Ska bada igen.

Har skit ont i magen, kanske kladdkakans fel? Känner mig äcklig, så nu ska jag ta ett bad för ANDRA gången idag. Dock ska jag denna gång bara ligga och njuta av värmen. Ska ta med datorn så jag kan höra på musik samtidigt.. Ikväll är det typ familjen annurlunda och Johan Falk!
Imorgon ska jag till mammsen, så det blir väl att packa imorgon eller ikväll..


Haha nej, inte "dagens outfit.. Eller jo, kanske. Men testade lite "gammla" kläder,eller typ kläder som jag inte andvänder längre..
Rosa Leggings - H&M
Vitt Linne - Gina Tricot
Dior tröja/Dolce & Gabbana - don´t know;)


Jag kanske borde städa mitt rum..?

Jag kanske borde städa mitt rum..? Fast först måste jag hänga upp tvätten! Kommer efter-bilder senare.. När allt är klart!







facelook

Nu ska jag gå och hänga upp tvätten,sedan ska jag städa mitt rum, det behövs VERKLIGEN!

 Ögonsminkningen; Glitter ögonskugga (den som jag köpte igår) Maskara; Maybeline 'The colossal'

Blond och smart, stämmer bra!

Ska ta och beställa en "blond och smart" tröja någon dag.. Dock inte en sådan här nere.. Nej, pallar inte vara så noga nu när jag visar den!
MEN, jag vill helst ha den i typ rosa och svart ELLER vit text! Skulle också vilja ha en hood, men också en t-shirt! Ja, vi får se vad det blir..


Äntligen gick det!

Äntligen så gick det att ladda in bilder här, har försökt tyå en halv timma.. Iallafall, nu ska jag gå och typ rensa i sminkväskan och flytta om lite här på mitt rum bland sminket och det tror jag, sedan gå och fixa i min klädkammare tror jag! Så nu ska jag sätta igång lite musik på spotify och börja rensa, städa osv!
Sedan ikväll ska jag baka en kladdkaka, blir att stanna hemma resten av kvällen! Har varit ute nog mycket..

Shopping;smink

Kom precis hem,eller det var ett tag sedan. Iallafall,så har jag varit på stan med Elvira! Köpte smink, puder och en ögonskuggspenna/kajal! Tänkte också köpa ett par jeansleggings och en tröja, men då jag kom fram till kassan så behövde jag självklart legg. Och inte hade jag med något sådant, får ta och fara på stan och köpa kläderna någon dag!


nej, nu ska jag gå och äta. Bloggar senare!





osminkade pics.



Sara och Elvira mobbar mig..

Det blev så att jag,sara och Elvira for till Böleäng och sov här hos Elvira!
Och de mobbade mig för allt jag sa, också när jag sjöng så spelade dem in mig.. Och nu kan hela världen se och höra mig! Jag kommer bli känd, för min finska.. Nä, nu ska jag vara "normal"..
Elvira sitter och äter nu, men jag orkar ingen mat så jag fick låna hennes dator. Sara har farit till hästarna, tror jag?
Och jag ska väl fara om någon timma eller så, för att jag måste på stan en snabbis. Ska försöka hitta någonting att köpa, kanske blir en spegel. Och smink kanske, fast jag vill ha kläder också.. Kanske jeansleggings, men kanske någon tröja också? Äh, vi får se om jag kommer hem med någonting!

Jag har dansat, och sara spelade in.. Hoppas jag kan lita på henne nu!

Nu är jag med Elvira och sara.. Jag har dansat, och dom spelade in mig. Sedan så har jag snackat om min röv! Men nu ska jag försöka koppla in saras eye toy och sedan så ska jag försöka få dom att spela med mig, det var sjukt länge sedan jag spleade det. Minns första gången jag spelade det hos typ madalina, blev förälskad!!(L)


hejdå

Nu ska jag och sara till hästarna.

Allt ligger väl "neree"?

Men vad är det som händer med blogg.se? Vad håller dem på med? Vet inte om detta kommer att publiceras nu men iallafall..
Och ja, inte nog med det så kikade jag in på apberget och gissa vad? Det låg också nere för typ uppdatering eller något sådant?


Höhöhö.


hemma

Hemma från skolan, ganska chill dag ändå! Kom hem för en ganska lång stund.. Väntar på att pappa  ska komma hem, han har varit och köpt en ny kolsyre sak till Soda Streamen. Bloggar mer senare, ska försöka fixa lite på bloggen!


HAHAHAHAH


Kanske,godnatt?

Nu måste jag nog börja tänka på sängen, och att jag kommer ha en skoldag framför mig imorgon.. Dock,så är den inte så lång. Slutar väl vid tjugo i 2! Ska försöka fixa bloggen lite granna imorgon, måste försöka ändra bredden.. Jag vill att min blogg ska vara "bredare" om man säger så..!

Har inte behövt plugga någonting idag! Btw; Är det bara jag som ser på andra avenyn fortfarande? Sjukt spännande, och Liv har ju blivit våldtagen.. Och Hamza är misstänkt, jag började ana att det kunde vara Liv´s förra kille,(har glömt vad han heter) som kunde ha gjort det! Får helt enkelt se..


Mina beroenden


Jag är väl inte blond eller något..?


Jag har fått igång webbn på bärbara!


Hemma igen!

Hemma igen.. Har varit på stan med Emelie, det var hur länge som helst jag var med henne! Men vi började med att äta, haha sjukt feta var vi! Sedan drog vi in mot stan och då träffade vi sofia,cissi och deras killar plus en annan. Annars så drog vi och kollade lite affärer, hittade ingenting.. Har inge mycket pengar kvar! Men pappa fyller snart på mitt konto med 850:- hoppas jag.

Idag hade vi prov, engelska.. Det kändes som att det gick ganska bra TILLS jag kom ut ur provrummet eller klassrummet då,och hörde att man skulle böja orden på sista sidan.. Och ja, jag hade självklart bara skrivit in orden UTAN att ha böjt dem. Så där var det  -20 poäng. Och då började jag skrika och allting i korridoren, självklart så skulle vi ha fysik då och vi hade ju prov i det i måndags,och vi fick igen det idag. 13/25 typ, fick jag! En sak som jag blev sur över är att det var såhära 2 blad. Ena bladet skulle man ringa in det rätta svaret och sedan på det andra pappret skriva bokstaven på det alternativ man svarade. Sedan på det pappret man skulle skriva bokstaven på så hade jag glömt att skriva en bokstav MEN jag hade ringat in rätt svar! Och då fick jag fel,fast svaret som jag hade ringat in var rätt! Sedan så gick jag till läraren och sa det! Men han sa bara;
Ja.. Så kan det va!

Btw; Bilder från stan kommer sedan,då emelie fått in dem i datorn!


Redigerar

Sitter och redigerar lite bilder nu på photoshop, haha.. Jag suger på det, men jag ska försöka göra en header strax.. Vi får väl se hur det går!
Denna dag är inte bra, men hoppas det blir bättre sedan för då ska jag på stan med emelie och äta!
Har failat på massa prov idag,därför är det inte bra!

Sådär.. Nu har jag klarat engelska glosorna!

Haha, kanske inte första försöket.. Men iallafall tusende! Hade lite problem med att skilja på vissa ord, men hoppas att jag kan det där i huvet också nu.. Så nu ska jag träna på typ presens och preteritum eller vad det nu heter!

Plugg

Jag har itne orkat plugga, eller lite.. Har jag väl gjort, men det är bäst jag går och plugga nu, för så får jag en belöning av pappa :D


Ska gå igenom allting nu och se vad det är som jag inte kan!
Btw; Det är plugg inför engelska provet imorgon!


Gårdagens outfit och facelook!

IGÅR!


Datorn

Här har ni min nya dator. Men har engelska prov imorgon, så jag måste plugga! Har inte pluggat någonting! Om jag pluggar mycker och så att jag kan det bra,så ska jag se till att fixa en ny header till ikväll,och en massa! Så vi ses ikväll!


Bloggar mer imorgon

Bloggar imorgon, hinner nog inte idag. Jag måste plugga! Har en redovisning som ska redovisas imorgon! Sedan ett engelska prov på  onsdag, någon som vill ta över? Jag är helt slut.. Men bara att kämpa på.. Bilder kommer imorgon, om jag inte har fullt upp med pluggningen! Har knappt några bilder på den här datorn, är ju på min nya älskade bärbara dator! Ska plugga nu, vi hörs sötnosar! ♥

Godnatt!

Godnatt,nej.. Jag ska plugga,har typ ångest? Har ju inte fysikböckerna eller något! Vi hörs imorgon från bärbara datorn ;) KYSS!<3


Jag blev en hund plötsligt..?




Smink av; Sara & Amanda.
Frisyr av; Jonas!


Underbar kväll med brudarna igår..


Haha, jag ser mongo ut men ändå..


Hahah.. Man kan inte alltid vara snygg..


Ingen kommentar,bara såå snygga..


Jag knr mig liten där..

Jag ba; eehee, vad gör ni?

knr mig liten igen..

Haha nejnejnej..

No comment!

Hähä, vild cat´s eler någonting.

Haha, söta vi är.

Älskar er!<3



Haha,fråga inte vad jag gör.. Typ jag som tog bilden,och inte hann tillaka:]


Haha,älsklingar.. Och Elvira är söt<3. <


Om ni undrar så är det en pommac ni håller i.





Sara,Elvira,Amanda,Josefine,Diana.. Älskar er sjukt,blev en underbar kväll med er igår..


Nej, nu ska jag plugga.. Svenska och engelska, kanske ska försöka på min redovisning också. Eftersom jag har glömt fysiken på skolan,så kan jag ju inte göra den! Typiskt,provet är imorgon. Får nog plugga på hålet imorgon.. Om någon vill plugga med mig,känner mig som en pluggis.. Men skolan är viktig och jag vill iallafall få G!


Glömt fysikboken på skolan.

Jag har glömt fysik boken på skolan (tror jag) hittar den iallafall inte.. Och jag har prov IMORGON!
Skit asså, men.. Ska gå och plugga annat nu, har ju 3 prov i veckan och en redovisning plus tyska läxa.. Åh, jag orkar inte! Ett långt lov skulle vara skönt just nu!!
Men jag uppdaterar (eller oj,jag får inte säga uppdatera för sara) så.. Höm,jag förnyar? senare om jag inte pluggar tills jag somnar! PUSS!


YES!

YESYESYES!!!
Pappa har köpt en bärbar dator åt mig nu, dock är jag inte där.. Men jag ska till han på måndag!

Ska iallafall till Sara ikväll, så det blir nice! Men, nu tror jag att jag ska gå och fixa mig,och försöka hitta nå kläder att ha! KYSSS!

Emelies blogg.

Har fixat Emelies blogg lite,och även gästbloggat och lagt ut massa bilder där.. Checka www.mysweetlifee.blogg.se .. Nu ska jag hoppa i säng,typ sjukt trött! KYSS!(L)


Bärbar dator.

Justdet, pappa ringde.. Och han ska typ köpa en bärbar dator till mig i helgen! Super nice de, är hos mamma nu.. Så ska till pappa på måndag,och då hoppas jag på att jag har en splitterny dator! Har ju redan en dator, en stationär (eller hure stavas) men.. Varför inte 2? Nja, men eftersom pappa tror att min som jag har kommer gå sönder snart. Så ska jag få en ny.. Och kan ju andvända den stationära ett tag till,fast jag vill ändå få den bärbara redan.. Måste försöka rädda alla bilder,och filer ifall den går sönder!

Planer på denna,men inte bestämt än.. Men när jag ska köpa saker,så ska det gå snabbt! Så,maybe this..




Har ju sagt att det nog kommer att bli mera bloggning när jag har fått min bärbara dator,och ja.. det kommer nog att bli så! :D


Dagen

Chacha bloggen,haha nej..

Men, sitter här och gör ingenting typ, skola idag.. Började med skridskor på idrotten, haha.. Och jag kan inte ens åka. Alla fick typ hålla i mig! Och det värsta är att alla som typ sitter på lektion mot fönstret och de som går i korridoren ser en.. Vill inte veta hur jag såg ut!









Och,som vanligt så försov jag mig i morse också.. Men idag vaknade/steg jag upp klockan typ 7:03 och min buss går 7.10 Så det var ju bar att kliva upp och klä på sig och sedan kuta iväg till bussen! Ingen vacker syn, håret låg hel  konstigt,jag hade inge smink och var ofräsh! Men jag hann iallafall med bussen.

När vi hade slöjd så kom det in några människor och sa att det typ brann på skolan.. Så vi typ kutade ut i korridoren, eller ja.. Ut från slöjd salen för att se om det verkligen brann.. Men vi kände lukten,det luktade rejält! Och det kom från källaren,och där var massa rök.. Gick ner och kollade.. Sedan var det en massa i korridoren,så vi for upp till våra skåp,tog våra grejer och slutade (vi skulle ändå sluta) sedan så kom brandförsvaret och polisen osv! Hörde iallafall att polisen förhörde typ rektorn och sådära.. Oj,juste.. Har väl glömt att säga att det var rökbomber som orsakade detta!


Stannade iallafall kvar på skolan i ca 40 minuter,för jag skulle vänta på Sanna. Så då var jag med hanna,och några ett tag.. Sedan när Sanna slutade väntade vi på bussen ett tag,medans brandförsvaret sprang in och ut i korridorerna och öppnade fönsterna och sprang ner i källaren osv.. alla dörrar var typ stängda,för att inte röken skulle sprida sig.. Aja, nog med det..

 

 

När jag och Sanna satt i bussen var det några killar i 14-15 års åldern i bussen som först kastade typ snö på mig (och typ sanna?) utanför bussen då.. Och sedan började jag kasta tillbaka.. Och de skulle med i våran buss,så vi satte oss typ en bit ifrån dem.. Och sedan började det säga massa saker osv.. Sedan kastade ena killen typ godispapper på Sanna haha.. Och jag kastade tillbaka det, skit nära en tjej som satt där.. Lite väl pinsamt skulle det vara om jag råkat träffa henne..

Vet inte vad det blir ikväll, ska vara barnvakt ett tag,så jag måste vara hemma vid 22 iallafall.. Så det kanske blir någon kompis ett tag eller något. annars blir det väl bara plugg och dator och sånt! Så vi ses senare nog.. KYSS!


Någon som är bra i fysik?

Nu måste jag verkligen plugga.. Ska ta och plugga lite fysik och lite engelska.. För det andra jag behöver plugga har jag "glömt/lämnat" på skolan..


Den gröna boken är faktiskt min fysikbok!
Någon som är bra på fysik som kan hjälpa/göra provet åt mig?!


Jag fattar då ingenting av fysik! Men jag försöker iallafall,och gör mitt bästa! Det är viktigast säger Elisabeth (min spec lärare)


Fågelhund!

Gud vilken söt fågelhund.. Tänk om man hade en sådan, gud vad roligt det skulle se ut, med typ en flygande hund? Haha.. Min humor är hög!


Simhallen,"förklarar",plugg,hollywoodfruar!

Har just varit på simhallen med brorsan, han har haft simskola.. Och sedan SKULLE han till den "stora" bassängen, och ja.. Det gick ju som det gick! Men iallafall,jag måste plugga nu.. Har skit mycket läxa! Tills imorgon har jag engelska glosor.  Tills på fredag har jag matte och tyska. Tills på måndag,svenska och fysik prov. Tisdag; Redovisning i svenska. Onsdag; Engelska prov. Och idag hade jag någon svenska läxa! Mycket läxa? Ojaaa.. Ska iallafall plugga nu i 40 minuter,och sedan så ska jag kanske se hollywoodfruar..

Btw; Fick en kommentar om att jag bara klagar i varenda inlägg osv..?

Men grejen är att.. Det har jag faktiskt inte tänkt på egentligen, men det är som "jag".. Och det har bara blivit så att det blivit lite "klagande" det få gånger som jag skriver här.. Men ska försöka tänka lite på det.. Och P.S Skriv helst vem ni är om ni ska kommentera,för varför är det värt att kommentera anonymt? Jag menar,man ska kunna stå för sina åsikter!



pics jao

Det blev att vara med madde&Matilda ikväll, niceee..
& vet ni vad? Jag har mega ont i läppen, och ja.. Jag vet att det är intressant!
Och jag vill typ sova, men ändå inte. Aja, hade tänkt å bjuda på lite pics!



Måste ha.. Läppglans!


Måste verkligen ha.. 300kr. Är det värt,hm..?


Fyfan vad söt.. ska den bli min..?

Hittade en urgullig mobil, - hello kittty.. ska jag köpa..?





MEN NEJ, VARFÖR BLEV DEN SÅ LITEN FÖR?


Dagens..

Dagens outfit..


Haha, hoppas denna bild duger som dagens outfit..
Tröja leopard -
Company någonting..
Jeans leggings - H&M
Tjock sockar - Skulle gissa på gammelfarmor eller någon kanske.

Dagens Parfym..

Självklart blir det..
Paris Hilton - Can Can..

Dagens smycken..

Jag tyckte jeansleggingsen var lite "tråkiga" så jag satt dit ett "jeans-smycke" som egentligen är ett halsband..

och..


Vanliga vita runda örhängen,vill dock ha större men..
Dom är iallafall från Guldfynd!

Dagens frisyr..

HA-HA, den såg inte riktigt ut sådär.. Allt har fallit ner och massa.. Skulle egentligen vara som en boll där bak på uppsättningen..


Dagens facelook,smink,osv.. Får bli någon annan gång,då jag inte är sur på min kamer haha.. Men den funkade tillslut.. Men jag lovar,bättre bilder någon annan gång! Bara lite test här..


SUR!

Jag är så sur.. Sur på min KAMERA! Den funkar knappt, eller batterierna funkar inte.. Det bara piper om man stoppar in dom. MEN dom funkar till alla andra saker.. Pappa tror att det är fel på kameran.. Då blir det att köpa en ny kamera nu också ÅH! Men det blir nog att klara sig ett tag, hur vet jag inte.. Lever inte utan den. Men ska försöka om ett tag,då batterierna är klar från laddning!


OBS! Bry er verkligen inte om mitt face på denna bild, det är kameran som räknas på detta piczz!
SUR!


Lite bilder, stan & från julafton..


Stan,tidigt på morgonen osminkad och sliten! Men jag bju,som vanligt!



2 bilder sedan självaste julafton!

Nej, nu ska jag nog gå och se TV! Först; Familjen annurlunda och sedan Spårlöst! Blir TV till klockan 10. Kanske bloggning i pausen, har även lite saker att fixa.

Ha det så bra, kyss!


Bjuder på osminkad bild från i lördags..


Som sagt.. Osminkat, och bilden är tagen i Lördags då jag var påväg till några..
Vissa säger att det inte är så stor skillnad på mig osminkad hmm..?


Jag bara failar..


HA-HA-HA!!


Ögonskuggor

Skola imorgon,inte speciellt taggad direkt.. Det är nu stressen börjar känner jag, när jag tänker på att nu måste man kämpa i klassrum till klassrum,sal till sal..
Iallafall, har testat lite ögonskuggor. Men känner att jag måste ha nya. Gillar inte mina som jag har. Eller en från makeup store gillar jag. Men den har inte så mycket "färg". Den är ljusrosa.. Jag skulle behöva en brun,och kanske en blåaktig och kanske en till vit. Skulle bli perfect!
Sitter med en handduk över håret,har nyss dushat och när det är torrt så ska jag testa en "ny frisyr"


Detta kit skulle vara super,alla möjliga färger och nyanser..
(bild från google)

Ska måla klart naglarna nu, vi hörs kyss!


Londooon.

Jag kommer aldrig att lyckas spara till London resan, hur fasen ska jag klara det? Och det är ju as dyrt där, och det gör ju inte saken lättare.. Har så mycket grejer här in sweden jag skulle behöva..

* En ny foundation.
* Ny kajal/eyliner (eller hur det stavas)
* Röd och/eller rosa tröja (om jag inte får de av pappa, för jag visade han det för länge sedan och han kanske beställer, hope that!(L) )
*Linnen/underkläder
*Byxor
* speciellt läppglans
* väska

Jag blir aldrig nöjd, jag måste bara ha mer och mer grejer hela tiden..


Snart börjar skolan..

Snart börjar skolan, 2 dagar kvar. Jag vet inte vad jag ska säga, sjukt deprimerande!

Ska nog fara och åka skoter snart, men min mage bara värker och värker.. Dels för att jag har börjat komma på att skolan börjar snart igen.. Men bara att börja tagga sport/påsk lovet,då jag nog åker till London! Om det inte blir på sommarlovet, får se.. Men nu ska jag nog klä på mig osv.

Bjuder på en gammal bild..

Fyfan vad jag skämms.. Och shiet, vad stora mina händer ser ut att vara!


Nätshopping

Sitter och bläddrar igenom lite nätshoppings sidor.. Hittar egentligen inte så speciellt snygga grejer! 


     
Jag behöver en ny väska, men detta var det bästa jag kunde hitta.. Party väska heter den, hm..

Bild 1

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN DÄR VÄSKAN SÄLJS!












Gammal vs. Ny bild!

Jag är sämst på att uppdatera, men hemligheten bakom all dålig uppdate är att jag har en annan blogg att sköta.. Där jag skriver 10 inlägg per dag.. (försöker iallafall) Men direkt jag fått min bärbara dator (när jag nu får den) så blir det nog genast bättre uppdate! men kommentera ändå, jätte kul faktiskt att läsa!

Bara för att jag har dålig update,så ska jag bjuda på en otroligt ful bild.. Jag menar,kolla bara håret? men jag warnar er.. Den är ca 2 år gammal,tror jag.. Den är från när jag och emelie var i/påvåg skåne,hon skickade den till mig tror jag.. För några veckor sedan!




Bara för det,så måste jag lägga upp en nylig bild (om man säger nylig.. okej,det gör man inte.. Men nu får det heta så) den är någon vecka gammal. Förändrats liite kanske? TACK och lov!

Iallafall, så ska jag gå och utmana mitt tålamod med ett pussel på 750 bitar.. Haha,tolka mig som vad som helst nu. Men it´s true! Sedan om en kvart ska jag se något på TV som handlar om en kvinna som typ är smal men har as feta ben.. Låter ju ändå ganska normalt? Men får se vad det är för knäppt!


Sjuk igen..

Jag är så otroligt less på vintern.. Dels för att det är kallt, och nu är jag sjuk IGEN! Blev sjuk veckan innan "skolavslutningen" (om man kan säga så?) Och nu är jag sjuk igen, en vecka INNAN skolan börjar! Jag som inte brukar bli sjuk så ofta.. Vad händer?! Är otroligt less,hoppas jag hinner bli frisk.. Tills IMORGON!


Kom nyss hem

Kom nyss hem från gymmet, har gymmat lite och solat.. Har inte så mycket att säga, ska nog se en film nu! Kysss!(L)


Lite av min städning.

Lite av min städning.. Är dock inte klar med de andra hyllplanen än..


Nya skor igen..

Blogg.se går jätte segt just nu.. Tar flera minuter innan sidor öppnas, och med mitt tålamod så kan ni tänka er hur förbannad jag är.. Iallafall, gick iväg idag,och hittade ett par skor.. 3;de paret för denna vecka!


Ursäkta för grymt dålig bild.

Vad har hänt med datumen på min kamera? Haha.. 11:44 var jag ju inte ens vaken..


Älskar dom..

Yes! Mina älsklingar har kommit! Sitter och eggar musik nu! Kärlek till dom!



Har nyss fixat mina naglar,städat lite tidigare.. I min "smink bokhylla" Kanske kommer bilder sen. Ska fortsätta snart.


Seg update.

Seg update idag, men är så jävla sliten.. Skulle egentligen till pappa idag,men mamma orkade tydligen inte sjutsa mig tillslut.. Har inga nya bilder,å jag bju på någon bara.. Har inte laddat in dom med systemen.. Men dem kommer!


Ny tröjan:)
Funderar om jag ska se ngn film elr ngt. Denna dag är ju bara förstörd. Har inte gjort NÅGONTING. Eller jo.. Fotat lite INNE,men hur kul är det? Har inte ens varit ute idag. Har fortfarande morgonrock och allting. Helt sjukit!


Nyår.

Nyår vart ganska lyckat igår iallafall.. Började typ fara hemmåt vid halv 4 - 4 tiden ungefär.. Vet inte om jag ska fara till min far idag eller hur det blir..
Men nu är det 2010 iallafall, känns ganska konstigt.. För man har alltid sagt typ 04,05,06,07 osv.. Och nu ba 10.. Typ "vintern 10"? Får väl börja säga 2010.
Aja, hoppas detta år kommer att bli nice..


RSS 2.0