, har utvecklingssamtal om någon timma. Urs!

hej hej fisk och baby.

Vi har slutat yehee! Provet gick skit,men whatever.. Vi är på någon ny butik och chillar balle! Vet inte vad som händer nu,men.. Vi är små ungar, fiskungar..

Outfit.....

Sitter och sminkar mig, så passade på att ta en "outfit-bild".. Visste verkligen inte vad jag skulle ha på mig idag,så slängde bara på mig någonting!

Dejtar sängen!

Nu tror jag att det blir lite skönhetssömn för mig. Tar och dejtar kudden/sängen!
Puss på er,hörs imorgon!


Bloggfix!

Som ni säkert ser så har jag bytt header på bloggen nu, det behövdes verkligen. Blev dock inte riktigt nöjd med den! Blir dock aldrig riktigt nöjd. Men jag kan säg att denna är jag nog mest nöjd med av de jag gjort, förutom att jag tycker att det fattas lite.. Och får aldrig till det dära med det vita runt omkring!
Har även försökt få en ram runt inläggen, blir dock inte som jag vill de heller. Försökt hitta någon textil till inläggen som jag gillar. Någon som har förslag på någon?


Resten av det som jag tycker ska fixas kommer ske imorgon eller någon dag framöver.. Kom gärna med tips,och hjälp!


Skolan dö!

Nu är jag riktigt förbannad!
Jag ger fan upp att plugga, har prov imorgon och jag kan INGENTING! Att få omprov känns jävligt drygt, men nu måste det bli så..
Jag försöker verkligen att orka skolan,jag kämpar som fan! Jag är egentligen inte den som pluggar en massa till prov,osv..
Jag känner hela tiden att jag inte pallar gå på lektionerna,vill bara skolka mig igenom allt. Men jag kämpar som fan för att inte göra det. För ett år sedan sket jag totalt i allt som hade med skolan att göra,det gör jag nu också skulle man kunna säga. Men  nu försöker jag iallafall! Men när skolan BOMBAR oss med en jävla massa,så ger jag upp! åt helvete med skolan seriöst..


Iphone skal.

Jag önskar jag hade en iphone, jag har en xperia x8.. Och alla skal och grejer verkar BARA finnas åt iphone och liknande.. Jag vill ha något fint till min.
Titta,så jävla gulligt!

Fysik plugg...

Godmorgon!
Denna dag kommer bestå av oerhört mycket plugg! Har fysik prov imorgon,har inte pluggat någonting. Ganska stort kapitell,och jag + fysik = A BIG NO!

bju vettni!

Bju på en bild från i Torsdags.

Sitter och funderar om jag ska orka mig på att göra om bloggen. Suger på det dock,så det är väl inte lönt. HJÄLP NÅGON?!

killnamn som slutar på A

Visste ni att det inte finns ett svenskt-killnamn som slutar på A?
Det kan fan inte vara så...



OKEJ, NU GOOGLADE JAG LITE OCH NU KOM JAG PÅ ATT DET FINNS JU OLA.

pappa blev ägd:]


kines-djur?

Jag förstår mig inte på mig själv, när jag typ har lagomt tråkigt och är själv (utan kompis) så blir jag alltid hur jävla flummig som helst.. Eller okej,jag sitter typ och tänker på massa grejer och skrattar hur mycket som helst.
Sitter typ och tänker på massa djur och skit! Nu började jag tydligen tänka på att jag trodde att kines var ett djur, eller jag tänkte lixom det.. OKEJ, INGET DUMT MOT KINESER NU.. Jag är ju lixom en intryckt kines!

JAG ÄR GANSKA GLAD. FÖR JAG INSÅG JUST ATT JAG ÄR HOS PAPPA PÅ PÅSKLOVET, HAPPY FEJS!
okej, ärligt.. vad har jag för liv?

HAHAHAHHAHA ORKAR FAN ITNE.

Det som har hänt,har hänt. Förr var förr,nu är nu!

Jag kämpar för att vara stolt över mig själv, kämpar för att klara av en vanlig dag,kämpar som fan.
Ingenting som hänt mig är mitt fel,jag ska aldrig mera lägga skulden på mig själv.
"Det som har hänt,har hänt. Det kommer ALDRIG gå att ändra på. Förr var förr,nu är det nutid!"
Jag vill slippa tänka på förr, för det är inte värt att minnas. Det kommer ALDRIG att gå att ändra på, det är bara att leva med. Jag ska vara stark, efter denna "period", efter mitt "projekt" så glömmer jag allting. hoppas jag!



Sola och gymma.

Ingenting händer väl ikväll. Så jag drar väl iväg på gymmet och solar och tränar lite kanske.. Blir väl om sisådär 25 minuter.
Allt suger,fast näe. Nu ska jag tänka positivt!


vääärt.

Värt! For till stan för att prata med någon på ett hotell, sen så var hon inte ens där idag. Så det var bara att dra hemmåt igen.
Simon har åkt hem. Och jag ligger i min säng och funderar på vad man kan göra ikväll.. Det är ett år idag, med "allihopa".. Berättar mer senare! puss
.

skräckkkisissss

SIMON SÅG BIGBROTHER MED MIG, HELT OTROLIGT!
stolt över pojken:):)

Nu ska jag skrämma han med lite skräckfilm! hihihihi..
ööööhhhh, jag är en intryckt kines,,
jag har för mycket energi känner jag.
jag är en tråkig människa.
hej
hej

PUSSS


JAG - Jag ser ju ut som en intryckt kines då..

Simon skrattar åt mig bara för att jag är en intryckt kines..
Ja, och detta är då jag....................!!!
Denna bild har jag tänk att visa pojken i natt någon gång, men det får han inte veta nu:]...

simon kmr ikväll!

Provet gick ganska bra idag faktiskt, hoppas på godkänt. Gärna högre, men g är bra för mig!
Blir ingen bio ikväll, men simon kommer hit och ska sova hos mig inatt! Vad vi ska göra,har jag faktiskt ingen aning om.. Menmen, skriver kanske senare pussen!<3


men skola dö.

Skolan tar upp all min tid, bloggen kommer väl ligga ganska lågt nu framöver tror jag.. Prov,prov,prov.
Imorgon, engelska prov. Fredag,so prov, måndag, fysik prov, onsdag tyska glosor, torsdag engelska redovisning,fredag hk läxa säkert.. Plus att jag måste ta hem matten, har typ 50 sidor att göra.. och provet är om 2 veckor.. Tror ni att jag är galet less eller?

Och i helgen, blir det nog bio på fredag och sedan ska simon sova hos mig tror jag. Lördag blir det kanske hanna, och massa..
SJUT SKOLAN NÅGON TACK!

skola:(

Sitter på skolan och har engelska. Ska plugga lite glosor,prov på torsdag! GU VA KUL!
Slutar halv 4, och då blir det att försöka fixa sig ett sommarjobb med elias. Senare ikväll blir det nog böle,ska försöka fixa nå grejs.. Nu ska jag plugga,PUSSS!

Söndag..

Imorgon är det skola igen. Känns otroligt jobbigt! Då börjas det med proven och all skit igen. Men nedräkning till sommarlovet har man. 13 v. exakt kvar på onsdag!
Ja, idag är det söndag.. Vilket betyder:

Big Momma

Jag har tråkigt! Wääh.. hemma en lördag!
Suttit och kollat vad som går på bio. På fredag är det premiär på Big Momma. Funderar om jag ska fråga min älskling om han vill gå och se den med mig,och sen sova hos mig eller något sådant.

skoter.

Idag vaknade man 1.  He var sjukt skönt att få sova ut. sov ju ingenting igår på dagen!
Kom in för ett tag sedan från att ha varit och åkt skoter, och åkt lite bob..
Har ingen aning om vad som händer ikväll, tror inte att jag pallar sitta hemma.. Men får väl se.


movie night!

Jag åkte till Dennis igår, var där inatt och kom hem väl strax före 4 idag.  Vi såg en massa filmer som sagt.. Lägger in några sen, om jag kommer på vad dom heter.. Somnade väl efter 3 någon gång. Vaknade dock ibland av att jag inte hade något täcke. Jag och Simon "bråkade" om täcket.. Jag tog tydligen allt. Idag var vi hos Viktor.
Nu sitter jag och spelar Betapet, lite noerd jag är!

BETAPET JAO

Det är ju kul att sara har typ glömt att hon spelar Betapet med mig, så nu måste jag sitta och vänta fem minuter varje gång jag ska lägga. Dock så får jag ju poäng... Och inte hon! HEHEHEHEHEHHE


Filmnatt....?

Ikväll ska jag kanske till Stöcke. (igen) Men då blir det att stanna där över natten,om jag får.. Vilket jag nog inte kommer att få om jag känner min mamma rätt!
Men OM jag får så ska jag dit på "filmnatt" hos dennis. Där kommer då hanna,sebbe,och simon vara.. (tror jag?)
Men det blir väl att sitta hemma istället.....

Sitter och spelar Betapet med Sara nu. Fast denna gång så är hon hemma hos sig! Jag äger!!!!

nämen hej betapet

Igår morse väktes jag av att hanna ringde och sa något, hann inte fatta vad hon sa innan hon la på.. Men fick ett sms; Nu kommer vi.. Jag fattade inte vilka "vi" var? Men det var Sebbe,hanna och dennis. Jag lov och sov,hade inte städat mitt rum eller någonting. Så jag fick panik! En kvart senare kom det 2 moppar med dessa ungar.. Helt ofixad gick jag ut och försökte få dom att chilla men.. Släppte in dom tillslut, och sedan efter någon timme kanske så drog vi oss till Röbäck och köpte pizza. Smart som jag är tog jag inga hanskar när jag skulle åka moppe. Så mina händer mådde inte så jätte bra.
När vi hade käkat pizza,så bestämde vi oss för att fara till stöcke! Såg massa film,var ute med skotern osv.. Sedan kom min älskling också dit! Jag for vid halv 8,för att sara skulle komma vid 8 tiden. Hon sov här,och nu sitter vi med varsin dator och spelar betapet mot varandra plus någon annan..


är det inte det ena så är det de andra, och är det inte det andra så är det ju det första. Fast det kan ju vara det tredje.

Helvetet! MITT HUVE HÅLLER PÅ ATT DÖDA MIG BOKSTAVLIGT TALAT.... BLIR VÄL ATT LIGGA UPPE DENNA JÄVLA NATT OCKSÅ. FÖRBANNADE JÄVLA SKIT.
okej, förlåt. men det är inte min såkallade "vecka" .......
Kul att man fick hämtning typ HALV 10 idag.. Seriöst, kult lov.. kult! HALV 10?
ärligt..
aja, vi var å grilla jävel.. Slutade med gråtkalas.. skulle egentligen ta skotern upp till nån grillstuga. men det blev den gamla vanliga!
sedan vart de skräckis. Dock hann jag se typ 10 min,om ens det.

jajaja, sara ska typ sova hos majjj imorgon. HÄRLIGA TIDER VETTNNIIII!!!:D. hon är typ den ända som förstår min humor å allt dedär...



kom just hem.

Kom nyss hem från älsk, har varit där sen typ halv 11 imorse.. for tjugo i 8, och kom dit halv 11 jojo.. Hä ä bra!:)
Det är semel (?) dagen idag, och eftersom man har en semelälskande låtsas pappa så blir det semlor idag! Ganska gott faktiskt:). Eller ah, det går att äta.
Senare ikväll så ska jag kanske till Stöcke. Blir att vara med samma människor som igår!:)
Eller, sa jag igår att jag var i stöcke? Simon fick inte stanna så länge om man säger så.. Men ikväll skulle han få stanna längre. Blir väl säkert jag som inte får stanna så länge då.

Aja, nu ska jag sluta dryga på.

skoterrrr

Har varit och åkt skoter idag, åkt lite skrana. Dock vart det jobbigt att gå upp för backen, så jag gav upp.. Världens mensvärk också.. Trodde ärligt jag skulle dö imorse, låg och skrek att någon skulle komma och döda mig. Brorsan fattade ingenting, jag tvinga han att gå på min rygg osv.. Nä, seriöst.. Imorse måste ha varit värsta gången! Okej, så kanske jag alltid säger.. Men idag var det verkligen det! Försökte tvinga i mig alvedon, men ja.. Jag hatar att svälja grejsimojsar. Måste ta en ny snart känn jag.
yeye, iallafall ikväll blir det att dra till stöcke och vara med folket. Som då är Sebbe,Hanna,Dennis och Simon. Får se vad vi hittar på. Ska väl börja sminka mig lite smått snart.. Så att det är klart, annars tar jag mig iväg typ 10 ikväll.. Jag känner mig själv,jag lovar.. fast bara ibland lixommm dahhhh åh.. orkar inte med mig själv.


saknar älskii!

Det går bra för mig kan jag lova.
Jag borde sova nu,om jag ska vara säker på att få träffa älsk imorgon..
Måste typ upp 6, om jag ska få träffa honom.. och blablabla!
Annars KANSKE vi ses på kvällen. Men bara kanske.
Vi har snackat,"rätt ut" en hel del idag. Saknar honom  verkligen nu.
Aja,måste försöka fixa så jag kan åka till honom imorgon!

TRÅK GODNATT

Tjejlistan

1. Har du ett par rosa string? - yes
2. Vem var den senaste du pussade? - Simon.
3. Vad har du för bhstorlek? - skit i de,så lev du längre:)
4. Trivs du med det? -  
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - vettfan
6. Gillar du nån nu? - yes.
7. Vad gjorde du inatt? - sov
8. Och i förrgår natt? - sov
9. Vad gör du innan du ska sova? - dator,sms osv
10. Kan du prata med din mamma om allt? - ne
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - ..
12. Har du varit gravid? - nje..
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - haha jorå.
14. Choklad eller glass? - choklad.
15. Push-up eller T-shirtbh? - men din mama.
16. String eller hipsters? - string
17. Klackskor eller gymnastikskor? - beror på.
18. Kjol/klänning eller jeans? - jeans

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - vene.
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? -mm..
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - aaa
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nä
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? - säkert.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - m.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?  mm
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - säkert.
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - m.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - a
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - ne
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - faktiskt.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - ne.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - va?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - a

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - kan jag lova
2. Är du glad? - sådär.
3. Är du fundersam? - kan ja lova
4. Är du uttråkad? - aaa
5. Är du tysk? - nej
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - aldrig varit.
7. Gillar du någon just nu? - kan ja lova.

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 00:31
2. Namn? - Jessica.
3. Vart bor du? - fittumeå. degernäs å ersboda
4. Hur många barn vill du ha? - inga, fast kanske 1 elr 2.
5. Vill du gifta dig? - inte i en kyrka iaf:o
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - både
7. Har du ätit sushi? - ne
8. Favoritglass? - ben å jerry's i think. eller sandwish, piggelin elr ngt
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - ingen aning

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - kanske lite.
2. Skulle du vilja väga mer? - nja
3. Skulle du vilja ha sex nu? - men jofaaan, kåt å allt ju!;););) skämtosido...
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nje

Kan
1. Kan du röra på öronen? - ne.
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - vene
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - mamma - nej. pappa- tror det.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - NEJ
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - typ.
7. Kan dina vänner lita på dig? - hope so.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln - JA ....fast det är för många som har det,å då äre inte ens fint.
9. Kan du suga? - klaaaaaart;););)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - nja.

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - yao
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - tror fan inte de...
3. Har du syskon? - yes
4. Har du ljugit på någon fråga? - venne..
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - KAN JA LOVA
7. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - hm,vene
10. Har du haft sex med någon som är två år äldre? - nja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nee :)

Vem
1. Vem älskar du? - simon
2. Vem kan berätta allt för dig? - vene.

hej min dag har varit åt helvete. nu vet ni det.

Det blev ingen salamander och persika kväll.. Synd det. Men tiden skulle inte räcka till och blablabla.. Har också mått illa idag typ,och inte vetat vad jag vill riktigt. Har inte haft någon ork i kroppen. Känns som om jag har mensvärk. Men nej,det ska det inte vara.. Fast har varit lite upponer med lite grejer idag också.. Simon b.l.a..
Menmen, nu sitter jag i min kära säng. Dricker  cola,messar med simon och håller på "reda upp" massa grejer,lyssnar på musik osv. Så, det är så livet ser ut för mig just nu!

"bara för att jag är mongo, så är du kongo".

Salamander!!!

Ikväll ska jag vara med min älskade salamander, om allt går som planerat då..
Måste se om jag har någon hämtning ikväll å så... morsan jobbar ju, så hon går väl å lägger sig klockan 7...... men aja.
Håller på att vänta på S ska svara,hmmm...
ngn bild från i början av sommaren tror jag minsann..

fan.

åh jag orkar inte..
varför ska allting vara så jävla komplicerat hela jävla tiden?
varför ska människor vara så krångliga?
varför ska jag aldrig förstå mig på människor?
åt helvete med allt seriöst..
jag klarar ingenting.
sjunker hela tiden ner mot botten.

hej trötta tråkiga jessica.............. .. .... . ...... .....

Var så trött igår när jag kom hem så jag la mig väl bara och sov direkt jag kom hem! Herregud.. Vad har hänt med mig egentligen? Jag orkar knappt göra någonting om dagarna/kvällarna osv. Visst det har bara gått 2 dagar sen "lovet" typ. Men ändå, jag är trött typ vid 10-12 somnar.. vaknar/blir väckt vid 9 snälla.. Jag har inte ställt om dygnet (så att jag är uppe tills typ 3, och sover till 12.)
Iallafall, satt och tog en funderare på vad jag ska göra idag.. Blir väl att sitta hemma. Simon kan väl säkert inte komma hit, och jag vet inte om jag orkar/kan dra dit. Jag vill vara med Sara, men hon är säkert upptagen.
Aja, får väl vara med mig själv, eller vara snäll som vanligt och vara med min hemskt snälla *hooost* brorsa..

Juste, elias sa igår; Jag tror inte att erat förhållande kommer hålla så länge till om ni fortsätter såhär..
till mig och simon. Jadu, vi "småtjaffsar" en hel del så,vet inte om jag ska hålla med kankse?


ikväll!

Ska vara med älskling och bästavän ikväll! Simon&elias då! Det blir väl att se film,och spela dam:] haha.. LIIIV PÅ HÖG NIVÅ!

älskling..(L)

Simon..
Du är den bästa killen jag någonsin har träffat.
Du förstår mig så jävla bra.
Är så jävla glad att jag har dig.
Jag älskar dig mest av allting(L).
Lämna mig aldrig,jag behöver dig!

Tack för att du orkar med mig,
jag vet att jag är jobbig,men jag försöker bättra mig.
du är underbar, jag hoppas du vet att jag försöker.
du vet saker om mig,som ingen annan vet..
(L)(L)(L)


hejhej livet

Idag så vet jag inte riktigt hur dagen ska se ut.
men ska till affärer snart och rutna på.. Ikväll ska jag KANSKE till bräntis med elias, han ringde och babblade på om en massa. Ska höra sen vad han hade tänkt sig.
Annars kanske min pojk orkar vara med mig?!
Orkar inte att inte göra någonting helt själv. Visst,jag är i skogen.... men ändå, något måste jag hitta på annars lär jag bli sjuk.

när man är king, så är det king.

Hade typ as chill dag på skolan. började med typ lekar,sen film,och sen dikusion (stavniiing) sen sluta vi. Då drog jag och hanna till tegs grillen där Viktor,Krull och deras kompis var. Viktor bjöd på käk! Sedan drog jag och hanna till ICA där halva skolan var, haha dampa jävel på personalen.. Sedan drog jag till älsklingen och var med honom,fick honom att spela kort med mig. Vann alla gånger, kiiingen!
Och nu är jag hemma. Och jag tror jag stannar här ikväll,hemma alltså. Ska faktiskt försöka roa mig. Ska typ spela kort med morsan snart haha.. sen blire rockband med brorsan kanske? och lite träning maybe. sen film,och bigbrother! (L)


bigbrother(L)

Nu sitter jag säkert och ser bigbrother om ni undrar!!
tidsinställt inlägg!

blablabla jag är ett mongo. eller två eller 3. oj nu blev det en siffra med icket bokstäver.

Har as tråkigt, som vanlig då.. Jag bara sitter hemma hela tiden,kul liv mmm!
Ikväll ska jag iallafall fara och sova hos mormor och morfar. Men dom är inte hemma,så jag blir själv där! Ska faktiskt bli skönt, fast vore bättre om man hade ngn kompis där ikväll.. Men alla har väl skola imorgon! Det har jag med, men börjar 9.
Brorsan går mig på nerverna, orkar inte vara hemma mer... ..... .... ... . han har hakat upp sig också.. kul liv!

Vad ska jag säga mer? Vad ska jag göra ikväll? Klockan nio blir det väl efterlyst. Efter det så är det bigbrother.. Så ja, det blir väl en tv kväll skulle jag tro.. Lär bli en del sms med älsklingen också,och ringa han om jag har tid. Ska väl försöka orka mig på läxan också.. om jag orkar:PpppPPp Kommer ändå inte ha någonting att göra så.
Puss på er och hoppas ni får en braa kväll!


tråååk!

Sitter på stan nu, och tråkar jävel.. Kul att första bussen hem går halv 3, och man slutade halv 1..
Seriöst, fan va TRÅÅÅK!


RSS 2.0