Ska försöka ta mig i säng nu!

Nu har jag sett klart på andra avenyn,och har tänkt att försöka ta mig i säng! Jag klarar inte att min blogg ser ut såhära,förstår att ni inte heller gillar de! Men jag ska försöka ändra den så snabbt jag har tid,dock kommer det ta tid eftersom alla koder ska ändras,vissa grejer ska bort och vissa grejer ska fixas,koder ska flyttas över och massa annat! Men jag lovar att jag ska försöka fixa så bra som möjligt!



Nu går jag och fixar mig för sängen,slutar 12 imorgon och då drar jag hem till pappsen och sedan kommer det inlägg därifrån och kanske ett videoinlägg oxå! HÅLL UTKIK!


Andra avenyn snart...

ANDRA AVENYN BÖRJAR SNART.. SUTTIT OCH TAGGAT SEN JAG KOM HEM,RIKTIGT SPÄNNANDE NU!

Markus är anhållen (?) för vålttäkt på Liv,och det är inte Rasmus barn Kristina (heter hon så?) bär på..

Samtidigt som jag suttit och väntat så har jag suttit och planerat hur jag ska göra mitt nya rum.. Ska ju ha rosa väggar,ska ta en sväng på IKEA en vacker  dag också!


Dagens outfit yeo!


Dagens outfit då..
Mjukisar - teamsportia.
Vitt baslinne - ginatricot
tröja över - H&M!


Lovelovelove!



Såå underbara! men 2 tusen kronor..?


Skulle vara nice som chilltröja!

Bubbleroom / H Topp
Inte dum färg på den där kan ja lova!


Lovet!

Lovet börjar närma sig, bara 1 och en halv dag kvar! Eller en riktigt dag. Ska bli skönt, på fredag åker jag iväg till sorsele och är där över helgen! Är hemma en dag,sedan åker jag iväg till stockholm! Kommer hem till sista helgen på lovet och då blir det väl bara kompisar och sånt!


bara ngn bild från sthlm!

SOOOO JESSIE-STYLE!


RÅSATJEJEN SKA FÅ SHOPPAAA!

Om exakt en vecka, så är jag strax i stockholm.. Om ungefär 10 minuter har man väl landat då, ska bli underbart! JAG SKA FÅ SHOPPA IGEN! Jag har hållt mig sedan Sportlovet,rekord! I Stockholm ska jag shoppa galet, och mycket rosa ska det bli..
Rosatjejen is back!


godnatt!

Godnatt,nu går jag och lägger mig.. Eller måste plugga lite så jag inte har så mycket att göra imorgon kväll!
Godnatt alla söta bloggläsare!


(inte taget idag..)


Kommer bli ändringar!


Mer av..?


Hollywoodfruarna ikväll!

Vill bara påminna om att ikväll är det Hollywoodfruarna! Vem gillar ni mest?

I lika Maria Montazami!(L)

Kommentarer!


Jag har börjat få en massa kommentarer, och ja.. Vad kul! Detta är typ för idag^ Tror jag måste ställa in på att jag måste godkänna kommentarer,så jag vet vilka jag har sett och inte sett! Annars kan det bli förvirrande!


köpt presenter!

Sitter på bibloteket nu och väntar på min buss, har varit förbi lekbiten.. Det tog typ en halv timma och hitta något! Men hittade 2 presenter åt lillebrorsan iaf..
Men nu måste jag springa till bussen,den går om 4 min! Vi hörs när jag är hemma, puss!

Klar snart!


Sådärja, nu ska jag bara packa och spraya håret så är jag klar för att fara tror jag!Börjar om ca en timme, och slutar vid 3 tror jag.. Då får jag tillbaka mitt fysik prov tror jag,  hoppas jag klarar mig! Hörs iallafall ikväll nu, puss!


Jag borde fixa mig..


Jätte dålig bild jag vet, men ska väl ta med kameran sen då.. Mitt hår ser inte fint ut, vaknade med nå himla konstigt! Borde iallafall ta och fixa mig nu, slänger in en bild senare!

Godnatt!

Godnatt nu sweeties, går och lägger mig! Börjar vid 9 imorgon,och innan det så kommer jag att morgon blogga mycket med bilder!
Så glöm inte att kika in då!


Läkerol!

Jag är verkligen inte smart.. Suttit och ätit läkerol, och nu har jag ont i magen! Att jag inte lär mig..


Ser Johan Falk nu, bloggar lite senare tror jag..

NGN SOM GÖR DESIGN?


jag vill vara blond!!

Jag vill ha blont hår, eller jag har ju mörkblond! Men jag vill ha blondare, eller inte super blond men normal blond vill jag ha.. Men jag får inte färga mitt hår, lär väl få vänta tills jag blir 18 då..
..Också vill jag ha hårförlägning!



videoinlägg


ska försöka med videoinlägg nu..

Ska försöka med videoinlägg nu, kolla gärna in det om ett tag!

Dagens outfit!


Leggings - Rut
Vit tröja/tunika - Rut!


Glöm inte att checka in nästa inlägg,för då blir det videoinlägg!


Vaken!

Jag är vaken,men nu har jag tänkt att ta ett bad.. Känner mig inte så nice, men vi hörs efter badet då det kommer dagens outfit och videoinlägg och lite annat..!


..det där skulle inte vara dumt!

Videblogga?


Videobloggarna som jag har gjort hitills, har inte varit så jätte bra. Men, ska försöka fixa så det blir bättre! B.l.a med bättre kvalla..
Men vad tycker ni, ska jag göra videoblogs elr inte?


Grattis storkillen!





Snackade nyss tele med storgrabben, och han sa lyckligt; "jag är 6 år nu! :D " Och han har tydligen låtit 13-14 ungar hoppa i min säng! Får väl hoppas att han haft ett bra kalas idag..


shoppinglista!


Bloglovin!(L)

Nu är det såhära att jag har skaffat bloglovin, eller det var tydligen såhära att jag redan hade det men hade inte aktiverat eller vad det nu var.. Och jag kan säga, att jag tycker det är superkul! Sitter och eggar update knappen 48 gånger i minuten, eller jag vet inte om jag eggar knappen,men jag kollar hela tiden om det har kommit upp nya inlägg!

Nu hade nån uppdaterat där, det var elvira! HIHI, elvira nu vet du att jag följer din blogg via bloglovin eller vad man säger!


lampor!

Nu ska man tydligen ha släckt alla lampor, men jag har tänt alla lampor istället! Jag gick runt i huset och tryckte på alla lampor,men nu har pappa kommit och släckt en lampa!

fågel fisk eller mittemellan?

Är hemma nu, fast det har jag varit ett tag faktiskt.. Drog ner på stan innan jag for hem från stan, och där mötte jag upp emelie,men det blev ingen lång stund. Behövde dra hem eftersom att jag egentligen skulle vara hemma klockan 5, men det blev väl typ halv 8 jag kom hem?

Iallafall, så har jag "lekt fågel fisk eller mittemellan" med pappa.. haha, eller okej.. Såhär var det; att när jag var hos sara så ringde pappa och sa att han hade köpt min "favorit"godis eller jag vet inte om det är min favorit eller inte men iallafall så sa han sedan att han hade ätit upp den och det trodde inte jag på (för han retas jämt..) sen när jag kom hem så frågade jag efter den,och då sa han att han inte hade köpt den och att han bara skojade.. och då trodde jag det! sen så frågade han om jag hade kört/lekt "fågel fisk eller mittemellan" och då var jag tvungen och leka det..


persikan och salamander videobloggar!


°videoblogg°


Nu gör vi korvisar!





KOCKISARNA!

Sara har gjort en låt till mig!

Quietdrive – Jessica

:)

Jag och sara vill till strömpilen,jag vill gå dit, men det vill inte sara! Nej, hon tänke vänta tills 2 då hennes pappa slutar jobba, men det orkar inte jag! Jag vill gå nu!

Aja, jag kanske ska på barnkalas idag! öhöhöhh, min brorsa fyller år..


SYSKONKÄRLEK!

Salamander&Persikan - tänk om vi är syskon!
Salamander - då skulle jag börja bråka med dig så fort jag fått reda på det!
Persikan - men tack då.
SLut på konversationern!



Vi är konstigheter! Vi lovar på vårat andra liv på månen!

Sitter och väntar på bussen nu,samtidit ...

Sitter och väntar på bussen nu,samtidit som jag dricker mjölk,JAG KOM PÅ ATT DE KNSK DRF JAG OCH SARA ÄR LITE SPECIELLA.. aja,sara om du ser detta: jag har knappt nå batteri i mobilen, men jag tar bussen snart,du får gärna komma ut och möta mig. Jag ringer om jag har batteri sen! Puss


sarabanan/salamander!

Nu sticker jag iväg till sarabanan, eller jag mena salamander! Sover där, så jag får väl se om hon är snäll nog att långa ut hennes fina dator, som jag kunna haft likadan men icke!! Men iallafall, kommer väl bli en del fina bilder jag vet att ni gillart.. Nu ska jag ta och packa!


voffeltoffel dagen!

Igår var det ju våffeltoffel dagen! Självklart så åt jag våfflortofflor.. Nej, inte tofflor, VOFFLOR!
Ursäkta för det dåliga bilden men orkade inte bry mig, dålig lyse och massa.. Jaja, shiet same!


kom nyss hem, och nu far jag igen!

Kom just hem,sitter och babblar i telefonen med sara.. For ju på stan med emelie efter skolan, eller ja.. for hem innan och sedan for jag tillbaka! Och nu ska jag vräka i mig en pizza, och sedan ska jag hoppa i väg i bussen till sara!

haha okej, inte så fin bild.. men får duga, jag har knappt lagt in nå bilder på sistonde, så det var dags!

står på stan och väntar på en buss nu,...

står på stan och väntar på en buss nu,ska hem och fixa lite saker och sedan ska jag tillbaka och träffa emelie. Slänger in något inlägg när jag är hemma. Vet int vad som blir ikv. Men provet idag,gick ganska bra. Så,det är ju skönt! Men nu ska jag hoppa på bussen,vi ses!


krånglade som vanligt när jag vill vara ...

krånglade som vanligt när jag vill vara snabb på morgonen och uppdatera,men jag uppdaterar senare ikväll. Ska möta emelie efter skolan tror jag. Sitter iaf i bussen nu,ska ha gympa nu på morgonen. Men nu ska jag försöka fortsätta plugga.


sitter och försöker plugga slöjd,går j...

sitter och försöker plugga slöjd,går ju inte jätte bra. Måste söka upp lite svar och försöka lära mig skiten, så jag uppdaterar senare om jag lyckats med det hela.. Ska försöka fixa lite grejer med bloggen också..


vart tvungen att springa till bussen,bestä...

vart tvungen att springa till bussen,bestämde mig för att ta en tidgare buss så jag hinner med halv bussen från stan till skolan,börjar ju om en timma.


Morgon plugg!

Sitter nu och ska försöka plugga, pluggar textil slöjd! Har ju prov på det imorgon, och jag kan ingenting! Pappa tycker att jag ska ha det hära i blodet (om man säger så?) för att jag är en tjej? Och han säger att textil är bara tjejgrejer och då kommer jag klara provet för jag är tjej..
Ganska länge kvar innan bussen går, jag sitter här klar nästan.. Ska bara sätta på örhängena,och en halsduk så är jag väl klar! Men det är ungefär 40 minuter kvar innan bussen går så jag får väl sitta och plugga tills dess, skriver väl något inlägg till innnan jag far..


orkade inte ta ngn bild som jag tagit nyss, alla blev bara wieerd! Kommer bilder ikväll knsk, om jag inte har fullt upp med pluggandet!


Godmorgon folket!

Jag är vaken, jag har just sminkat mig & tagit på mig lite kläder.. Sitter bara och funderar på om jag ska ha mjukisar eller om jag ska ha jeansleggings! Ska fixa håret om ett tag, ska ta lite egopics oxå.. Ska väl dra till skolan om 1 timma och 10 minuter! Men hinner väl slänga in några fler inlägg innan dess..


Haha, yes! Den bjuder jag på..


Blev trött..

Blev plötsligt sjukt trött, så jag har gjort mig klar för att lägga mig.. Dock har jag inte tvättat bort sminket, hoppas jag inte glömmer det då.. Ska väl sova nu,så att jag orkar upp imorgon och bjuda på lite inlägg innan skolan! Går 4 timmar imorgon i plugget, kanske någon timma till på slutet får se..
Ska fixa lite saker nu, godnatt!<3


Kom just hem!

Nu kom jag precis hem från mötet, fick veta att jag inte har någon lästid imorgon bitti och jag har inte heller någon kemi så jag börjar klockan 10 imorgon,så det är ju nice! Kanske äntligen hinner blogga på morgonen? Lixom  datorn vill bara sega på morgonen när jag har bråttom och tänker slänga in ett inlägg! Men ska iallafall bli skönt att börja 10.. Måste bara plugga lite ikväll!

Juste, jag håller på att kolla mina omdömen just nu.. Haha, står ungefär samma på varje ämne.. Pinsamt!


egopics

Slänger in facelook/egopicz nu innan jag drar iväg! Bussen går om 5 min, måste rusa! Bloggar senare ikv! pusss!



"yäy, äntligen blogga!"



Ska tillbaka till skolan strax!

Ska fara om ett tag! Ska ju tillbaka till skolan,för att vi har föreldrarmöte och då MÅSTE tydligen vi vara med! Vi ska typ presentera oss och säga någonting vi gillar,och då tycker pappa att jag ska säga att jag gillar fysik prov! Vi får väl se om jag säger det, men vet aldrig var som BUBBAR (haha, ploppar) upp ur mig!


Och nej, jag vet.. Inte snyggt med mjukisar till den där tröjan! Men jag orkade verkligen inte bry mig så mycket imorse..
Iallafall..

Tröja - GinaTricot!
mjukisar - TeamSportia
La även till en halsduk!

Klaga inte på mitt face,eller hur jag står på den dära bilden..




Update från skolan

Sitter på lektion just nu, har bild! Ganska drygt ändå.
Skrev ingenting i morse heller, men datorn behövdes tydligen uppdateras igen.. Så det tog för lång tid, men outfit och sådant kommer senare! Slutar kring 3-halv 4 och då blir det väl att skynda sig hem och blogga och plugga lite..

Har gjort bort ett prov idag, fysikprov! Gick verkligen inge vidare..

Tagentbordet på denna dator är så jävla svårt att skriva med,så jag kanske lägger in bilder senare..!


Sara är för busig!

När Sara sov här, så hade vi plockat fram en kex choklad.. Sen skulle jag på toa, och ja.. självklart när jag kom tillbaka så var den borta,då började jag leta i heeela huset! Jag misstänkte att hon hade hett den i soptunnan eller kanske i frysen eller något sånt där! Känner jag sara rätt så, men nej.. Efter typ 50 minuters letande så hittade jag den i...

BRÖDROSTEN!


faacelook

När jag ändå slängde in dagens outfit, så kan jag slänga in dagens facelook oxå! Har pluggat lite ikväll, dock håller jag på bryta ihop! Pappa har även tjatat på uttalet på KÄRNA OCH STJÄRNA! Och undrar om jag går hos en talpedagog? Haha, nog om det.. Nu är jag påväg i säng och ska lägga mig med plugget lite till om jag orkar! Har ju prov imorgon.. Och egentligen glosor också, men dem har jag inte orkat bry mig om eftersom jag har fullt upp med provet. Får väl försöka lära mig några glosor så man är lite duktig imorgon på förhöret!
Men jag hoppas iallafall att det går bra för mig på provet imorgon!

Vet inte hur det blir med update;n imorgon,eftersom jag åker på skolan imorgon på morgonen som vanligt, slutar vid halv 4 och sedan åker hem. sedan vid 6-halv 7 åker jag tillbaka för att vi har föreldrarmöte MED barnen.. Fett drygt, vet inte om jag pallar fara!

Nu blev det mycket text,men anyway godnatt typ!


Dagens outfit tillslut!

Dagens outfit hade jag lovat, och nu funkar det äntligen att ladda in bilder!
Inte bästa bilderna,men vi kör så nu..

Vitt linne - H&M
blommigt linne - GinaTricot
grå kofta - H&M
Slitna jeans - köpta i USA!

Körde även på skinnjackan idag, tyckte att vädret var bra så min skinnis var värd att få komma ut! Dock måste jag verkligen köpa en ny.. Var ett tag sedan min som jag har nu hamnade i mina händer!


uppdateringen kmr bli bättre när proven är gjorda!

Uppdateringen kommer att vara bättre när all plugg är över, eller ja.. När alla proven är gjorda!

Måste gå igenom lite som jag ska göra prov på imorgon nu.. Vill verkligen klara mig från omprov!

Har inte funkat att ladda upp bilder,men ska försöka senare igen!

puss!

bloggade inget imorse,datorn laggade men o...

bloggade inget imorse,datorn laggade men outfit kommer senare. Kemi nu,bloggar senare! Puss!


Mysoutfit!


Haha, mysoutfiten då.. Nu blir det hollywood! Pappa kommer om en halvtimma,då ska jag försöka plugga.. Jag förstår JÄTTE mycket!

Skiter i pluggandet och tar ett bad ist!

Nu ska jag ta ett bad, går verkligen inge bra med pluggandet! Har bestämt mig för att vänta tills pappa kommer hem,nu ska jag bada!


I-lands problem..?


Dessa saker har jag klarat mig utan i kanske 1 och en halv vecka nu..? Men nu saknar jag plattången otroligt mycket. JAG VILL PLATTA MITT HÅR IMORGON! Men, jag hade "bestämt" mig för att försöka låta bli att platta håret fram till påsklovet,eller till och med efter påsklovet.. Ska jag bryta det?

Förutom detta^ svåra val,så har jag klädångest.. Jag vet inte vilka kläder jag ska ha imorgon,helt otroligt! JAG VILL HA NYA KLÄDER! Men samma sak där,så har jag bestämt att jag inte ska köpa kläder förens påsklovet,för så åker jag till stockholm! Och där ska jag köpa kläder! Suck, jag måste vänta i 2 veckor..


Jag ska faktiskt vara duktig!


Jag ska faktiskt vara duktig idag, jag ska försöka plugga! I MINST två timmar, eller jag vet inte om det blir minst eller högst!

Hollywoodfruarna ikväll, får inte missa det då.. Så det är väl bäst jag pluggar så jag är klar tills de börjar!

ont i huvet,och hungrig.. Men skoldagen är...

ont i huvet,och hungrig.. Men skoldagen är slut och jag väntar på bussen. När jag kmr hem blir det plugg,mat och kanske lite blogg. Hörs isf puss!


Godnatt,ligger i sängen nu. Men jag måste ...

Godnatt,ligger i sängen nu. Men jag måste se till att vakna imorgon så jag ska väl försöka sova nu. HÖRS IMORGON! Mobilbloggar från skolan imorgon!<3


Örhängena!


jag saknar örhängena.. Jag "råkade" måla på dem.. så ena är halvblått,och det går inte att ta bort! Måste iväg och köpa nya känner jag..


sitter på simhallen nu,brorsan ska ha sims...

sitter på simhallen nu,brorsan ska ha simskola om ett tag. Men glömde pluggböckerna,så jag får väl sitta å egga sms ist;-) bloggar mer sen knsk,puss!


Provet!

Har ju glömt att berätta vad jag fick på tyska provet.. Jag fick G+,helt otroligt! Klarade mig denna gång iallafall,känns ju otroligt skönt!


hemma nu!

Hela dagen har jag tillbringat ute,och på något ställe här i byn.. Men nu är jag hemma iallafall,och har precis ätit! Tror jag ska hänga med brorsan på simskola senare.

(bild från då man var brownie..)


godmorgon! Vaknade egentligen typ halv 8,m...

godmorgon! Vaknade egentligen typ halv 8,men drömde massa haha.. Nu ska jag iallafall gå och äta,sedan drar jag ut för vi har någon grej här i by


FOTAAAAAA!

Jag är så himla sugen på att fota, det var för länge sedan för att vara mig..
Men min "insperation" är slut, jag kommer inte på vad,hur,när jag ska ta..
Imorgon ska jag försöka ta mig ut och fota,om jag hittar ngt att knäppa på!


update på påsklovet också!

Nu när jag märkte att det går att SMS-mobilblogga,så kan jag ju göra det när jag är i Stockholm, för det kommer inte bli så mycket dator-uppdatering där! Och ni skulle sakna mig allt för mycket om det inte blir någon update,haha.. Nä,men nu vet jag iallafall att jag kan sms-blogga! Och ja,det kanske blir tråkigt med bara text och inga bilder? Men jag lovar att det ska komma några få bilder också! Men eftersom att det kostar att MMS-blogga så kommer jag inte kunna göra det i varje inlägg!
Men det kommer nog att bli lite vanlig update med dator om jag tar med min laptop,och om jag har något nätverk!

Så nu vet ni,så fortsätt kika in på min blogg på påsklovet!


jag borde plugga..

Jag borde plugga.. Fastän det är lördag! Men annars blir det bara stress i veckan,och då kommer det inte bli bra.. Har 2 prov i veckan,har lovat mig själv att jag iallafall skulle försöka klara dom bra! För då kan jag vara stolt på lovet,eller någonting sånt haha.. Imorgon,kommer jag knappt hinna plugga!
det tar aldrig slut på pluggandet, det är något jag borde fatta! Men har inte fattat det ännu..

Någon som förstår sig på fysik? Ellärans grunder är kapitlet,typ!

Bloggar mer senare, kanske sätter igång och plugga.


Såg nu att man kunde sms-blogga från mobil...

Såg nu att man kunde sms-blogga från mobilen oxå,trodde bara att man kunde MMS-a. Får se om detta publiceras eller ej! Ska äta nu,det blir planka!


Går ut och går..

Nu drar jag ut och går med mammsen, hörs när jag är tillbaka! Puss!

pics!

Lite egobilder och sådära..



Affärer!

Vi kom precis hem från lite affärer, vi vaknade typ 9.. Fett tidigt asså, men vi gick och la oss ganska tidigt också! Idag vet jag inte vad det blir när hanna har farit, men kanske plugga,träna,blogg och chillaa!
Imorgon är det någon typ "tipsrunda" här där jag bor, haha.. Så jag ska väl ta mig ut på det!
 
Bloggar mer senare,när hanna har åkt!
Kyysss!


kom nyss hem!

Kom nyss hem från teg/böle.. Jag och hanna drog dit och var med simon,david,axel,elias och dennis! Blev verkligen en hel nice kväll, har verkligen skrattat sönder!
Vet inte vad som händer nu riktigt, sitter och eggar erik saade - manboy! För jag fick låten av simon eller axel,hade spelat in den från datorn innan så det var ju inte så bra ljud då.. Men nu är det perfekt, blev överlycklig då jag såg att axel/simon hade låten..
Men nu ska jag sluta blogga, skriver mer imorgon pussar!


picz on me and Hanna!



Kollar runt

Är hemma nu, med hanna och vi sitter och kollar runt lite saker på internet! Vi ska äta om kanske 40 minuter? Okey, kanske inte.. Men vi ska iallafall ha ätit innan halv 6 för då tar vi bussen in till stan!
Kanske mobilbloggar senare, för nu vet jag att det funkar iallafall! Tagit lite egopicz som vanligt.
Ska leta  fixa in bildena i datorn, och medans ska jag låta Hanna få blogga!


1604497 redo för gympa nu på morgo

368aa3c484091e558f8d32bcad5295f7.png

Kolla varifrån!

redo för gympa nu på morgonen,problemet är att jag inte vet om de är skidor eller inne!
Bloggar iallafall mer sen från mobilen, beror på hur mycket detta kostar nu. Men nu måste jag fixa de sista innan jag springer iväg till bussen! Puss.


Måste försöka stiga upp av mig sj imrn.

Ska gå och lägga mig nu,eller iallafall börja göra iordning! Ska ju upp 6 imorgon bitt! Och imorgon ska jag iallafall försöka SITGA upp av mig själv.. Och inte sitga upp ca 20 min innan bussen går,kan bli lite stressigt..
Mobilbloggar nog imorgon från skolan!


Pluggat..

Orkar inte blogga så mycket idag,eftersom jag inte slagit på min dator.. Har pluggat en del ikväll,eller ja.. pluggat och pluggat! Har även varit ute och tränat med brorsan,tagit en dush och sitter nu här med "badrock" och handduk på huvudet! Imorgon efter skolan följer Hanna med mig hem,sedan är vi hemma någon timma. Sen drar vi på UG och sedan sover hon hos mig! Blir nog ytterst lite blogg då.. Men något inlägg kan jag lova till mina kära bloggläsare!<3

(jag! och hanna under!)


Skolan!

Sitter på skolan nu, ska ha någon läxläsnings sak.. Eller jag har det nu,men jag&hanna följde med Ludwig upp till datasalen för att fixa någonting så jag passar på att blogga nu!
När jag kommer hem blir det mat,plugg,träna,blogga!  Uppdaterar senare!


100 unika.


100 unika exakt nu!


Sett andra avenyn!

Precis sett klart andra avenyn,men nu går jag och gör iordning mig för sängen.. Mer update imorgon,ska på stan på dagen men senare kommer det update! Testar mobilblogg då också kanske,har fixat till det nu! :D


Plugga fysik!


Nu ska jag plugga fysik,prov om en vecka.. Bara att börja plugga,fattar lix ingenting! Hatar dessa böcker ^ vi har den gröna just nu.. Men ska försöka mig på att fatta nu,ger väl upp..

träna,plugga,tv är kvällens planer!

Nu drar jag ut i garaget och tränar,sedan ska jag försöka plugga!
Sen är det tv-time!
Puss så länge!


Kalle och Nisse är lika!

Nej, dom kanske inte är så lika på utsidan! Men dom låter likadant iallafall! När min katt vill ha någonting låter han exakt som Kalle,borde spela in honom någon gång.. Men inte så lätt att time"a" kanske?


Svar på tal!


Haha, nej! Ingen skolkade, vet inte varför vi fick sluta.. Men tydligen så fick alla det! Något lärarna skulle på kanske..?


hemma!

Hemma från skolan, slutade lektionerna vid 12 idag.. Men sedan var man tvungen att gå på något himla "klassråd" vid 1 tiden,men halv 2 fick jag sluta iallafall! Skulle egentligen slutat halv 4,men ingen hade typ sista lektionen!
Uppdaterar med senare,ska gå iväg till något ställe där mamma och brorsan är tror jag!


Det sket sig..


Skulle göra så att jag kan mobilblogga,självklart så ska det stå "Telefonnumret är redan knutet till ett annat konto" .. Den bloggen som jag anar att det är,är raderad! Så jag kan ju lixom inte ändra? Finns det någon mailadress till de som äger blogg.se tro?

huvudvärk!


Ni minns väl att jag skrev att jag hade huvudvärk igår? Det har inte gått över, har FORTFARANDE det..

Skulle ju få tillbaka mitt tyska prov idag,men då skulle alla 7or vara i aulan och få instruktioner om hur man går in på en hemsida där man ser sina omdömen m.m! Men imorgon bitti får jag se provet!


Phuket

Kommer bli så nice,men 2 år kvar..



Kemi nu!

Sitter på skolan nu, har kemi! Vi ska göra något arbete på datorn. Men har lunch om 40 minuter ungefär!
Har inte mycket att säga nu, tänkte bara uppdatera lite snabbt!


Godnatt <3


Går och lägger mig nu,ska upp vid 6 imorgon bitti! Uppdaterar mer imorgon,halvtaskig update idag! Får igen tyska provet imorgon,så skriver väl hur det gick! Puss så länge!


Jag har bestämt mig för att..


Gå ut till gymmet och boxa lite,haha.. Ingen vacker syn! Men jag ska bli as bra,ska börja träna massa! Osså blir jag as stark! Då blir alla ägda!

Ska göra det fram till TV;n börjar,eller rättare sagt till det på TV;n börjar.. Familjen Annurlunda,Spårlöst och Hollywoodfruar ikväll. Ska ni se någonting av det?


Ont i huvet..

Har sjukt ont i huvet, så irriterande! Om en timma är det Familjen Annurlunda,sedan direkt efter så är det Spårlöst/Hollywoodfruar.. Vad ska man se? Det är frågan..
Har inte så mycket mer att tillägga, har inte min egen dator just nu. Så har inga bilder eller något! Men uppdaterar senare!
En sak till, Besöksstatistiken har gått upp! Och jag har inte länkat min blogg någonstans,om jag vet rätt!


Dagens facelook!




- (tog bort bilden,den såg verkligen inge bra ut! Kommer nog en annan! )


Dagens outfit!



Leggings - BIKBOK
Tröja - Malmö!


Godmorgon!


Trodde aldrig att jag skulle somna någon gång inatt! Men vaknade som tur var i bra tid,tror jag? Ska försöka hitta ngt att ha på mig nu,och sedan sminka mig! Lägger ut dagens outfit och facelook senare om jag hinner! Bussen går om en timme.


Godnatt!


Nu går jag och lägger mig, eller jag går och borstar tänderna nu och krämar in mig.. Bloggar imorgon bitti,så  glöm inte att kika in då!


Förlåt för designen!

Förlåt för den extremt fula designen, bakgrunds färgen är inte samma som headern! Men har suttit och mixtrat bland färgerna minst 100 gånger.. Jag orkar inte sitta och fixa mera nu, men jag lovar att jag kommer att försöka fixa en ny så snart jag har tid! Kanske inte i veckan,p.g.a mycket med skolan!
Är det någon som gör designer, så maila mig gärna på [email protected]
Nu väntar ett varmt och skönt bad, kanske blir utan mobil! Kanske tar med mig mobilen och smsar. Eftersom Isak vill det, försöker säga att det inte är så smart eftersom jag har verkligen skillz!


Musik just nu..


På jakt efter rosa dataväska!

Kom precis hem, köpte lite småsaker.. Skulle till Onoff och kolla datorväskor också,men självklart hade dom stängt! Kollade datorväskor igår ockå. Hittade ingen rosa,finns bara fula svarta! Jag blev envis,JAG SKA HITTA EN ROSA! Men jag får ta och beställa en..


Dagens outfit!



(fråga inte hur jag står..)
Tröja - USA
mjukisbyxor - Team Sportia

Ska sminka mig nu, sedan affärer med pappsen igen! Slänger in facelook när jag är klar kanske!


Lovet är över..

Lovet är över,känns jätte tråkigt! Det gick så snabbt, men.. Nu ska vi inte sura över det längre! Skolan börjar imorgon, har 2 redovisningar 2 prov och engelska glosor HITILLS! Kommer säkert mer, och allt det dära ska vi väl ha gjort nu i veckan som kommer? Eller okej, kankse veckan efter det.. Men ändå?
Jaja, jag ska vara duktig och klara av det! För vi går bara 3 veckor och sedan är det påsklov och då åker jag till Stockholm! Men det lovet kommer ju inte gå långsammare..

Nu ska jag hitta några kläder att ha, outfit kommer senare och facelook!

Fixade skype igår!

Jag fixade skype igår, har det på min andra dator.. Men den andvänder jag inte, så nu har jag det på laptopen också! Blev ju uppe några timmar och snackade med Aron&Viktor inatt! Är iallafall vaken nu,och ska gå och ta någonting att äta. Grymt hungrig!
Vet inte vad som händer idag, njuta av lovets sista dag,kanske?


Jag har bestämt..


Jag har bestämt mig att jag ska lägga alla småmynten i en sån här.. Dock har jag ju inte så mycket småmynt,eftersom jag oftast betalar med kortet om jag köper något! Men om jag har tagit ut pengar och köpt något sen blir det över, så kan det vara bra! När denna är full så är det 980:-
Kanske blir sparning till thailand?! Undra hur många jag hinner fylla, känns som om det kommer gå ganska segt ändå..


laptop skins!

Sitter och kollar på lite "laptop skins"! Finns många snygga,men vet inte riktigt om jag hittade någon som var jessiee style!


KLICKA HÄR för större bild!
KLICKA HÄR för större bild!



Ändrar "stil" på min text!

Jag har bytt "stil" på min text i inläggen nu, jag vet inte om det blev bra.. Ni får gärna säga vad ni tycker! Kanske blir så att jag ändrar, blev det för stort kanske?
Har sett på ett antal bloggar att de har text som knappt går att läsa, t.e.x att den är för liten&för mörk och för konstig text! Och har man en sån text, så blir det jobbigt att läsa och sånna bloggar orkar man inte med! Ett tips bara, Tänk på textilen och storleken på er text!
Ja, min kanske blev för stor? Men det är lätt ändrat. Nu ska jag kanske fixa en bloggdesign, lär bli galen! Men värt ett till försök!

Facelook


haha, och ja.. Jag vet att mitt hår står ut där uppe!

Men nu ska jag fara, innan pappa hinner säga till för 10;de gången.. Mer bilder sen kanske!
Vi hörs när jag är tillbaka.. Nu kommer han,hjälp!

Facelook


haha, och ja.. Jag vet att mitt hår står ut där uppe!

Men nu ska jag fara, innan pappa hinner säga till för 10;de gången.. Mer bilder sen kanske!
Vi hörs när jag är tillbaka.. Nu kommer han,hjälp!

Dagens outfit, vi kör på suddigt!


Vi kör på suddigt!
Hittade igen min söta topp från USA!
Tyckte inte att ansiktet skulle få vara med denna gång..
nu ska jag sminka mig, och sedan dra iväg med pappa på affärer.. Facelook kommer sen, i think!

Försökte lägga in en ny header..

Skulle försöka lägga in hannas header, men det går verkligen inge bra.. Den är typ för liten! Ska försöka göra den större sen, annars får jag försöka göra en ny! Behöver verkligen en ny header..


Nu måste jag springa in till badet, så det inte svämmar över! Vi hörs om ett tag..


jag är faktiskt vaken..!

Jag är vaken, jag vaknade för ungefär en och en halv timma sedan.. Tro det eller ej, verkligen inte likt mig!
Trodde jag skulle sova bort hela dagen,men det blir bra det här.. Känner mig inte fräsh,ska nog ta en dush! Men först ska jag läsa mailen..
Ska ut på massa affärer idag, slänger väl in dagens outfit senare pusss!


min dad är konstig!

Pappa klev upp för någon timma sedan, och typ gick runt lägenheten.. Sedan säger han;

- Nu går jag i sömnen..
- Ofta? Sover du nu?
- Ja, jag sover jätte bra nu..
- PAPPAAA, DU ÄR VAAKEN? :O


min daddy är så konstig, idag satt han och garvade åt ett skämt som inte var ett skämt. Det var så dåligt så att det var kul! Okej, jag erkänner.. Jag skrattade oxå!

JAG TROR JAG HAR KOMMIT PÅ VARS JAG FÅTT MIN DÅLIGA HUMOR IFRÅN, OCH VARS MINA KONSTIGHETER KOMMER IFRÅN..  

Kanske borde börja blogga om pappas konstigheter oxå...?


-


Dagens outfit


Leggings - Bikbok
Tröja - pappas

Vet dock inte om klädseln blir såhär ikväll, så kanske kommer en ny outfit ikväll! Beror på om det blir utgång och isf vem&vad!


-

JAG ÄR ELITE! och jag var ba tvungen.

Ska ta ett bad nu!

Ja, jag är vaken.. Men jag känner mig inte speciellt nice nu, ska ta ett bad så hörs vi senare! (L)

Just nu..
(webcam bild så kvallan suger!)


hitta ett fel!

Kolla vad jag såg i Saras kylskåp i morse, ni ser vad felet är?
Ja, mjölkpaketet.. Tänk om mjölkpaketet skulle vara öppet?
Men det ser ganska stängt ut..

Vi gillar egobilder!

Jag ligger i vardagsrummet och tittar på nå random på TV! Hittade ett par bilder på Sara´s bloggar från idag då vi var påväg till stan..





...och en bild från då vi lekte med hattarna!

Nu ska jag se Andra Avenyn men först lite bilder..



på den där bilden hade jag bytt sida på luggen..

den dära oxå..

Nu ska jag se Andra Avenyn eftersom att jag missade det när det gick på TV igår eftersom jag var på teg då..  Men tur att det visas på nätet, efter jag sett klart ska jag fixa lite grejer. Men mer update senare! kyss!

(L)(L)(L)

finns fortfarande kvar i mitt hjärta, jonathan!











so fucking sweet.


thailand med friend och allt!

yees, vi siktar på thailand 2012. Med kompis och allting, nice eller vad? oyees!
Bara att börja spara cash!



vi är inte som alla andra,tillsammans är vi galna!



"...Visst är jag likt pippi långstrump nu?"








vi for på stan..

Nu är jag hemma.. Jag och Sara for på stan, fixade hennes bankkort och massa.. Men nu är jag iallafall hemma..
Jag innan vi drog ner på stan..

jag gillar att ta egopics.






godmorgon°

Vi drog till Josefin igår, och de slutade med att jag sov hos Sara°
Har typ nyss vaknat, så nu fick jag låna saras dator för att blogga. Självklart blev de lite egopicss.
Osminkade,men ändåå..



bilder från igår, och ja.. jag skämmer ut mig!!


















picsss just nu..

Är hos Sara nu, vi har varit hos hästarna idag. Nu sminkar Sara sig, jag fattar inte varför..?



Osminkade bilder,så inte klaga..

ätbart från igår.. T-R-O-L-L-S-K-O-G-E-N-!






jag köpte en ny väska idag..


Åååh, visst är den snygg? Jag älskar den..


Outfit!

Har nyss snabbdushat, klätt på mig. Ska sminka mig strax! Väntar på att Sara ska komma hit, hon ska sova över! Vi ska nog bara chilla med film kanske eller något! Vi kanske drar ut, om det finns ngt skoj att göra ute. Det var tänkt att vi skulle dra på IKSU och simma men det blir inte!
Slänger in kvällens outfit iaf:

Lackleggings från idag..
Vitt linne - H&M
Tröja - H&M

Brukar inte ha tröjan, vet inte varför jag köpte den. Andvände den en gång,sedan så var jag less på den. Tyckte typ att det ser fult ut med så lång krage, eftersom att den korvar ihop sig.. Men den är ändå ganska härlig!


stan todaay!

Var på stan med Linnéa idag! Köpte ett par lacktights. Vi hittade ett par runda solglasögon, och då menar jag RUNDA! Tog en bild på mig med dom.. Roligare IRL!


Vi gick och fikade på ett café/resturang ovanför Åhléns! Kanske inte ser så jätte nice ut på bilden, och verkligen ingen bra mobil. Glömde kameran hemma! Mobilkamera, oyeah!



Och tillsist, bilden på mina lacktights! Ingen bra bild det heller, men orkar inte fixa med massa ljus och skit. Outfit bild med dem på kommer nog snart..

Har bråttom.

Har ganska bråttom.. Ska vara på stan kvart i 12 ungefär, för Linnéa kunde komma tidigare! Var tänkt att det skulle bli vid 1-tiden! Men, det blir bra med tidigare.. Bara jag hinner?
Ska hoppa i dushen så fort jag har ätit frukost! Sedan måste jag se om jag har nå bra kläder att ha idag! Slänger väl in dagens outfit senare! Men nu måste jag skynda mig så att jag hinner!

Uppdaterar senare! Puss<3.

jag vet inte om ja vill sova elr vara uppe.

Jag orkar inte sova, jag orkar inte vara uppe, jag orkar inte tvätta bort sminket..
OK, vi gör om det. Jag vill vara uppe,men jag vill ändå sova för jag vet att jag kommer att somna när som helst!

Har inte orkat blogga ikv, vi tar igen det imorgon..

jag just nu.



Tog bara på mig något typ..
Jeansleggings - Gina.
Vitt linne - H&M
Rosa tröja - vet inte, fått av pappa typ!

Ska ner på stan och träffa Madde nu, vi hörs ikväll!

Jag just nu..



Visibly clear 2-in-1


tjatjaaa

Fick 200 kronor extra idag av pappa för att det är sportlov, Perfekt! Hade inte ens sagt någonting om mer pengar.. Ska köpa resor till busskortet imorgon hade jag tänkt!
Imorgon vill jag till stan,om jag orkar då & har någon att fara med! På kvällen vill jag dra och träffa folk.. Får se hur det blir..
Tisdag blir det iaf Linnéa på dagen, och Hannah på kvällen.. Superniceee.

Nu ska jag gå och fixa mig för sängen och sedan lägga mig i sängen med datorn och fixa en massa smågrejs innan jag somnar!


Saknar Saraaaa, och nej. Jag ser inte speciellt nice ut.. Minns inte om det var typ på morgenen och helt ofixat. Så där har ni orsaken till den där fina bilden!

..

<3


pics

Jisses,i helgen har jag gått och lagt mig tidigare än 12! Ovanligt, men sover iallafall inte bort halva dagarna då.. Kusinerna kommer snart,så det blir väl ut och plumsa i snön med ungarna! Ikväll ska jag iväg till pappa,så det blir att packa senare! I veckan blir det att vara med Linnéa,Sara,Hanna,Joannah och några till säkert! Stan blir det också..






KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!!!!

Vad är det som har hänt med min hud egentligen? Varför ser det ut sådär? Börjar bli rädd.. För några dagar sedan såg det inte ut sådär. Då trodde jag att katten hade bitit mig eller något,men nu är det typ mera!!
Gick inte att få så bra bild.


Håller på att slockna!

Håller på att somna och klockan är HALV 10. Trött på fredagar,ganska irriterande. Men man har väl kämpat så mycket i skolan..? Förmodligen!

Kan fan inte sova nu redan,nu ska jag försöka hålla ögonen öppna och se solsidan!


-


LOVLOVLOV!

NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV!!
Gu va skönt, hoppas bara på att det blir ett bra lov nu då..
Pratade nyss med pappa,och vi kanske drar till Stockholm på Påsklovet,så det blir ju nice!
Stilbytardag på skolan idag! Nej,jag var inget speciellt!

Ikväll&ihelgen blir det nog bara chill. Tills på Måndag,då ska lovet bli kul.. på riktigt!


LOVET STARTAR IMORGON!

Fredag imorgon,LOV IMORGON! Eller,lovet startar ju imorgon.. Otroligt skönt!
Jag vill åka slalom.
Jag vill ha kul!
Jag vill göra mycket.


DAGENS..

dagens humör: är trött,fast glad ändå! :D
dagens '' hur mår du '': trött,men bra!
dagens kläder: mjukbyxor å adidas tröja!
dagens smink: maskara,foundation,typ rouge och kajal!
dagens låt: massa typ rockband,har pappas minneskort i mobilen!
dagens jobbigaste: provet idag,och att jag hade fysik medans vissa hade hål. Kändes SUPERKUL,plus att vi hade engelska!
dagens roligaste: MOA´S BLOGG HAHAH:] och annat snack om att ****** inte har ngn grej..
dagens mat: typ nå grejs!
dagens längtan: fredag för då börjar lovet! Annars så hela lovet,om de blir kul! KANSKE TISDAG! (a)(a)(a)
dagens ska göra: ANDRA AVENYN!!!

SJUUUKT SNYGGA!

MÅSTE HA! MÅÅÅÅÅSTE!


 

Eller utan klack..


ANDRA AVENYN IKVÄLL! Hade prov idag!

Blev skit glad igår när jag såg att det är Andra avenyn idag på TV, super nice! Har typ klarat mig utan det i en månad, PGA OS! Då vart Andra Avenyn inställd,men ikväll äntligen!
Hade prov idag,tyska! Gick faktiskt ganska bra,om jag ska säga det.. Men skallen släppte,eller den kom igång när jag satt i bussen på väg hem. Kom på att jag gjort lite fel!

Sportlovet börjar närma sig, 2 dagar kvar.. Sedan är man FRIFRIFRI!

Osminkad bild,men whatever!

Har bild lektion!

Sitter på Bild nu, slutar om en timma.. Ska egentligen sitta och nörda photoshop,men jag tror jag ger upp! DET FUNKAR INTE, och jag orkar inte fråga om hjälp! Min buss går 15:35, då ska jag hem! Vet inte vad som händer ikväll,behöver nog inte plugga iaf! Men det är Andra Avenyn ikväll, ÄNTLIGEN! Har väntat i en månad typ. TACK vare OS!

Har typ inga bilder,men får bli den hära! Hör ju ändå till bild så?;)

FUCKING UTSLAG!

UTSLAG I ANSIKTET..
fucking shiet aso,lär ju inte kunna fara till skolan om de blir värre under natten!
Nu ska jag sovplugga!

TYYYP PIINSAMT?

Kollar på massa bilder som jag tog för något/några år sedan.. Shiet,P-I-N-S-A-M-T PÅ HÖG NIVÅ! Hittade inte så många bilder på denna dator,men detta är en.. GANSKA pinsam!


en sak.. Varför tog jag den i svartvit? Och jag fattar inte bilden!

pluggar!!

Har pluggat tyska ikväll,eftersom jag har prov imorgon bitti! Denna gång ska jag INTE få omprov,ska fråga mamma och pappa om jag kan få ngt om jag får bra på provet! Ska ringa och fråga pappa om jag kan få en tröja elr ngt om jag får bra, måste bara tänka vad jag vill ha så.. Mutning, eller vad det heter! ;)

Ska översätta typ en skit lång text till svenska och sedan en liten mindre.. Sedan är jag nästan klar med  pluggandet! Ska bli skönt att ha gjort bort det!
Har inte tid att blogga nu, måste göra klart först, INNAN jag kan blogga!
Måste skriva ner lite,eller skriva av mig senare.. Vi hörs! Om jag lär mig denna skit så..


Ska fixa brorsans hår!

Nu ska jag fixa min lillebrors hår, sedan måste jag plugga lite till! Jag ska klara det, jag ska,jag måste! alltså, jag har redovisning imorgon!

Bild på min bror! (ganska gammal)


RSS 2.0