godnatt?:)

Har inte sovit nå vidare inatt, vaknade första gången vid 1-tiden och var helt förvirrad.. sen minns jag att jag vaknade klockan 5 och ville ringa/smsa ngn! Och var helt klarvaken! Nu ska jag se bigbrother hade jag tänkt, hoppas de går se på hemsidan (?) samtidigt som det visas på tv? Annars så får jag väl se det imorgon,pallar inte gorma med tv;n nu..
Btw; har tränat en massa ikväll,känner mig skit duktig.. Gäller bara att fortsätta hålla igång med träningen då!:)


omprov nu!

Nu gör jag nog mitt omprov i biologi, önska mig lycka till och håll tummarna så att jag inte behöver göra omprov igen!

glömt laddaren.

har glömt laddaren till datorn hos pappa, så kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag.. får se om jag har tid att hämta den imorgon.. menmen, nu kanske jag kan ägna mig åt plugget och träningen! puss!

Hata växelvisboende..

Håller på att packa nu lite smått för att fara till mamma idag.. Bokstavligt talat så HATAR jag att ha 2 ställen att bo på, seriöst.. Känner mig typ aldrig "hemma" någonstans! Eller visst hos pappa känner jag mig ju hemma, eftersom det är lixom här jag bott hela mitt liv.. Men det är så jäkulskt drygt att dra med sig typ halva rummet varje gång man ska "byta hem".. Jag önska iallafall att jag hade gångavstånd mellan föreldrarna, men nej.. det är mer än 2 mil, och går inga bussar till mamma! Lixom de flesta har väl skilda föreldrar, men de har lixom föreldrarna som bor i samma område iallafall.. Det hade jag EN gång i tiden.
Längtar tills jag flyttar hemifrån..

hemma!

Nu är jag hemma igen, är typ skit trött.. Höll på somna i bussen, osv.. Simon hade inte tv11, jag som ville se bigbrother.. Men då får jag se det nu istället! Måste upp och plugga imorgon,DRYGT!
försökte plugga idag,men de gick väl SKIT! Så går det om man får omprov.. Så jävulskt less på omprov!

busssen!

Ska börja dra mig mot bussen nu, och fara till Simon. Vet inte vad vi ska göra ikväll, men blir väl att vara hos han och sen kanske dra och träffa nå folk eller något liknande:) ..
Uppdaterar väl ikväll vid 12..

hehehehe

är som sagt på Mediamarkt och leker medans pappa köper ny tvättmaskin.. Sedan ska vi dra och äta någonstans, och sedan kanske jag ska till simon, eller vara med sara.. får se hur det blir! har lixom glömt busskortet hemma.

.-

hehehe, lite coolt att man såg mitt hjärta på handen oja.

Mediamarkt nu,oyeah!


8!

Haha.. Min älskling tillåter att jag kommer och väcker honom klockan 8 imorgon bitti! Helt otroligt, sömntuta som han är.. Fast tvivlar ju på att jag ens är vaken klockan 8. Dock ska jag iväg på MediaMarkt klockan 10. Så får väl dra till honom efter det eller något då
.

TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!

Jag tror att jag kommer dö i tråkhet ikväll.. Så farväl allihopa!

men hej!

Vet inte vad jag ska göra ikväll, åh.. så meningslöst! Seriöst, jag orkar inte sitta hemma och tråka.. Det är fredag, och jag kommer säkert sitta hemma och bli galen för att jag inte gör någonting.. Alla kommer väl dissa mig.
Gah, så synd om mej,...

Badet vill ha mig...(L)

Har varit hemma från "skolan" idag, skulle bara haft teater och käk med klassen efter. Men hade ont i huvet så drog inte dit! Fast nu är det bättre, så ikväll ska jag väl träffa elias&hanna och kanske lite peoples..
Håller på göra iordning för ett bad nu, sedan så ska jag börja fixa mig.. Lär ju ta ett tag,om jag känner mig själv!
osminkad, men det bju jag på.. HAHAHA, orkar inte mitt hår!

i´m clear

Nu har jag fixat mig, omg.. det ser ut som jag skelar (elr hur det stavas) skit mycket.. Men jag tror inte jag gör det.. Eller är det något mina vänner glömt berätta för mig?
Aja, Hanna&Elias är här vilken minut som helst skulle jag tro? Vet inte vars dom tagit vägen, man vet ju aldrig här på ersboda..
Pappa låter mig inte spela hög musik, cutcutcry:( han kommer och sänker varannan sekund. mongo.

DRÖMMEEEEEEER!

Jag sitter och kollar hus i Miami.. Haha, folk får tycka vad dom vill! Fast jag vet inte, vad jag ser som "värsta drömhuset".. Dock kommer jag bli pank om jag flyttar dit, fast jag har bestämt mig.. Jag ska få bra betyg, och skaffa mig bra utbildning osv! Jag måste bli bra på engelska, vilket jag nog aldrig kommer bli. Måste också bli bra på matte, vilket jag nog inte kommer bli heller.. Jag vill bli mäklare, okej.. man tjänar bra på det! Vill även bli typ kläddesigner,men jag kan inte rita,har inget tålamod osv.. Jag vill bli fotograf,men jag ser inte det som ett "riktigt jobb". Jag vill även jobba inom ngt med typ smink,hår osv.. har en gång i livet sagt att jag vill bli makeupartist.. Omg, vad jag babblar.. Men seriöst.. Tänk å bo i Miami?

Okej, nu tog jag typ bara en bild.. Tänk att ha en pool utanför huset, bara kunna slänga sig i när man känner för det.. Tänk en as najs uteplats där man kan chilla/festa med vännerna, shiet..vad jag drömmer..

+ en liten valp.. omg!

I min värld är det okey att vara mongo.

Det är måndag faktiskt, och vi är LEDIGA! Fantastiskt, vi har faktiskt långhelg det är najs!
Fast jag har typ inte gjort någonting..
Eller jo, i fredags så var jag med Simon,eller Timon då.. Och så sov jag där, till lördag då.. Sedan på lördagen så kom Sarisen till mig ju, vi är ganska knasiga. Sedan igår, då var det söndag.. Hm, då gjorde jag INGENTING. Eller jag städade faktiskt. JAG ÄR DUKTIG! Jag lovar, det var jag som städade.. Det var INTE pappa.. Jag kan faktiskt också vara duktig. jag var inte lat för en gångs skull, fast på kvällen då låg jag bara och glodde på tv. Det var faktiskt ganska mysigt att vara med mig själv en kväll/dag.. HAHAHAHAHA, FAN VAD FULT JAG LÅTER..

"I min värld är det okey att vara mongo,annars skulle jag ju inte leva.."

HAHAHAH,VAR TVUNGEN...


HAHHAHA, VAD LEKER JAG?
Jag orkar inte mig själv, men vafan?
Jag tycker faktiskt att jag är ganska så duktig på att blogga just nu.. Hur länge räcker det då..? Tills ikväll elr? säkert..
Fast ska jag säga såhära så är anledningen till att jag knappt bloggar längre, är att jag typ aldrig tar kort längre (med min kamera) och ärliga anledningen till det är att min kamera har blivit knäpp, och typ batteriet är cepe.. Vill ha ny kamera, men jag är pank.. Får ta ett snack med pappa, dock kmr han väl få damp för han kmr vilja ha kameran jag har nu och den har jag typ halv hett sönder..

åhh orgasm.

Nej,jag bryr mig inte att jag ser ut som en korv. bryr mig inte att jag visar mig själv i uppsatt hår, inte mitt fel att jag har världens största panna.. Tanken med bilden är bara att visa min stora kärlek till powerkingggg!

Gullivers resor

Idag kommer hanna&elias hit, dom ska tydligen komma vid 4.. och ja, då blir det väl bara att börja med maten. Vi ska äta tacos,och sedan halv 9 ska vi på bio och se Gullivers resor. Någon som har sett den, isåfall är det värt att se den? Jag är faktiskt lite tveksam..

Det ska dock bli kul att se i 3D, jag har faktiskt aldrig sett i 3D förr.. Lite efter känner jag mig..

menpuss

Jag har tråkigt.. ingen vill vara med mig,jag är mobbad, stackars mig.. Vet inte vad jag ska göra ikväll.. säkert vara hemma och leka med mig själv.. som vanligt då.. 

PAPPA BAXA MINA NYKLAR IGEN..

Kul att pappa lyckats ta mina nyklar med sig, IGEN! Och han kommer hem ikväll.. Nu tycker jag verkligen att han ska ta sig hem snabbt, så jag kan få mina nyklar.. HAN HAR TAGIT MED SIG BÅDE HANS OCH MINA NYKLAR..
Aldrig att jag ska sitta hemma hela dagen,kvällen osv..


Love and other drugs - bio!

Blir att fara och se denna på bio imorgon kväll! Ledigt från skolan imorgon, så imorgon blir det att käka tacos med Elias&hanna(?) och sedan vidare till stan för bio!

MVG.

VET NI VAD?
Jo, det är så hära att jag har fått mitt livs första MVG på ett prov (tror jag..)
Det firades SJÄLVKLART med tårta.. (brukar lixom inte gilla tårta,men prinsesstårta går bra!)
Nämen.. Asså jag är skit stolt!


sarabanan

Nu äre så här att jag är vaken till verkligheten igen!
Mitt hår står åt alla håll, det är lockigt och ROSA.. Så går det när man varit med saris..
Känner att jag borde ta en dush, det skulle sitta fint. Jätte fint,jajaja..
Nu fick det bli denna bild,och ni får säga vad ni vill om mig.. Jag vet min "kropp" ser missbildad ut men ändå.....

RSS 2.0