...

Allt är knas..
Gårdagen slutade inte bra,verkligen inte! Fyfan för allt!

Aja, nu är det lov, och jag hade hoppats på ett bra lov..

Väntar typ på elias nu, eller ja.. han tar bussen från sig om en halv timma, och kommer väl om mer än en timma då..ska väl snart börja fräsha till mig och sådära! Vet inte vad vi ska göra, tror det bara blir att ta lungt.. Tror vi båda är ganska slut från gårdagen..
vill till sjukhuset,en kompis ligger där.. fan, hör av mig senare!

hej åsna

jag har tråkigt, jag orkar inte packa.. för om jag ska fortsätta så måste jag typ he i min dator nu.. och jag vet inte om jag vill det än.. för då kmr jag inte ha ngt att göra sista minuterna..
jag är hungrig, he blir tacos te middag!
typ mums?
jag har tänkt på en sak; de flesta barn gillar ju typ tacos (har jag rätt?) men barn gillar ju lixom typ slisk eller  vad man ska säga.. och tacos, det är ju som bröd med kött och grönsaker! Mest grönsaker! Därför undrar jag; varför tycker ungar att de kan vara så gott?
Okej.. tolka mig hur ni vill nu.. men jag brukar sitta och tänka på det där ganska ofta..
OCH NU HAR JAG FÅTT DET UT MIG! GRATTIS PRESIKAN.
inte presikan utOM PERSIKAN!
RÄTT.,,,
NU HÖR JAG TALLRIKAR I KÖKET..
OCH NU SKA JAG FÖRSÖKA PACKA NER LITE MER FÖR JAG TROR JAG SKA ÅKA ETT LITEET TAG EFTER MATEN..
DÅ HOPPAS JAG ATT PAPPA HAR KÖPT MINA GREJER SOM HAN SKULLE KÖPA.
NU NÖS JAG PROSIT..

MÅSTE SHOPPA HEJ?!

Har varit med hanna idag ett tag, vi gjorde klar en musikgrej och sedan såg vi filmen " Linas kvällsbok ".. Jag har sett den förr,men whatever?
Nu håller jag på packa lite.. Ska ju byta vecka, hur mycket grejer som helst ska med.. Fattar ändå inte hur det kan bli så mycket! En ganska stor full väska, plus 2 väskor (handväskor,hahahah... åh det låter så fuuuult... ;s )
Aja, jag får snart damp.. Jag måste shoppa.. Det känns som om de var 55 år sedan jag shoppade senast.. (55 år-2 veckor? (a) )

                                              Ny rakhyvel!


Ny maskara - Mamma har en sådan,som jag brukar låna.. Den är faktiskt super bra tycker jag!

hahha,fin bild.. Nä men, KLÄDER!!! Kan aldrig få nog av kläder.. Är så trött på mina kläder nu,så nu måste jag ha mer igen.. Mest tröjor,såklart!
+ underkläder, fanns inga bra bilder så lika bra.. så inte folk tror att jag är ngn  himla apimojj!

Måste ha råd med en present åt morsan också.. Hon fyller år på fredag som kmr,ska väl dit tror jag.. IFALL hon skulle sjussa mig till vännneoor sen!


lovlov i stora lass lasss

Imorgon börjar skolan igen.. Men faktiskt så är det sista veckan,sedan minsann då är det lov! DET SKA BLI BÄST...! Vi har haft så himla mycket prov och grejer nu så jag blir fullkomligt galen.. De värsta med denna vecka som kommer är att jag har 2 prov,2 redovisningar,hemkunskapsläxa,och ca 20 glosor i tyska.. Jag vet inte hur jag ska klara det, men det gäller att kämpa på .. Dock är jag ju typ sjuk,så jag vet inte om jag ska till skolan alla dagar! känns dock jobbigt att behöva ta igen allting,och sedan behöva göra alla prov när lovet är slut... JUSTE, vi har en fördjupningsuppgift tills på fredag,(om man vill lämna in den då) annars kan man lämna in den efter lovet..
Men man måste inte göra den om man inte vill,men om man vill ha mer en G i So så måste man göra den..
Jag har inte bestämt än om jag ska göra den eller inte.. Får se om de blir någon tid över..

Måste börja fundera vad jag ska göra på lovet.. Det ska vara ganska planerat,annars kmr de bli knas.. Men aja, vissa dagar få komma som dom kommer,eller vad nu svenska folket säger..
Nästa helg blir det kanske lan,och en massa.. Kanske badtunna också? hela helgen blir det isf KANSKE lan å en massa.. Sedan så ska "vi" (jag å ngra) färga dennis å sebbes hår lila..
men på veckan vet jag inte vad jag ska göra.. Ska försöka ha tid att vara med folk jag inte är med så ofta..
Jag vill vara med emelie & linnéa b.l.a  men ajaa!

Oj,vad mycket jag skriver nu..men sånt är livet när man har blogg..
Men ingen kommer orka läsa, men jag skriver av mig som det heter.. tyyp?

Vill ni veta vad jag ska göra idag?
Jag ska kanske vara med Hanna,om hon kan ta sig hit eller inte.. annars blir det IG i musik för ossss.. nämen ja.. Sen ska jag packa eftersom jag drar mig iväg till min fader ikvällll!! Sen ska jag väl försöka plugga,vilket jag INTE är bra på..


photo in my bloggiloggigl

Okej... jag skrev att jag var sjuk igår typ (?) ändå så drog jag ut på kvällen! men jag klarade verkligen inte av att sitta inne en dag till.. Lixom gu,vad har jag gjort i helgen? jag har suttit inne med mig själv och sett film.. nejnejnej,det funkar inte! jag hoppas jag inte smittade någon igår,fast egentligen är jag inte så sjuk.. men det känns som de...
drog iallafall och var med sebbe,dennis,elias och simon! nu hade jag tänkt bjuda på lite NYA bilder för en gångs skull.. inte för att någon läser min blogg kanske...... .men ändå! jag kan sitta och titta på dom! eller jag kan dela med mig ...till vem? till mig,till ja..... nej .... nu krånglar jag bara till de...

nu ska vi se om det ens går detta..





från förra helgen,de råkade bli lite eldade grejer.. b.l.a kind,hand,byxor tydligen.. ja,fråga mig inte vad mer som blev eldat.. luktade SKIIIT hemma hos dennis senare..

haha jadu hanna.. Jag och hanna gick och köpte pizza på charlies, osså hade vi inte nog med pengar för att äta där (kostade 10 kr extra att käka där) så hanna ba; men då går vi till skolan å äter den.. jag ba;eeeh,ska vi dra till skolan å äta en pizza där? :O osså hon ba typ; aa.. jag ba; neej,då tar vi toan;) så ja.. vi skyndade oss till en toa.. kändes lite random och gå runt med en pizza, men hanna gömde den ett tag under tröjan,dock blev det för varmt.. men vi satt på toan och käkade pizzan sedan när vi var klara ba; eeeh,vars ska vi he kartongen? :O sen så hedde jag den på toalettstolen och hedde igen locket.. senare när jag skulle kolla om den var kvar,så var den inte kvar:(:(:(:


Jag å hanna stannade kvar efter idrotten å tog massa egopics, sen när vi kom in i skolan så hade det varit bugguppvisning, och vi blev skit sura för att vi hade missat det eftersom vi gärna velat se det eftersom ngra vi knr hade dansat.. vi som skulle fara på deras uppvisning å massa en gång i tiden.. rackarns bananer vad det var surt.. salt...


tog en massa osminkade egopics medans jag väntade på att morsan skulle hämta mig då jag skulle byta vecka (pappa-mamma..)


rackarns bananer,vad jag tar egobilder!
var ute och gick med min jedra brorsa idag...

siiick

Sitter här,och mina ögon är typ svullna.. Shiet,är sjukt trött typ! Har legat och glott på två filmer!
I rymden finns inga känslor,och stockholm boogie!

Hade en tanke om att dra på discot på studion ikväll,men haha nae.. kändes lite för p12 ( inte för å va dum med dom som är där ) säger ba de jag tycker. Säger dock inte,att jag absolut inte kunde ha dragit!
Känner mig inte så jätte frisk,typ halsbränna?!
Så jag ska väl lägga mig och försöka sova,så jag kanske sover bort de onda,eller vad man nu säger.. Så att jag kanske kan dra å träffa folk imorgon iaf.. om allt är som de ska dåå!

ett syskon till..

Skrev ju i förra inlägget att jag fick veta igår att jag ska få ett till syskon! Ja, det var tydligen därför vi drog på resturang och de.. När mamma sa;
Vill ni veta en sak/Ska vi berätta något..?
Så blev jag typ rädd, jag förstod nästan att det var en unge på gång!
Aja, känns faktiskt lite roligt! Det är typ beräknat till den 14 Maj,eller något sådant.. Vänta nu,är inte det typ alla hjärtans dag?
Iallfall,de kan ju vara tvillingar?:O Morsans mage har tydligen växt otroligt snabbt eller något sånt!
Haha,ändå kul med typ små tvillingar.. Nä,men de skulle vara kul med en liten tjej.. Har ju redan en lille brorsa,men en tjej med små rosa kläder.. Fyfan vad gulligt!
Fast lite surt känns det väl att jag typ blir 18 år när ungen är typ 3.. Känns som att när jag är 18 så kmr jag ha så fullt upp med annat å de.. Känns som om jag inte kommer vara med så mycket under ungens uppväxt!
Aja, ska göra allt för att barnet ska få det så bra som möjligt!
Haha shiet, när hon/han är lika gammal som jag är nu ungefär så är jag typ 30! haha shiiet..
Och så en sak till, mamma kan ju bli mormor när hon har ett eget barn på typ 3-5 år..


the week!

Okej, jag har bestämt mig.. Jag ska börja blogga igen, jag har ju haft så dålig uppdatering! Men skolan tar över mitt liv! Kan berätta om veckan.

Måndag - blav det skola,sedan var jag med sebbe och sen kom leo.
Tisdag - blav de väl oxå skola,sedan blav det typ ba hem tror jag.
Onsdag - skola,och sedan böle tror jag.
Torsdag - skola å sen på kvällen drog jag till stöcke och var med hanna,sebbe,dennis,viktor å krullsimon, vi satt typ och grillade å massa.. sedan sov jag i stöcke!
Fredag - var på nydala med skolan D-R-Y-G-T sedan drog jag och hanna till charlshöjd,och sedan på kvällen vart de böle!
igår lördag - blav det affärer på dagen,köpte en ny vinterjacka och sedan till middag blev det resturang-kina,fick då veta oxå att jag å brorsan ska få ett till syskon. sedan på kvällen drog jag till stöcke och var med hanna,burre,sebbe,dennis å krullsimon.. kommer kanske lite bilder från de senare!


Jag ska försöka hinna med bloggen trots skolan,kompisar å sånt.. Tänker inte radera bloggen,NEJ! Jag ska klara av att ha en blogg.

Hiphop!

sitter och jobbbar om musikstilar, ska ha redovisning typ om 2 veckor tror jag..
har typ snört ihop en framsida, tyckte bara att den var grymt söt! tråkig,men söt!
aja, får se vad hanna säger.

far och kollar på denna mobil nu..


Får se om den följer med hem..

VARFÖR

"Har jag inte klarat tyska provet,så bränner jag upp böckerna"
VARFÖR,vaaarför ska jag kunna ett språk som jag inte har någon användning för? VARFÖR?!

Jaja,det provet är gjort och jag behöver inte tänka på det mer (hoppas jag) Nu är det hemkunskap tills på fredag,även glosor i engelska tills dess,och fysikprov på måndag,och matteprov på onsdag,och inlämning av "svenska uppgift-Fanny bok - 2 citat *7" å ma gad,som persikan brukar säga.. Det är översvämning!

hejpådigdinkorvimos!

Min uppdatering suger verkligen just nu,men jag försöker hinna med att leva mitt liv också.. Skolan tar över i stort sätt hela mitt liv.. Och jag är grymt irriterad på det,dock har jag mensvärk.. MEN jag är riktigt förbannad ändå!
Hade prov i morse,det kändes som om det gick ganska bra! HOPPAS JAG FÅR GODKÄNT! Annars eldar jag upp böckerna,kan jag lova.. Har prov på fredag igen, har typ 30 sidor som jag måste läsa.. Borde egentligen plugga! MEN NEJJJ,På måndag är det också prov, fysik inte mitt starkaste ämne.. JAG SKULLE KUNNA FORTSÄTTA I EVIGHETER Å BABBLA UPP ALLA JÄVLA PROV! JAG BLIR SÅ SUUUR..

Igår drog jag iaf till böle,jag körde moppeee igår en schväng ägde ju lätt! å massa mer..
bloggen kmr sugaa hååååårt nu,och har gjort meeen ja.. har inte så mke tid lixom.. mitt liv går föreeee!

Barnens Parti,de diggar vi!
Jag ska göra mitt eget parti.
det skulle ägA.
kan ja lova.
hejdå!

jag älskar skolan så mycket,prov är det bästa som finns(L)(L)

Jag försöker plugga bort lite plugg.. Okej, hur lät det där nu..
det lät hur som helst,men jag hoppas ni fattar?
ingen kanske fattar mitt språk! Men jag fattar vad jag skriver iallafall..

Jag orkar inte förklara mig,men jag kan ursäkta mig.
Kör på axel stajl ju;)

heheh ne.. Men seriöst, jag har 2 prov denna vecka. Tyska på onsdag och HKK på fredag! Sen så har jag ju omprov i biologi,känns super kul! Och det måste jag antingen göra imorgon eller nästa måndAG! Jag vill göra bort det imorgon.. Men då måste jag plugga till det ikväll,och det känns surt eftersom jag hade tänkt plugga "bort" en hel del i tyskan! Men det vore grymt skönt att ha gjort bort biologin imorgon eftersom nästa vecka så har jag fysik och matteprov.. Och fysiken är på måndagen och det är då jag ska göra omprovet om jag inte gör det imoron.. och om jag ska göra 2 prov på samma dag kommer det bli knas för då kommer inte min hjärna bli så glad osså måste jag sitta kvar när alla slutat typ!
NÄ,JAG SKA GÖRA DET IMORGON SÅ JAG FÅR DET ÖVERSTÖKAT.. MEN DÅ MÅSTE JAG SUPER PLUGGA IDAG,ÅÅÅHHH jag ska bli en plugggis!

det där är typ jag, fast jag är ju en flicka.. fast egentligen en pojke typ! men jag ser ut så där, för jag är svag..

hoome!

är hemma nu, har varit det ett tag ju.. men ändå..
vi typ drog runt på böle och sånt dära,jag,sebbe,dennis o viktor skulle dra och köpa korv på statoil. men det blev något helt annatt..
sedan drog vi hem till wille,däre var massa folk..
ahh, sen så massa blablabla!:)

ska typ dra i säng nu.. pussar!


IG på första provet,guuuuu va kul!

Vi kommer typ ha 2 prov i veckan nu, ända fram till lovet.. Första provet var igår,på skelettet och jag hade hört att det skulle vara lätt men ändå lyckades jag få IG! Jag tvingade läraren att rätta provet när jag lämnade in det,eller ja iallafall kolla på det! Jag ville verkligen klara det där provet,speciellt just nu när det är så mycket prov.. Måste ju göra om provet,antingen nu på måndag eller nästa måndag! Ganska surt! ÅHHH,jag lyckas ju..


egobilder jao!



Utkast: Okt. 2, 2010

Det var typ en vecka sedan jag bloggade sist, har väl haft lite bloggpaus kan man säga.. Har haft helt annat för mig!
Nu är det iallafall helg,vilket som är hur skönt som helst! Igår så blev det böle,först så var jag och hanna med sebbe,viktor,dennis,jonas,simon,leo,lillen och typ dom dära.. Sen lånade vi leo´s cykel,som vi lyckades förstöra! Förlåt Leo! iallafall så drog vi och mötte upp Rasmus,och sedan var vi väl med sebb,dennis å dom i mellanåt elr ngt!

Sedan drog vi till Böles för att simon&jonas var där.. Så vi ringde sebbe och dom som sjussade dit oss på moppe!

Aja, ikväll så ska jag möta upp elias halv 7 sedan tar vi bussen mot Böle! Får se vad som händer ikväll..

haha wieeerda egobilen, sneeEE

RSS 2.0