lekte med håret.

Hade tråkigt, så jag satt mig framför spegeln med borste och hårspray och lite.. Brukar egentligen inte typ borsta mitt hår! Jag tyckte att jag inte ska ha utsläppt hår imorgon! Så, såhär kanske det blir imorgon!
OBS; Har inge smink på bilderna,så inga klagomål nu!




JAG VILL HA FOKIS LUGG, eller så som hon fixar den, jag kan aldrig ha luggen för halva ansiktet som hon.. Eller iaf nästan för ena ögat, typ "slingor" av min lugg åker bara ner och massa skit..

Nu ska jag börja hoppa i säng, ska läsa lite texter på tyska.. Tills provet!
Börjar 08:40 eller 08:50 imorgon.. Något sånt iaf! Kanske bloggar imorgon bitti då.

jag vill ha lov..

Men åh, jag hade skrivit ett inlägg.. Sedan råkade jag klicka på ngt, och nu är det borta!
Nu orkar jag inte skriva om det, jag orkar inte blogga känns det som!
Jag vill sova, jag vill ha lov!
Jag orkar inte plugga, men idag har jag varit ganska duktig! Gjort klart min bokrecention, gjorde om den.. Jobbigt, suttit i flera timmar säkert! Orkar inte med tyskan,men jag vill inte ha omprov!
JAG SAKNAR LÅGSTADIET! BÄSTA TIDEN SERRIIIII.. (eller om man tänker på att man inte hade nå prov å skit då)


HAHA, OLD TIMES.. KOLLA MIN BLICK, TYP BIIIATCCHHH?!
haha.

Hur lång tid det tar på morgonen för smink..?

Det är mycket snack om hur lång tid det tar för folk att sminka sig på morgonen (vardagssmink).. Skulle jag säga att jag sminkar mig i en kvart skulle folk tycka att det var sjukt länge, skulle jag säga att det tar kring 5 minuter skulle folk säga att det är snabbt eller kanske lagom?
Folk kanske tror att det ska ta en kvart för mig?
Men egentligen, vadå? Om man tar lång tid på sig kan det vara ett tecken på att man är noga?
Det jag vill ha sagt är att, imorgon då ska jag ta tid på hur länge det tar för mig på morgonen med bara sminket.. Kanske det låter löjligt? Men det skulle vara kul att se hur lång tid det tar!
Men, det är ju andra saker som också tar tid.. Tillexempel hår?



Hur lång tid tar det för er på morgonen?


Skriva av mig..


hahahahah

Jag har suttit och garvat,för pappa trodde jag skulle kissa i soffan!
HAHAHA!
Jag skrattar fortfarande, och det var typ 10 minuter sedan..

Nu kommer ni verkligen mobba mig för min humor..  Men jag tyckte att det var kul! För pappa trodde verkligen att jag skulle kissa i soffan.
Nu börja jag garva. Nu måste jag skriva ut mitt garv, oj.. Nu gråter jag!
HAHAHAHAHAHAHAHHA

TV TIPS!

Om 7 minuter..



Vill ni inte se på "På smällen"? Gillar ni Beck? Då går Beck på TV oxå!


Finns det fjärrkontroller till datorer?

När jag satt i badet en helt vanlig dag, så hade jag datorn med mig.. Då började jag fundera på om det finns fjärrkontroller till datorn? Isåfall skulle det vara sjukt bra! Googlade på det, och fick fram en bild..
Men är det någon som vet om det finns fjärrkontroller till datorer (bärbara), isåfall VARS finns de? :)
Som vanligt vet jag inte om detta är en normal fråga, såatt det finns.. Eller om det är jag som är lite dum som vanligt?

Från Apoteket Till Kronans Droghandel

När jag och pappa skulle handla och allting igår så gick vi förbi... Ja, det som jag trodde skulle ha namnet APOTEKET men pappa berättade att apoteket hade bytt namn till Kronans Droghandel!
Alltså FRÅN;


...Till:



..Och, jag måste verkligen säga; GU, VA FULT! Urs, gillar det inte! Bara konstigt! För mig kommer det ALLTID heta Apoteket,eller vem vet..? En vacker dag så kanske jag säger "Kronans droghandel"?


Min humor äger, jag vet att ni tkr de!

Nu har jag pluggat i en timma ungefär, JAG LOVAR! Sjukt less, tyska suger.. Särskilt när man måste ha typ der/das/die framför nå ord,fattar helt ärligt nada! Ska lägga in lite misstolk: (skriver ungefär hur de var, eller asså VAD som sa´s)

- Vi hade kondomer,och gick in på TOA!
- Vad gjorde ni där då? (-jag)
- fyllde dom..
- HAHA, jasåå.. Med vad?;) (-jag)
- haha, nej ge dig:


Ingen fattar min humor, så mobba mig inte nu! Men jag tyckte faktiskt det var lite kul.. Eftersom dom var ett gäng som var på TOA med kondomer (både tjejer och killar)


Plugga!

Nu ska jag plugga i 2 timmar, ska iallafall försöka! Börjar lite med tyskan,prov på onsdag! Denna gång ska jag klara det, UTAN omprov! Sedan 21.30 ska jag se "På smällen". Den går på TV då, jag har redan sett den. Har den på något USB-minne tror jag! Men minns inte riktigt..

Hoppas jag lär mig någonting nu, av mitt 2 timmars plugg! Shiet,vad mobbat att plugga på en lördag! Men jag minns hur det var när jag hade 3 prov framför mig! Svimmade..nästan!

facelook today!


Ooutfit


Vitt Linne - Gina
Adidas tröja - Stadium (tror jag)
Jeansleggings - Gina
Scharf - Rut

Facelook kommer senare,nu ska jag till teamsportia med pappsen! Han tycker det tar så lång tid för mig att göra  mig klar!

headers!

Funderar på att göra lite headers, och sedan lägger jag in några styckna och sedan får ni rösta på vilken ni tycker att jag ska ha! Lägger även in Hannas!<3

Malmö resa i sommar?

Nu är jag vaken, somnade ju tidigt igår! Men, det var sjukt skönt att sova ut, blir nog senare kväll idag!
Jag tror att pappa har planerat in en malmö resa i sommar! Vi var ju där i somras,och det var  underbart!
Så, stockholm & Malmö i sommar..
Vi ska ju kanske till London, men det kanske blir lite mycket. Kanske blir london,efter sommarlovet isåfall eller någonting!
Bara att börja spara pengar!


I somras!

Trött som faaaan!

Trött som fan,säger jag bara! Funderar på att gå i säng. Kommer seriöst somna!
JAG ÄR ALLTID TRÖTT PÅ FREDAGAR! slitit så mycket i skolan..

Godnatt iallafall,om jag somnar! Fast nu bkev jag lite piggare!

Sportlovet närmar sig..

Kom på att det är ju snart sportlov, jag vet att vissa kan ha fått det redan! Men här i Umeå,så är det vecka 10 som gäller! Alltså om en vecka! Om en vecka sitter jag,med en veckas lov framför mig! Skönt! Men har 1 prov,1 redovisning, 1 eller 2 inlämningsuppgifter att göra, och typ 1 läxförhör att göra innan lovet! Ska försöka kämpa och klara av  allting. Då kan jag känna mig stolt på lovet!

Har inga större planer om vad jag ska göra på lovet!

Någon som vill hitta på ngt, så säg till! Lovar, jag bits inte!


Dagen.. & HANNA,jag vet att du love(ar) mig! :D (love-(ar) = älskar)

Skola idag, dagen började med idrott! Vart någon random lek. Sedan var det SO, och jag höll verkligen på att bryta ihop! Först läxförhör,gick sådär.. Sedan en hel lektion på typ 85 minuter, jag pallade inte seriöst! Satt och tänkte att jag skulle bränna upp skolan. Och sedan vart jag bara irriterad på allting, vi säger såhär; SO LEKTIONEN FÖRSTÖRDE MIN DAG,nästan.. Det blev bättre när jag fick mat! Efter maten, så var det Språk,sedan Slöjd. Verkligen chill, fast jag gjorde iallafall någonting. Jag blev klar med min slöjdpåse! (även fast jag bara behövde dra igenom en tråd och det gjorde Hanna, och min lärare åt mig. Haha, jag är så bekväm) Sedan sista lektionen var matte! Och alla hade godis med sig, dom hade tydligen bestämt det. Och jag går ju spec matte, alla dagar utom fredagar så inte hade jag fått höra ngt! Men vi körde iallafall något drygt spel. Så jag,Emmy och Joanna fuskade oss igenom det!

Sedan så övertalade jag läraren om att få gå ut resten av lektionen och "snacka" hon ville att vi skulle göra det i klassrummet men jag övertalade. Jag äger,så då kom några fina personer och var social!

Efter skolan så var jag med Ludwig, snackade en massa och planerade en kväll med massa personer. HANNA, JAG VET ATT DU ÄLSKAR MIG! Eller du kommer iallafall att göra det

Orkade inte leta ngn bild,så det fick bli denna "gamla" bild!


Navelpercing!

Jag berättade för pappa idag att jag vill ta hål i naveln, och så sa han;
- Kommer inte all mat komma ut därifrån då?





















Men,då kommer vi till problemet.. Ska man ha navelpercing, så måste man ha sexig mage,vara smal och allting.
Jag får drömma vidare!


Ska försöka lägga mig NU!

Nu ska jag försöka att ta mig i säng, ungefär 1 timma tidigare än vanligt? Hoppas jag somnar, jag borde sova i en vecka i rad nu.. Är hur sliten som helst denna vecka känner jag! Får se om jag lägger mig nu, då är jag duktig! (L)

orkar inte plugga,men måste...

Jag orkar inte plugga, verkligen inte.. De mesta känns drygt, vad händer?
Det är snart helg, vet inte ens vad jag ska göra.

Jag måste plugga, om det bara skulle gå..
Fuck SO, fuck skolan, fuck everything just nu. Vill bara sova!
Nej, inte deepp. Bara less!

Tror jag måste ha..


så less.

Hemma från skoldagen, fast det har jag varit ett tag.. Har ont i magen, har nageltrång och ont i armen.. Måste plugga, vet inte hur mycket blogg det blir ikväll!

Vet inte vad jag ska göra ihelgen, hoppas på något kul. Ska iallafall försöka plugga idag, om det går.. Har tagit hem SO;n som är tills imorgon,svenska redovisningen som är tills på tisdag, och fysikprovböcker fast det är om några veckor men jag behövde göra nå uppgifter eftersom jag sov på lektionen igår.


bara random bild, hur gammal som helst dessutom!

inte update idag, men nu äre!!

Har inte bloggat någonting idag,men jag har faktiskt en anledning.. När jag kom hem,var jag sjukt trött,sliten.. Helt slut,sedan dess har jag väl legat i sängen och skrikit! Min arm gör ont, jag har träningsvärk. Känns som om något gått ur led.

Idag slutade jag 13:20, men stannade på skolan tills typ 16:10.. Ja, det är sant! Jag och Felicia var kvar typ 3 timmar nästan, fast vi drog på Ica och köpte massa choklad:] och så smet vi in på BISS teknik lektion,men blev busted för att en osmart sak råkade skrika; TJAAAA! :D

Nu sitter jag iallafall och ser på efterlyst, pappa har smörjt in min armled med tigerbalsam och det luktar starkt som sjutton.

Dom hade stängt av ventalationen på skolan idag,så det blev typ ingen bra luft. Jag fick as ont i huvet,så jag somnade på 2 lektioner typ.


kom just hem, varit å bowlat och shoppat

Nu är jag hemma från bowlingen, jag skämmde inte ut mig mer än vanligt iallafall. När det var klart for jag på affärerna runt omkring och kikade. Såg en grymt söt tröja som jag funderar på att köpa åt min bror, adidas!
Hittade iallafall en hårspray & en eyeliner på H&M.


dålig kvalla iknow!
shiet, vad länge sedan det var jag andvände eyliner. Brukar ha kajal! Och nu fick det bli en liten gullig hårspray inte så klumpig!

Outfit


Inne Outfit

Jeansleggings - H&M
Vitt underlinne - Gina Tricot
Grå tröja - USA
- scharf - Rut
Hörlurare - beställda från cdon.

Ute Outfit

Jeansleggings - H&M
Skor - H&M
Vitt linne - Gina Tricot
Jacka - Klädhuset
Väska - Åhlens
Scharf - Rut

Nu ska jag ta och springa till bussen, den går om 5 minuter. Hoppas att det går bra på bowlingen nu för mig.

gårdagens facelook

2 bilder från igår!



just nu..


Godmorgon

Godmorgon,helt otroligt att jag är vaken redan.. Ställde ingen klocka idag,otroligt skönt att bara vakna när man vaknar & så skönt att börja klockan 12:15 speciellt för min "stressångest" (eller vad det heter)
vet inte om jag orkar kliva upp nu. Kanske ligger kvar här i sängen med datorn, kanske kommer dagens outfit senare.. Vet inte vad jag ska ha på mig men någonting blir det väl iallafall!
Uppdaterar senare,puss!


:)

saknar dig fucking hela tiden, det är sjukt! känns som om jag aldrig kännt såhär för en människa förr..

__

Ser spårlöst nu, jag är törstig. Jag vill dricka, sitter och funderar på om jag ska åka buss eller gå imorgon! Ska ju bowla 12:15 och jag bor ju rätt så nära. Men om det är kallt,så tar jag nog buss trots att det är typ 4-5 stationer.

Jag lovar att jag kommer att skämma ut mig imorgon! Skämmer ut mig gör jag varje dag,är det inte att jag skämmer ut mig så är det något konstigt jag säger/gör.. Ni som känner mig riktigt väl,vet hur jag är!
Skriver väl vad som händer, jag ramlar säkert med klotet över mig!


åhpuss!


HA-HA-HA!

Har jag fattat kommentaren rätt så.. (det var inte så bra SVERIGE här..)
Bra försök,men TYVÄR sötnos!
Detta ger mig bara mer självförtroende! tackar och bockar!
Och visstja, det där var inte finaste bilden på mig..

Och det sista jag har att säga till dig.
Du kanske skulle ta och skriva ditt namn nästa gång?
Eller kanske är det någon som inte kan stå för sin åsikt? Synd för anonyma grejen isf!
Pusspuss sötnos!<3


Måste försöka komma tbx i livet.

Nu svimmar jag snart.. Bloggar när jag är tillbax i livet! <3


jag skämde ut mig..

Idag på skolan när jag var på toa, så funkade inte lysknappen. Den brukar haka upp sig ibland så jag stod och bankade på den.. Sedan råkade jag komma åt en knapp som var under, jag fattade ingenting men plötsligt började de tjuta jätte mycket. Hela skolan hörde det säkert, sedan sprang jag ut därifrån.. Efter ett tag gick jag tillbaka,då var tora&ludwig där.. Dom hade fått av det dära tjutandet. Det var någon larmknapp om man typ fastnat på toan, eftersom att det var en handikapptoa!


Ajajaj.

Är hemma nu, har jätte ont i huvet.. Och magen, den är inte heller bra! Åh, vad är det för fel? Har iallafall bytt mobil nu, super bra! Testat nya jackan, på gränsen för liten. Men det får duga!
Kommer  kanske bilder senare.. Orkar ingenting nu, behöver lite tid att tänka också!


Sjukhuset nu!

Sitter på sjukhuset nu,har varit hos tandläkaren.. Bussen går om en minut från vasaplan,tror jag iallafall! När jag kommer hem ska jag byta mobil. Testa jackan, och äta tror jag! Har hållt mig från mat nog länge nu.. Imorgon är det frilufsdag, och jag börjar ångra mitt val.. Lixom bowling, gud vad kul? Nej.. Men jag börjar 12:15 så, det är nice!


Den bju jag på, btw; det där är ny jackan!

Måste springa ut till bussen nu!


Packapackapacka!

Jag måste packa,för imorgon ska jag till pappa! Och när jag byter vecka är det inte bara en grej som ska med + så har vi bad imorgon.. DUBBELT så mycket grejer som ska med..

Nyklar,busskort,pengar,smink,hårspray, deo&parfym,plattång&krustång, tuperingsborste, ipod&hörlurar,kamera,kläder,
skolböcker,badkläder&handduk, örhängen&mitt extremt coola halsband,scharf.
Får absolut inte glömma att jag själv också ska med & någonting att ha allting i t.e.x. en VÄSKA!

Wallander ikväll!

Visste inte vad jag skulle göra ikväll,så jag kikade in och tittade efter vad som skulle vara på TV! Såg att det är Wallander klockan 9.. Så, jag ska nog bara chilla,måla naglarna,smörja in mig,packa,städa, och kanske blogga lite tills dess! 2 timmar,
Vad ska ni själva göra ikväll? Någon som ska se Wallander? Eller kanske någonting annat på TV?

Ansiktsmask!

Sitter nu med en ansiktsmask från Yves Rocher. Det är en djupgörande citron mask, och resultat på en gång. Man ska ha den i 3 minuter,men jag har alltid ansiktsmasker några minuter längre.. Brukar egentligen inte andvända denna så mycket. Men det är denna som finns hos mamma,och tyckte att det var ett tag sedan jag hade ansiktsmask! Nu ska jag gå och  tvätta bort den!


egopicz,från mobbben!

Passar på att lägga in lite bilder från mobilen när jag lix har kabeln i!
Egopicz, men jag vet att ni gillarée!






hanna - header!

Hanna har gjort en header till mig, jag tror att jag ska lägga in den senare ikväll! Skit snygg,
TACK HANNA!<3<3<3





En vanlig dag på skolan.

Såhära kan det se ut en dag på skolan,på en lektion då man har tråkigt! Egopicz,visst ser jag ut att ha kul? :)



Imorgon får jag äntligen..



Imorgon får jag äntligen byta mobil till denna.. Ska ha den tills vidare,tills jag köpt en ny! Har haft en sådan här förr,så jag vet hur den fungerar! Men brorsan kastade sönder den när vi var i USA! Så den är helt sönder!


Och imorgon får jag även min nya jacka.. Som ser ut såhär..
Hiss/Diss?
Själv,så tycker jag att den är skitsnygg,




...Och så får jag ladda min Ipod,jag hittar ingen laddare här så jag gissar på att både är hos pappa!

bilder

Hittade två bilder på Saras blogg (www.miniby.blogg.se)



Och nej, jag skämms inte över hur jag ser ut.. Måste tillägga att såhär blir det ungefär VARJE gång jag och Sara är med varandra..


Bloggheader

Jag tyckte att min header såg så tråkig ut, och jag försår att många andra säkert också tycker det.. Jag är INTE bra på att göra headers,men slängde ihop en iallafall lite snabbt.. Inge speciellt,kan ingenting i GIMP!


Vad tycker ni,ska jag lägga in den?


Jag drömde om en katt!

Inatt drömde jag att vi hade skaffat en ny katt,den var jätte läskig.. För den hade så stora ögon,och ögonen var glansiga.. Jag tror att katten var full också!


ögonfärger! (första gången jag prövar det..)



Orginalbild


Redigerade bilder..



något som saknas/vill läsa mer av?


Måste ha..

















Rösta gärna på mig!

Såg att jag blivit med om finalplats hos hofosho.blogg.se
Rösta gärna på mig,skulle vara superkul!
Jag ska försöka göra bloggen lite roligare,byta header text och massa sådant.
Men,skulle betyda mycket om ni röstade! :)


-


Hofosho


Jag är med och tävlar om att bli månadens blogg hos www.hofosho.blogg.se Har följt den bloggen under ett tag nu,och den är super bra.. Så himla kul blogg, och älskar att de har "gimp-skola" eftersom att jag har GIMP, men inte kan någonting utav det! Hofosho, ska egentligen vara en blogg som består av 2 tonåringar.. Men nu har visst en slutat blogga där? Iallafall,gillar verkligen bloggen!


Just nu..


KÄFTsår/MUNsår VS LÄPPsår.

Jag förstår inte mig på svenska språket längre..

Lixom, jag har LÄPPsår, och inte MUNsår/KÄFTsår?
 
Käften/munnen är innuti, läpparna är utanpå,läpparna ser man om man kollar i ansiktet!
Det är en stor skillnad på MUNsår & LÄPPsår.

Det här är en käft/mun.. Det som är INNUTI alltså,hela den kallas käft/mun! Har du MUNsår,så har du sår i käften.
 Bild från google..



DETTA ÄR LÄPPAR, OCH DET ÄR DÄR MAN HAR LÄPPSÅR.
min egen bild.



Pärlsockret tog slut.

Jag har just rullat chokladbollarna, med pärlsockret, tog slut.. Hur ska jag göra nu? Hittar inte heller nå kokos,eller vad det heter..

VARFÖR jag vill byta klass.

Skulle printa en kommentar,men det funkade tydligen inte..
Men jag fick en fråga som såg ut så hära;

Varför vill du byta klass? :)

Svar;
Klassen jag vill byta till är BISS (bild,slöjd klass) klassen finns på skolan jag går på, och jag skulle egentligen ha gått i den klassen. (skulle ha börjat för ett halvår sedan då jag började på skolan jag går nu) Men pappa, visste inte hur man anmälde sig till profil klass? (eller vad det nu var..) Något strul blev det iallafall, jag ville ändå gå på den skolan,så jag sökte in på vanlig klass och kom in. Jag har sagt till både mamma och pappa, att jag vill gå i profilklass - BISS! Om det går att byta, byter jag KANSKE i åttan. Ni kanske undrar, varför JAG vill gå i en bild och slöjd klass? Det jag reagerade på för ett år sedan då man skulle bestämma sig,och söka in till de man ville gå, är fotografering/redigering och sådant!
Älskar att fota!
Visst, så finns det kanske någon liten anledning till!

Men, tillslut vill jag också bara säga att det är INGA STÖRRE fel på klassen jag går i, visst finns det saker/människor jag stör mig på. Men det är bara att leva med.


Long time ago...


baka,baka.. baka en liten kaka

Nu ska jag baka, det blir chokladbollar.. Undra om jag klarar av det?
jag SUGER på att baka.


jag följde inte med..

Jag sitter här och eggar musik på spotify, har bärbara datorn (dock inte min egen) mamma,brorsan och låtsas pappa är i stugan, eller dom är hos en massa människor där borta i byn.. Men jag följde inte med, för idag så ska jag nog vara med Sanna tror jag! Och jag har bestämt att vi ska baka chokladbollar, aa om hon vill förstås! Sedan vet jag inte vad vi ska göra. Måste iallafall städa nu,ifall hon kommer hit! Juste,ska försöka rensa min väska idag också. Jag vill fara och köpa linnen/vanliga tröjor någonstans + tugummi..

Juste, jag funderar på att byta klass..

Bju på bild som jag hitta på den hära datorn..


Sminkat brorsan..

Jag har sminkat min brorsa, haha.. Det är så kul att sminka killar, eller ja oftast & vissa..
Skulle fixa hans hår också,wax och typ allt.. Men nu försvann han,vet inte vars han skulle!

- Kan du ta ett kort och visa dina kompisar de?
haha ja,han vill att jag ska visa mina kompisar en bild på han i smink.. Fick dock ingen bra bild..

Jag sitter och försöker kämpa mot min läppsår.. Åh,så hemskt!
Kanske ska plugga lite också. Måste nog plugga lite matte,så läraren blir glad igen.. Råkade gå lite fel, (haha)

Kom previs hem..

Jag kom nyss hem.. Har varit i stöcke och hämtat min lillebror, han ville aldrig fara därifrån. Fick vänta i ungefär en halv timma på att han skulle komma. Han stod och svamlade med fröknarna.

Idag slutade hela skolan 13:30. Så då fick jag vänta på min buss i en timma! Men det gick utmärkt för jag var med Ludvig,Elias och Sanna. Och Emil ett tag, men han drog bara (lika bra det). Sedan tog jag,Sanna och Elias bussen hem. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra,men imorgon ska jag typ vara med Sanna!




(bild på brorsan)!


heta bruds!

Bilder från idag, hos Signe!
okej, nu bryr jag mig inte om att jag typ såg ut som en frukt. Hade så bråttom imorse,försov mig som vanligt,suck!



hahah, mitt ansiktsuttryck! Ser ut som att jag är grym på någon.. Kanske Hanna? Men isf äre inte ovanligt;)

Haha, man ser Signe&Hanna som står och sminkar sig på sidorna..

haha,jag vet att ni gillar´t.

Och slutligen en egopic´s @ mee!


Frisk i ryggen,dom vill att jag ska ut som en fet björn?

Idag var jag hos skolläkaren,eller dom hade tagit dit en ryggläkare (?) och jag behövde att gå dit och kolla min rygg eftersom på min gamla skola så hade jag kollat och de var lite misstänksamma (?) men de kom iallafall fram till att nu är jag frisk! Jag vägde och mätte mig också. Jag hade gått ner i vikt, och nu sa han åt mig att jag inte fick gå ner i vikt nå mer för att då blir jag sjuk! Åh, alla läkare ber mig äta mer och mer.. Jag börjar se ut som en björn snart? Är det de dom vill? Dom vill att jag ska vara fet? Men, mig kan dom inte säga emot!

Jag hade inte växt något mer iallafall,han sa att jag har slutat växa helt.. Jag tycker ändå inte att jag är speciellt lång,eller om jag tänker på att jag kommer ha denna längd i ungefär hela mitt liv så känns det så kort!



Kom precis hem.

Jag kom precis hem,har varit med Hanna&Signe. Efter skolan,så väntade jag och signe på att Hanna skulle sluta. Eftersom hon har teknik,men vi hade förra terminen! Det gick ändå ganska snabbt att vänta.. Det var ju ändå typ nästan 2 timmar? Sedan tog vi bussen till Hanna i stöcke!  Var hemma hos Hanna i några timmar och sedan for vi till Hannas träning Taekwando (?) och nu är jag hemma och vet inte vad jag ska göra! Är det något bra på TV?

 

Imorgon har vi nog klädsim skulle jag tro (?) direkt på morgonen. Vi ska nog bada med BISS klassen. Jag vet inte vilka kläder jag ska ha? Vad kan man ha egentligen? Inte shorts, inte mjukbyxer, inte jeans (som mamma säger ? ) kanske leggings? Men jag vill ha långa shorts. Tröja blir nog lite lättare att hitta skulle jag tro! Får väl se..


Sitter och väntar på bussen

Sitter på stan nu och väntar på min buss, Hanna har just farit. Så jag for och satte mig på bibloteket och vänta på bussen, jag tog bussen som går efter hennes eftersom inte hon skulle behöva vara själv på stan.
Hon shoppade en hel del, jag shoppade inget. Förutom godis då.. Haha, men jag ska köpa en ny jacka och vet inte hur mycket pengar jag har kvar! Så jag får vänta tills jackan är köpt!

Vi har engelska redovisning imorgon, och jag har glömt papprerna och allt och jag har inte pluggat någonting. Man får INTE läsa innantill! Rädda mig!

Hänt en del saker idag, så ja.. Vet inte vad som kommer att hända! Bussen går om 20 minuter,så jag ska fortsätta vänta..


Ska till staan.

Hanna for just, och vi kom nyss hem.. Har varit på massa affärer här på Ersboda, nu ska jag skynda mig iväg på stan och träffa emelie! Vi hörs ikväll, pussar!

film time..

Nu ska vi se en annan film.. Den heter LOVE någonting, jag har precis rengjort ansiktet med alla  tusen rengörings grejer..

Juste imorgon/idag ska jag typ på stan så alla stalkers kan komma dit.. Haha!


Men åh,nu går det inte att hitta någon "anslutning" till minneskortet.. Så nu kanske det inte ens blir någon bild..

eeh,ni får det imorgon.


"Fjorton suger!"

Vi håller på att se på fjorton suger. Den är lite mystisk, men nu kom hanna tbx från toan, så nu ska vi fortsätta se.


Det såg ut som om det var fest..

Har typ precis varit ute här på Ersboda med Hanna, vi gick på konsum och köpte dricka, och typ lite godis.. Sedan så vart det massa blåljus och grejer. Då var det självklart snuten, OVANLIGT? Nej! Inte det minsta faktiskt. Och, det var inte bara en.. De for typ runt och letade någon..Typiskt Ersboda..





Jag just nu..

Jag gillar inte mitt hår idag, det ser hel konstig ut..



Outfit:
Jeansleggings - Gina.
Vitt "underlinne" - Gina
Blommig linne - Gina.
Hood - Bikbok!



Just nu..


Hanna kommer om en kvart! (L)

Håller på att städa nu, Hanna kommer hit om en kvart! Ska försöka snabbsminka mig också! Uppdaterar senare, kommer bilder på mig och hästen om det går att rotera in dom i inläggen också..

Filmtips?

Behöver tips på bra film, så vet ni någon bra film tveka inte att kommentera!



Ska börja dra hemmåt snart!

Jag ska snart börja fara hemmåt, bussen går om typ 20 minuter. Då blir det hem och dusha, byta om och sminka om mig. Och bli lite fräshare! Vi hörs när jag kommer hem!
Måste städa när jag kommer hem också.. Lite nytta måste man väl göra!!
Pusss (L).

Bilder på mayy.

Kan lägga in lite bilder från igår kväll.. Sara gillar verkligen att lägga ut pinsamma bilder på mig, speciellt på kvällen när jag är speeec?
eeeh, man måste väl bju på sig ibland!



Haha, där hade jag knytit en knut i min lugg. Sedan kallade jag mig själv för Knut, för jag är så smart att jag vet att det är ett namn! ååh, kolla de vita lammet som ligger där, den ville också vara med på bild!





Ja, och det hära var lite oseriösa bilder.  Brunpuder,hur mycket maskara som helst och hur mycket vitt som helst i ögonvrån!


Är hos min lilla sara.

Igår var jag som sagt i Bjurholm, åt där och sådära.. Vart inte där så länge, träffade lite släktingar och sådära. Lite tremeningar, känner dom inte men.
När jag satt i bilen påväg därifrån så snackade jag med Sara, och vi bestämde att vara med varandra. Så jag sov hos henne inatt, vi ska typ iväg till hästarna strax. sedan till Strömpilen. Ska köpa lite smågrejer, tror jag!


Tog bara någon bild som låg kvar i arkivet!


Mitt hår är orange typ?

Jag har svårt att bestämma vilka kläder som jag ska ha.. Har sminkat mig klart, men håret.. Det har precis torkat klart tror jag, men jag vet inte hur jag ska ha håret.. Utsläppt,uppsatt? Rakt,lockigt?
Svårt att vara tjej.. (Ifall man är "fåfäng" HAHA? Jag vet knappt vad det är, men pappa lärde mig det ordet igår när jag snackade med honom om en sak)


Funderar på att följa med pappa och hans kompis till MediaMarkt, mamma kommer ju och hämtar mig halv 3. Men, hon får nog hämta mig där istället!

Juste, jag har checkat in på en hemsida där jag vill handla (fast IRL) Så jag tror det blir en sväng dit någon dag då jag har tid och sjuss och allt! Sjukt snygga kläder (tror jag?) De har iallafall sjukt bra klädmärken! Tror jag ska köpa en Wesc-tröja iallafall! Och en röd-vit puma.

jag just nu..


Ohja, mitt hår är ORANGE! Jag blir galen? Det är inte roligt att ha naturlig hårfärg också är det orange? JAG VILL FÄRGA MITT HÅR. blondare!
Asså jag vet inte, jag tycker mitt hår ser orange ut? Vad tycker ni?!


"Jag vaknade klockan 9"

Jag vaknade klockan 9 idag, det är sjukt för att vara mig.. Trodde jag skulle vakna typ 12? Aja, bättre att göra någonting av dagen istället för att sova bort halva dagen. För nu har jag hunnit bada/dusha, ätit frukost, fixat en sak, och suttit vid datorn. Det skulle jag ju inte ha hunnit gjort om jag skulle vaknat klockan 12.

Ska försöka hitta nå kläder att ha på mig idag/ikväll eftersom jag ska till Bjurholm! Funderar på att ta en sväng förbi H&M för att köpa en sak. Men det får bli någon annan dag, känner att jag inte har ork att gå ut i "onödan"

Ska typ sminka mig nu, dagens outfit och grejer kommer senare! Puss på er alla glada,och sura!



Vi är tillsammans!

Han frågade vad jag hette, och då sa jag att jag hette dator (bara för att retas) och då står det nu att jag heter dator när jag snackar med honom. Så datoR är jag. Och datorN är han..
Och vi är faktiskt tillsammans!
Okej, jag ska försöka ge mig med att lägga upp massa konversationer med älskling!

Och han är min nya bästa vän!





Det blev pinsamt.


Förskylning på G?

Jag känner mig otroligt lat,eller någonting.. Ligger typ i min säng med datorn, flyttar till vardagsrummet går tillbaka till mitt rum, ligger och dricker coola. Tänker på en sötnos ♥♥♥,och tänker på hur jag ska göra om mitt rum typ! Känner mig typ sjuk, men ärligt. Slöjden idag, kändes otroligt dryg. Kände mig förskyld. Kanske, någon förskylning på gång? Men hoppas den kan vänta tills nästa vecka,så jag inte blir sjuk på mina lediga dagar!

Jag vet inte vad jag ska blogga om,är helt tom känns det som.


Märker ni vilken satans bildbrist jag verkar ha? Men det är nog bara det, jag har inte orkat ta massa bilder nu på slutet, känner mig så otroligt sliten! Ni får nöja er med andra bilder sen "förr"

Bildinlägg kommer i nästa inlägg, vi ses /jessiee ♥♥♥


jag har inget namn!


Datorn gillar killar och datorn är en kille.


18 på matteprovet.

Idag fick jag se mitt matteprov. Jag fick 18, 18 hela poäng till och med! Omprovsgränsen var 10. Och jag vet inte vad man kunde få om man hade alla rätt. Men jag tror att det var 28! Jag behövde iallafall inte göra omprov, och det är jag ganska stolt över. So förhöret gick väl sådär. Var enklare än vad jag trodde!

Aja, nu skiter vi i skolan. För nu är det långhelg, är ju ledig på måndag. Otroligt skönt! Idag är det ju fredag,men jag har ingen fredagskänsla. Vet inte vad jag ska göra ikväll,

Jag fick välja mat idag, pappa tyckte vi skulle äta hamburgare. Men de tyckte inte jag,för jag tyckte att det skulle bli potatisbullar!

Imorgon ska jag iväg till bjurholm,känns ju lite smådrygt egentligen. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig,ska typ träffa hela "tjocka" släkten.


Bjuder på random bild,eller a. Gammal bild,så inte dagens outfit. den där bilden är "gammal".


Tråkig design.

Tråkig design på bloggen. Men jag vet lixom inte vad jag ska ha med på headern, vilken färg osv.. Denna får vara tills dagen då jag har någon idé!

Nu måste jag plugga, SO och tyska tills imorgon. Egentligen idrottsläxa också! Men har egentligen en hel vecka på mig att göra den, fast lärarn sa att man skullle göra den imorgon!

Har iallafall sovmorgon imorgon till halv 10 ungefär! Men nu måste jag verkligen plugga, får börja med SO;n.. Har typ prov,nej.. Inte prov,men läxförhör! Det känns som att det är ett prov. För man måste läsa en himla massa och svara på massa frågor imorgon.

ska bada

Nu ska jag lägga mig i badet, tar med mig datorn så att jag kan höra på musik!
Efter badet,så ska jag lägga in en ny header.

Jag just nu


Nu ska jag gå och sminka mig, börjar om en timma och tio minuter ungefär!
Och slutar tio i 2! Men nu måste jag fixa mig,så att jag hinner!
Jag just nu;


Får inte missa en sekund av andra avenyn.

Nu ska jag sätta på TV;n får inte ens missa en sekund av andra avenyn. Och om jag inte sätter på den nu, så kommer jag kanske glömma bort det (tiden går så snabbt ibland) Åhh, undra vad som händer. Fast jag vet lite, eftersom jag har tittat på "smygtittarna" på svt.se

Kanske kommer ett inlägg senare också, men så länge så får ni ha det så bra! Pusspåer.

Juste, undra om jag sitter och skakar detta avsnitt också?

.

Kärlek är skit, man blir bara sviken dag för dag.


.

Vad gör man när alla klagar?
Man kämpar,kämpar och kämpar.
"Kämpar så att man sliter sönder sig själv"
Jag skulle inte behöva kämpa såhär, om ni bara kan hålla käften
för en sekund.
En enda sekund snälla,
jag har försökt kämpa mig ur skiten.
Men vad jag än gör,så blir det bara fel.
Jag försöker hålla humöret på topp,
för jag har bestämt mig att gå vidare.
vidare över allt.
Håll min hand,och släpp inte taget.
Det är kanske inte meningen att Jessica ska lé?
Jag oroar mig varje dag,varje kväll,
över vad som händer nästa dag?
Vad är nästa problem?
"Glöm dina bekymmer,imorgon kommer nya"
Varje dag är det nya saker, är det inte det ena så är det det andra.
Låt mig bara vara, för jag orkar inte höra.
Fattar inte hur så korta ord, kan så såra så jävla mke..?


For och köpte lite små grejer.

For ju och köpte lite smågrejer. Jag vet, spegeln är liten. Men dem hade ingen annan, måste ha en stor också. Men får klara mig på den dära så länge. Perfekt sminkspegel, älskar att man kan vända på den och det blir förstorat!


Varför sjunger man i dushen?

Jag satt och funderade över en sak igår när jag satt i badet. Och sjöng, så jag undrade. VARFÖR sjunger man i dushen? Är det något magiskt med vatten, Som gör att man börjar sjunga? Är jag bara anmält korkad nu,finns det någon rimlig förklaring?


Just den dära bilden ser vattnet magiskt ut, kanske därför man sjunger i dushen. MEN ÅH, varför egentligen?


strömpilen

Nu ska jag på strömpilen, vi ses senare! <3

Outfit

Dagens outfit!


Jeansleggings - gina.
Vitt linne - gina
rosa tröja - lindex
schal - rut


Jag älskar nog min skola.

Jag slutade klockan 12 idag, och jag måste säga att jag älskar min skola (nej, jag gillar INTE skolan,asså att man har massa prov och sånt) men jag borde iallafall vara glad.. Skulle jag gått kvar på min gamla skola, skulle jag nog legat död för länge sedan? Jag skulle nog inte pallat, de på min gamla skola har typ 40 läxor och prov per dag, och de har typ aldrig hål? Idag hade jag bara 2 lektioner. 3 timmars hål. och slutade 12. Hur skönt är det inte?

Imorgon börjar jag klockan 10. Har också 1 timmas hål imorgon (tror jag) och slutar klockan tio i 2 ungefär. Underbart? Oja!
På fredag har jag också sovmorgon. Till halv 10 ungefär!

Ikväll är det Andra Avenyn, och jag är sjukt glad för det. Tror dock att jag måste plugga lite,så jag får min sköna sovmorgon på fredag.


Med och utan "ögonsminkning"

Shiet, vad "blekt" mitt öga ser ut utan smink.




Nu gick det, -shopping.




Ni får se "outfit bild" med kläderna imorgon tror jag.

vad äre för fel?

Men åh, man kan inte ens ladda upp bilder nu.. Vad är det för fel på blogg egentligen? Det laggar tjugofyrasju.
Orkar snart inte.

Bildbomb - GAMLA bilder!

Bilder från USB-minnet. GAMLA bilder!


Ett träd i USA!


Då jag nyss hade kommit hem från USA!

Haha jag, några år gammal bild. Med webbkamera!

Sara,jag,Amanda.. Tror det var den tiden vi var som tajtast eller ngt?

Sara, typ första gången hon var hos min morsa?

Jag, när jag var brunett (toning)

Någon sommar, då jag och madalina var på dagis.

haha, bilden säger allt,nädå!!

haha shiiiiet.

Yasmin,Sara och jag. Long time ago, eller a.. Typ i somras?:P

Brorsan,väldigt länge sedan!

lääänge sen.

Snart ett år sedan.


mee.

Josefin,Sara,Amanda och jag<3


Sov hos hanna<3.

Det har inte varit så mycket bloggning nu de typ 2 senaste dagarna, men jag har en liten förklaring! Jag följde med Hanna direkt efter skolan igår och sov över hos henne! När vi kom till henne blev det bara chill ett tag,gjorde ordning sängen,gick "vilse" i hennes otroligt stora hus,dator&tv,sedan efter maten så for vi ut och lekte i snön. Eller,jag hade hennes ena sko,och den andra min egen och  hon likaså. Och hennes sko är as glidig,så jag ramlade typ 499 gånger. Det gjorde ont,men hanna ramlade också. Men jag sa;
- Det gör ont för mig,men kanske inte för dig för jag har längre ner till marken.
Jag är dum ibland. Vi ramlade faktiskt på vägen också,där bilarna kör och tänk om vi hade blivit överkörda? Hanna typ gjorde kullebyttor på vägen såg det ut som? Vi gjorde massa mera ute också,men sedan gick vi in,och efter ett tag for vi på UG! Träffade lite folk,och typ pingisbordet gick sönder? (på min sida) Fast jag lovar,inte mitt fel! Danne kom och försvarade oss!

Och på kvällen så blev det lite inspelning (Hanna spelade in mig) utan att jag visste det. Jag var lite konstig,som vanligt! NI SOM KÄNNER MIG,VET HUR JAG ÄR PÅ KVÄLLEN! Sara, det är mest riktad till dig!
Jag gjorde som vanligt en låt. Jag minns inte riktigt hur den gick (jag skrev den i hannas mattebok,så ni som går i min klass kan läsa den i hannas mattebok!)

Här kommer jag, ja här kommer faktiskt Jessica. Följ med mig i min egen sagovärld,här finns både buskar och bär!  Ja, följ med mig på min sagovärld, här kan du ta del av mina magrutor och min magboll!

Okej, jag vet inte riktigt hur den gick.


Gammal bild, men jag bju!!

Såhär kan det vara om man är katt till Jessica!





Jag ska packa,oh fundera över mitt väskproblem!

Jag ska snart packa tror jag, måste bara bestämma vilken väska jag ska ha med mig imorgon! Vilket bekymmer,håller ni inte med? Ska iallafall till Hanna imorgon,ska sova där! Lär bli nice. Tar med mig kameran,och förhoppningsvis blir det väl ett par kort skulle jag tro!?

Och jag har lovat Hanna att jag ska skaffa magrutor,och sedan så ska jag byta ut boxningsbollen mot min mage! Jag stod och spände min mage och sedan boxade jag på den. Så är det om man heter Jessica!

Nu ska jag se om jag kan lösa mitt väskproblem,sedan packa lite sedan kanske sängen om sängen har tur!



(bild från google)
Min väska ser inte riktigt ut sådär, men det där var nog de närmaste jag kunde komma! Den dära är iallafall bättre om jag ska rymma mycket! Men jag gillar den inte,för den är typ för stor,och klumpig!


"Jag trodde att jag skulle äta frukost klockan 12 på natten.."

Vet ni vad jag gjorde inatt/igårkväll?


Jag gick upp,gjorde frukost och satt mig och åt.. När jag nästan var klar så kollade jag på klockan och tyckte att den såg konstig ut, blev ganska förvirrad och kom sedan fram till att klockan var vid 12. Började undra om den var 12 på dagen, och att jag hade försovit mig och missat hela skoldagen. Sedan gick jag tillbaka till mitt rum till min mobil och kollade på klockan där 23.53 var klockan! TYPISKT! Jag hade gått upp och ätit frukost i onödan!


VARFÖR har jag börjat gå upp på nätterna och tro att jag måste börja göra mig klar för skolan? För typ 2 veckor sedan eller någonting så gick jag upp vid 4 tiden och började sminka mig och kollade sedan på klockan och blev sur att jag hade gått upp för tidigt!
Eller, har jag börjat gå i sömnen?


Otroligt sköna dagar!

Denna vecka,känns som världens underbaraste vecka! Så otroligt härlig skolvecka asså! Har haft minst 1 och ½ timmas hål,varje dag!

Måndag:
Måndag,var mer som vanligt..
Lästid,So,Matte,lunch,hål/rast i 1 timma och 50 minuter,idrott (pingis,chill) och sedan fysik.

Tisdag:
Tisdag,var underbart. Hade nog bara 2 och ½ lektion.
Började med svenska, (läraren var inte inne på lektionen,utan var ute och snackade med en och en hela lektionen) Sedan Kemi med Carin (en söt lärare,som är chill) sedan lunch och sedan när jag kom till Specmatten  så kom de ingen lärare. Så jag,Signe och Joanna satt väl bara och gjorde inte så mycket! Fast bestämde oss för att gå tillbaka mot de andra i klassens matte! Där det var bara 10 minuter kvar! Så man hann väl inte så mycket,den lektionen räknas nog inte för oss 3. Sedan var det hål,eftersom engelska läraren var sjuk. Skönt. Vissas språk var också inställda, Tyska2 var inställt! Synd att man inte går i den gruppen. Iallafall så hade jag tyska då, typ i tjugo minuter? Sen slutade jag!

Onsdag:
Idag har det väl varit ganska chill också.
Började med svenska, (läraren var inte heller med på lektionen idag,utan var ute och snackade med en och en.. Blev ganska mycket snack och bara chill på den lektionen) sedan var det språk, behövde bara översätta en text och sedan slutade jag den lektionen. Sedan hade jag hål i 2 timmar, eftersom engelskan var inställt idag också. Klockan 12 (på fysiklektionen) skulle vi gå och göra "val" vad vi ville göra på frilufsdagen,jag tog bowling! så,då missade man lite av fysiken. Otroligt skönt,sedan bara klassråd,slutade den tidigare. Och sedan Elevens val (bild) typ satt vid photoshop!

Känner att det blev lite väl mycket text. Men kom på att jag har haft så otroligt sköna skoldagar! Imorgon har hål i 1 timma och 20 minuter PLUS 1 timma och 10 minuter. Plus så slutar jag 13.50!


ph

Sitter på skolan och jobbar med photoshop, försöker göra en header men det går åt skogen! (btw;det är en bildlektion)


Haha, jag suger!

2 och ½ lektion idag,sköönT!

Jag kom på att jag hade bara typ 2 och ½ lektion idag.. Så himla skönt asså! Hoppas engelskan är inställt imorgon också! Iallafall,imorgon ska vi bestämma vad vi vill göra på frilufsdagen! Tror jag ska ta bowling, men det är inte säkert att det finns kvar platser till oss sjuor! Eftersom att niorna får välja först,sedan 8orna och tillslut 7orna, och det finns ju typ 7 olika 9or,8,or och sjuor. Man kan välja paradispadet,men tar förgivet att alla väljer slut på det! Hoppas det finns plats på Bowling,annars så vet jag inte vad jag ska välja. Slalom,vore faktiskt kul.
Är ganska "sur" nu så, ska väl inte skriva så mycket.


RSS 2.0