Epa går på saft!

Ett av jag och pappas knasiiiga snack idag.. Han lurar mig hela tiden... :(:(:(:(

Jag - Epa går väl på bensin?
Pappa - Nej,den går ju på saft?
Jag - Jahaaa ofta?
pappa - Nej,kaffe,proteindryck,oboy..?
Jag - Bestäm dig.. Jag ska iallafall ha en med saft!


Tröttt!

Efter en lång och dryg skoldag så är jag jäkligt trött känns det som.. Funderar faktiskt på att göra mig iordning för sängen redan nu! Ovanligt för mig,dock lär väl "nu" bli om 2 timmar minst.. Får väl se om jag lyckas!
Sitter med en ansiktsmask nu,och tittar på Jersey shore! Ska lägga mig och kolla vidare strax då!

Juste,imorgon slipper jag alla lektioner,otroligt nice kan jag lova! Jag ska sitta i hurten (cafeterian eller vad man ska säga i skolan..) jobbar 8-1 sedan drar jag hem och fixar massa sedan drar jag till böle och är med pooolers!

Aja,ska dra peeeace!

MADE!

Ligger och tittar på MTV nu,det är Made och jag älskar det (L)
Åt typ för en halv timma sedan,så jag ska väl snart diska haha.. Om jag pallar!

En lax,tror jag...?

goodatt, dattdatt:]dutt,ne nu ska ja hålla käften hahaaa.

Godnatt,
vet att jag inte har bloggat något idag.. men har typ inte haft tid,varit på skolan till efter 3 och efter de drog ja till stan! Men nu ska jag lägga mig ner och se på MTV och sen försöka sova puss!

Godnatt kära och okära läsareee!

Ligger i sängen nu,och har tänkt att lägga bort datorn strax.. Ska ligga och kolla på MTV tills jag blir nog trött! Nä,men ska kolla på Jersey Shore och sedan ska jag försöka sova.. Ska upp tidigt imorgon så jag hinner dusha och allt det dära innan skolan! Fast imorgon ska jag inte på några lektioner förrän efter lunch! Ska typ "jobba" på skolan,asså typ städa eller vad det nu var.. Så jag slipper typ 4 lektioner!

Skriver mer imorgon pussss!


Mot haga snart!


Bilden tagen för ngn minut sedan, ofixad,osminkad!

Nu har jag nog packat färdigt tror jag, ni ser min extremt fina blåa väska.. Fina (host)..
Iallafall, nu drar det nog iväg till haga,ska väl fixa mig lite kanske först..

Jag är vakeen!

Godmorgon!
Jag är stolt över mig själv,jag tog mig faktiskt upp innan 11.. Men somnade rätt snabbt igår tror jag! Dom som var här igår kommer när som helst,dom skulle komma vid 11. Så när dom kommer ska vi äta lunch!
Sedan ska jag försöka hinna packa,innan vi drar till haga för att grattulera mammas kusin som fyller 19! Sedan far jag nog till pappsen.
Uppdaterar väl senare med dagens outfit!

Drömmen/planen är ju att bli 9 -barns mamma!

Så nu har alla gäster farit, ojoj.. Har haft ungar som varit på mitt rum och jag har fått frågan;
- Vad är det där? Vars ska man ha det där?
Den frågan har jag fått minst 7 tusen gånger.. Dom har kollat igenom smink,och massa sånna där grejer.. Så ja,jag hade väl några lager brunpuder nyss, har dock försökt tvättat bort det mesta..
Mitt rum är ju lagomt stökigt just nu,men har fixat till i sängen iallafall så jag kan sova i den! Blir nog att sova snart,alla som var här ikväll kommer på lunch imorgon klockan 11 så måste försöka vara vaken då! För klockan 1 drar det nog iväg till Haga!
Märkte nyss att jag hade olika örhängen i öronen,en busunge som stoppat i de..
Aja, jag är så duktig på passa barn.. Planen/drömmen är ju att bli 9-barns mamma minst!

Mina ungar ska heta; Rosa 1,rosa 2,rosa 3,rosa 4,pink,pinkie,pinkan,pinkpink,och rosa 5

Kräftor!

Idag blir det kräftskiva eller vad man kallar det,hemma hos oss.. Typ 3 familjer kommer hit och käkar! Lär ju bli fullt hus..  Så jag har precis städat och massa!

Har ni ätit kräftor i år,eller ska ni?!


Snabba cash!

Blev att se filmen Snabba Cash .. Men nu ligger jag i sängen redo för att sova? Tidigt jag vet,men det ska bli skönt efter en halv vecka att ha stigit upp typ kvart över 6! Godnatt,blir en lång dag imorgon!


Blir nog att stanna hemma ikväll!

Ja,nu är det helg igen! Och nu är man lite gladare över att helg,eftersom att nu har skolan börjat och då är man ju ledig på helgerna! Det är man ju när det är lov också men ändå..
Hade typ tänkt dra på stan ikväll,men det blir inte tror jag.. Har sjukt ont i benet så jag ska typ se film med familjen och blir väl att trycka i sig godis!
Skriver väl senare,pusss!

Kanske blir att se beck!


Outfit, nu drar jag till hanna!


Dagens outfit;
Mjukisbyxor - Intersport eller något sånt dära..
Linne - GinaTricot
Adidas tröja - Stadium!

Ska fara iväg till hanna alldelens strax, har fixat mig lite men ska fixa resten där! Vi börjar kring 10 idag,så jag tar bussen med henne om en timma!
Vi hörs väl ikväll skulle jag tro,puss!

Ramar runt inläggen hjälp!

Igår sa jag ju att jag skulle fixa ramar runt inläggen idag, men blev det av? Nej.. Orsaken är väl att jag inte hittar någon beskrivning! Designadinblogg's beskrivning funkar ju inte,är less på den hemsidan/bloggen. Lixom ingenting funkar typ,och man hittar INGENTING där längre! Blir ju nästan sur,haha..

Nä,men får väl göra ett nytt försök imorgon eller något,hoppas någon som vet hur man gör eller vet någon stans där det finns en korrekt beskrivning kan kommentera här och säga det!

Digestive och glass!

Har just borstat tänderna,och när jag står där framför spegeln kommer jag på att jag inte har tagit bort sminket! Åh,typiskt! Det är typ de drygaste jag vet som man kan göra när man helst av allt bara vill lägga sig ner i sängen och ta det lugnt,typ när man är trött?! 
Aja,då är det bara att gå och ta bort det så jag inte glömmer det..

Btw; Ser ni vad tidigt jag är påväg isäng? Klockan är före 10,dock kommer jag väl somna om 2-3 timmar! La mig efter 9 igår,(tror jag?) dock blev klockan väl 12 förens man väl la sig ner och försökte sova på riktigt! Bestämde mig för att se film,som visade sig inte vara så bra så det fortsatte till videoklipp på nätet,sedan mobilen osv..

Juste, kanske borde visa min fina "cheescake" som jag snörde ihop!?

Glass täckt med krossade digistive! Haha mums!
Dock lite mycket digestive kanske?
Men det är verkligen super gott!
Verkligen ett tips!

Jersey Shore!

Ligger i soffan och ser på Jersey Shore, det är typ repriser men ändå!

lite kul faktiskt!

Orion!

Har kollat trailern på Orion! Det är en ungdomsfilm som kommer komma ut,dock vet jag inget datum än! Men Blondinbella är med i filmen,även Fortesa (Roxanna från Andra avenyn). Tror nog att jag ska se den när den kommer ut!



Tänker ni se filmen när den kommer ut?


"ramar" runt inläggen?!

Jag känner mig faktiskt ganska trött redan nu, har blivit helt annurlunda med sovtiderna nu när skolan börjat! På sommarlovet var jag ju uppe halva nätterna och sov halva dagarna.. Och nu har skolan börjat,så nu funkar ju inte det!
Ska lägga mig ner och se en film som jag har glömt att se! Ska bara se om det finns något att dricka i kylen!

Imorgon ska jag försöka fixa lite med bloggen om jag har orken, ska försöka göra "ramar" runt inläggen.. Någon som vet hur man gör,som kan vara snäll att förklara?


Slutade 10!

Jag tog mig upp i morse, kring kvart över 6-halv 7! Jag borde få ett grattis eller något? I skolan idag,så hade jag bara 2 lektioner,skönt! Slutade 10,men det fick jag ju veta en timma senare! Var dock kvar på skolan tills före 1..
Efter det drog jag och köpte värmeskydd till håret på stan,och sedan gjorde jag lite grejer..


Har lyckats slarva bort den som jag hade, dock var den andra i spray form! Prövar creme igen, hoppas att min hår inte "korvar" ihop sig mer nu..


Mitt shema!


Okej,nej.. Man kanske inte se så mycket.. Men detta är iallafall mitt shema inför 8an! Vet inte vad jag ska säga lixom.. Senaste dagen är tjugo i 4, och tidigaste är tjugo i 3! Och "sovmorgon" är på fredagar en halv timma..
Ja, det är väl bara att tjämpa på!

Förlåt,men nu kan jag inte skriva mer.. Måste hämta en cola!
Haha,dissar er för en cola,aja puss! Skriver senare.

Nattinuffsan och tuffsinuffsan!

Nu hade jag tänkt att försöka ta mig i säng.. Börjar klockan 11 imorgon,vi har klassens dag och ska spela minigolf! Åh, är typ as trött på de.. Sjukt drygt! Efter de blir det nog staaaan!

Det är en mygga eller vad de heter,kanske fluga som irriterar mig på mitt rum just nu!

Aja,godnatt! Får väl se om jag vaknar typ 4 igen?!

skolan idag..

Idag började jag skolan,som många andra kanske gjorde? Började vid 1,och fick sluta tjugo över 2 typ! Och då blev det Charlies med hanna och elias! Och sedan ICA,för jag skulle handla åt morsan.. Sedan mötte vi Ludde,sylvia och Joannah och några så vi stod väl å snacka med dom ett tag

Vi fick våra scheman idag, de som jag varit så nyfiken att se.. Jag vet inte om jag kan säga att jag är nöjd eller missnöjd! Vi börjar 8 varje dag utom fredagar,och tidigaste dagen är fredagar - 14:40!
Sedan så blir det väl lite hål här och där,får man hoppas på!

Imorgon blir det minigolf på Hedlunda,får se hur jag ska ta mig dit..
Och onsdag blir det kanske chill! Aja, den dagen får jag väl skriva om senare.. Känner att detta blir ganska långt!

Nu ska jag springa och se på roomraiders,som börjar om 5 minuter! Sedan blir det väl ut i garaget och boxas,sedan ta en dush! Sedan kanske se film om de inte är nå bra på MTV! Men de äre väl säkert!
Puss och smek på er!


Haha, jag var bara tvungen att printa detta..



OMG, nu har nog room raiders börjat,hejs!


MTV

Idag så har jag varit hundvakt ett tag, en busig hundvalp på ca 3 månader kanske?
Resten av dagen har jag väl legat i soffan och kikat på MTV! Som jag fortfarande gör, och lär väl göra resten av kvällen också. För att det är ganska mycket bra ikväll!
Ska försöka få tid att gå ut i garaget och träna/boxas också.

Imorgon börjar skolan,ganska surt..
Vi börjar dock klockan 1,så man ska väl inte klaga.. Eller jag vet inte om vi börjar halv 1,eller 1. För det stod olika på hemsidan och i ett brev. Aja knas!
Fast jag vet ju inte om jag ens kan åka imorgon.. Har ingen feber idag iallafall!
Igår så hade jag nästan 39 graders feber,och nu har jag kring 36 - alltså ingen feber alls! Fast känner mig dock fortfarande sjuk.. Får se imorgon bitti om jag orkar dra till skolan!


Barnvakt!

Just nu är jag barnvakt åt 5 ungar.. Just nu är det ganska lungt,eftersom jag har satt på en film! Men då vi kom in så var det ett jvla liv! Busiga ungar kan jag ju bara säga, så jag hoppas att dom blir trötta så att dom inte orkar hålla på skrika!
Kan ju bara säga att det här kommer kosta för föreldrarna,haha..
Dom andra festar!

Yeye, tur att jag är snäll och sitter barnvakt istället! Har ju iallafall fått massa dricka,och typ 5 godispåsar och 2 chipspåsar! Fast jag känner inte för att trycka i mig massa nu. Får väl spara tills någon annan gång,om inte ungarna blir helt flamsiga så då får jag muta dom med godis och dricka!
Jag har varnat dom att jag kan bli grym,så dom får passa sig jäkligt noga!

sämst bild,men bry! Lixom det var mörkt och shiiiiet..

HEJHEJ!

Jag är typ sjuk.. KUL! ELLER INTE.

Jag vill dusha,men alla hinner före mig här i hemmet.. Och nu kommer det säkert inte finnas  nå varmvatten till mig! KUL! ELLER INTE!

Grillfest ikväll,OM JAG ORKAR!


NU ÄNTLIGEN FÅR JAG DUSHA...TROR JAG!"

Ska försöka sova!

Ska snart börja försöka sova,ska väl lixom upp kring 2-8 tiden imorgon bitti. Måste vara ute från huset 9,för att mamma ska göra tenta! Eller måste och måste? Men det är väl bäst så..
Och innan det ska jag hinna träna (kanske),dusha,fixa mig och käka frukost och de där..
Men hjälp,jag vet inte vars jag ska?
eeh, får väl se!
Vänta nu kom jag på, har inte jag skrivit detta redan..?

Får se om de blir att se en film nu,beror på om jag kan sova eller inte! ajaa puss!

btw; är typ fett sugen på att färga/tona håret!

Tvätta bort sminket!

Ska gå och försöka tvätta bort mitt flera ton lager smink! daah..
sen ansiktsmask,åh.. känner mig så ofräsh i ansiktet just nu.. finnar och annat urss!


Home again!

Nu är jag hemma igen! Var ju i Röbäck med Hanna,och där träffade jag Moiiiss!

Det kliar på min arm,och jag får snart damp.. Och mina läppar gör ont! Inte kul lixom, heey ge mig ett läppsyl!? Jag vet inte vart jag har något.. Blir väl att leta!

Snart ska jag dricka min cola som ligger och väntar i frysen!

Imorgon ska jag vara duktig och kliva upp typ 8! Vi måste vara ute ur huset före klockan 9 (alla utom morsan..) vet dock inte vars vi ska.. Jag ska/vill typ till stan imorgon,men lixom de är ju knappast ngn som är där klockan 9?! Så shieeet,vad ska man göra?! En sak jag vet är att jag typ ska äta på miias!


Hanna kommer strax!


Hanna kommer till mig om ungefär 20 minuter, vi ska dra till Röbäck! Hennes lag har match,men hon ska inte vara med. Men hon ska ändå dit och kika,så jag hänger med.. Har ändå inget för mig,eller jo.. Men inget vettigt lixooom!
Får se vad det blir typ då/sen.. Bloggar väl när jag är hemma eller något! Peaceeee!

5 månader sen igår!

Hanna kommenterade ett inlägg från några inlägg bakåt.. Och jag var bara tvungen att kolla vad det stod osv.. Och då kommer jag ihåg allting, lixom hur bra vi klickade osv.. Hur mycket skratt osv det var den kvällen,vi fortsatte umgås,mer och mer folk kom.. Mer och mer umgicks vi! Och nu är det bara.. Hat?!
Nu är det minnen/tider alltihopa.. Var även tvungen att kolla datumet! 19 Mars! Alltså igår var det exakt 5 månader vi lärde känna varandra..
Och under dessa månader har det ju hänt en hel del..?

Vill bara säga; Tack för tiden! Tack för det som var!
Förut var vi "alla", nu är vi 2 olika "grupper" som det är mer eller mindre hat i!
yeye, det var väl det peeeace!


Låångt inlägg!

Jag vet inte varför men jag har verkligen inte haft någon blogglust på sistonde! Ibland känns det bara som om jag vill njuta av den sista ledigheten,och ibland som om jag bara vill blogga så fingrarna glöder.. Men lixom,när jag lix sitter och ska blogga.. Lixom,heey? Vad var det jag skulle skriva?!

För någon vecka sedan hade jag mycket idéer om vad jag skulle blogga om.. Men när jag lix skulle blogga så gick det lixom inte! Åh,jag vill lixom göra om hela bloggen..
JAG VILL HA EN FIN BLOGG FÖR ATT KUNAN KÄNNA ATT JAG VILL BLOGGA!

Jag vill lixom blogga om allt.. Vardagen, - och det som jag är intresserad av (om man ska säga det så).. Men hey,det är så kul att kolla tillbaka vad man gjorde förr..! Nu har jag bestämt mig.. Jag ska kolla bak i tiden!

Nu sitter jag här och klockan har rullat iväg,skulle enentligen till Hanna idag.. Men självklart skulle jag behöva vara barnvakt i en evighet! Trodde det bara skulle var någon timma eller så,NEJ.. Då vart det typ 3 timmar!
KUUUUUL!

Jag vill till stan ikväll,men det vet jag inte om jag pallar.. ÅÅÅÅH! Förra sommaren, shiet.. Det var nog då jag var så taggad på göra allt möjligt, mitt flumm allting.. JAG SAKNAR DET!

Nu är jag så tråkig.. Jag bara ligger i min säng hela dagarna och är lat.. (KÄNNS DET SOM!)
Nej, inte riktigt! Men jag är verkligen inte lika taggad!


Okej, långt inlägg, förstår om ni inte orkade läsa.. Men jag kände bara för att skriva detta nu.. En liten förklaring varför jag inte bloggat så mycket på sistonde! JAG ORKAR INGENTING LÄNGRE!

Nej, jag ska bannemej rycka upp mig!



Åhhh.. Jag  har fått så mycket finnar.. Fy skämms!

Jag fyller år idag!

Har nyss haft lite vänner här, vi fikade massa och sedan så spelade vi nå konstigt haha.. sedan fyllde vi ballonger med vatten och hade vattenkrig och massa! Jag fyller ju år idag! 14 år blir jag! Haha morsan kom in i morsan och skrek;
GRATTIS FJOOOOORTIS!
Mina föreldrar kommer mobbas galet mycket!
Aja, nu gör jag inte så mycket,chillar typ! Ingen hemma,så jag väntar väl på dom typ..



Dålig updatering!

Sorry att jag typ inte har bloggat de senaste dagarna, men jag har nog känt att jag måste njuta och ta vara på de få dagar som är kvar av lovet!
Nu har jag tänkt att gå lägga mig,fyller år "idag".. Men först ska jag sova,och ska försöka ta mig upp tidigt,så lite vänner kan komma vid 1-2 tiden något! :) Vi ska nog ba chilla och fetta oss,lixom de finns inte så mycket att göra i "skogen"
Haha aja,peeeace!


inte lätt!


Jag kan inte bestämma mig hur mitt cepe hår ska vara,jag blir galen! Jag vet inte vilken tröja jag ska ha.. Ingenting känns bra! Drar väl på adidasen, NEJ! åh,jobbigt att vara tjej ibland!

ahej!

Jag är hemma,men de hände massa så jag vet inte om jag har så stor blogglust nu.. Fast de har jag typ aldrig när jag kommer hem om kvällarna! Känns typ så drygt då man kommer hem. Vill typ ba ligga i sängen och chilla eller bara dega framför datorn och tv!

Btw; Farfar kommer imorgon bitti,så det blir väl snart att försöka lägga sig.. (Snart,är väl om sisådär 2-3 timmar,höh..?) Eftersom han ska gratta mig,fyller ju år på onsdag,tror jag?!

mooot stan!


Nu drar vi till stan och lodar, käk på donken maybeee?!

Emelie is here!


Nu har emelie kommit, hennes fina inlägg det innan haha.. Vi fixar oss lite!

'

tjah tjah bloggeeeeeen, nu såååw är jaa med emmelieeee, asså vi typ sminkar ooosss


vad händer med min blogglust?!

I början av veckan hade jag stor blogglust, nu har jag ingen blogglust alls känns det som! Fast än att jag vill..
Men  nu är jag alldelens för trött,berättar om kvällen imorgon istället!
Ska börja skutta mig i säng nu puss!

varit och köpt foundation!

Förlåt för att jag inte bloggade igår,men de blev massa knas.. Var på böle igår, och när jag kom hem hade jag verkligen ingen blogglust och sånt p.g.a en sak! Så jag låg i sängen och kollade på beck!
Idag har jag varit och köpt en foundation,hoppas verkligen den är bra!
När jag skulle cykla till H&M så efter en bit så märkte jag att jag hade en äcklig spindel på cykeln,så jag slängde ifrån mig cykeln i skogen, och sedan fick jag GÅ till H&M! Typisk!

Aja,nu ska jag fixa mig och dra till böle ett tag.. Kanske stan senare ikväll,ifall någon är där? NÅGON SOM SKA PÅ STAN IKVÄLL SÅ MESSA MIG!!


haha omg, ja dreev!

hahahah omg, så roligt att folk inte fattar att jag drev med mitt inlägg - "jag är så snygg & söt"
vafannn? jag är inte den som "skryter" å massa..

shiiet, så roligt att kolla ibland hur folk reagerar!

och, det är väl bra att ha självförtroende?! :)

får bara mer när folk säger att jag e ful å massa sånt!
hahahapussss! <3

Kom hem för ett tag sedan å nu ser jag adam å eva haha..

Kom hem från stan för ett tag sedan, eller okej nu var det ganska länge sedan! Men har varit ute ett tag och snackat telefon med elias! Så nu har jag tid att blogga lite granna, och nu har jag satt på en film! Eva och Adam haha..

Blev ingen foundation idag,fan oxå! Vet inte vilken jag ska ha, vad jag än väljer så kommer det ju ändå bli fel!
Ajaa, får kika imorgon!


Stan!


Drar till stan nu och träffar emelie,sen får man se vad de blir..
Puss!

Någon som har foundationtips?

Känner att jag behöver införskaffa mig en foundation nu när sommaren snart är slut,och skolan börjar osv.. Problemet är ju,vilken ska jag välja? Någon som har tips på någon?!

har bara lagt in några "exempel".. Ni får naturligtvis säga någon som jag inte lagt in.. Lägger bara in några jag hittar!

"KRAV" : Vill ha någon som håller bra och länge,någon som täcker bra,"lätt" att applicera.. Hm, nu har jag väl med de viktigaste tror jag?


Jag är så snygg & söt!


ojaaa, fyfan vad jag är snygg,.. Och enormt söt! Puss på mig själv!

Shoppingen!


Från Cubus

Från Creole

den var bara så söt, så jag var tvungen å köpa.. Och på mig kommer den vara sötast! ;)

Den var oxå sjukt söt! Knövlig jag vet, (men den har legat i en påse i en resväska..)
Från NewYorker!

Den där är sjukt likt en tröja som jag redan har.. ( visar senare..) Från Ohio!
Den är typ mer rosa IRL! Från Cubus!

Ja,jag vet stökigt ruuum..
Byxor från Zara!

Bara för min mage! ;)


"Smaken sitter i hålen"


HAHA, Seriöst.. Ofta någon anmälde den? Den som var så.. "Bra"?
Första gången jag hörde den,började jag typ små skratta.. "Smaken sitter i hålen"?
Det värsta var ju att reklamen var precis HELA tiden! Men serri,hur pallar man anmäla?!

Fast.. Undra hur företaget tänkte när dom "gjorde" reklamen ?

Vill bara tilläga; Klaga INTE på att jag typ sitter inne på aftonbladet.. Jag har ett liv jag lovar,jag lever ju,jag bloggar ju,jag skriver! Ja.. Jag lever,alltså har jag ett liv!  SUVERÄÄÄNT! :D


Veckorevyn

Idag åker jag hem, så idag gör jag inte så mycket.. Har varit och köpt Veckorevyn, så nu har jag något till flyget! Åker ikväll,och senare blir det "omstart" på bloggen.. Kommer nog bli mycket roligare då! ;)


Nacka Forum idag!

Idag har jag varit i Nacka Forum, shoppade lite granna.. Ikväll har jag varit hos Margot!
Imorgon blir det typ bara att ta det lugnt,får se vad de blir! Ska ju hem på kvällen och så..
Tråkigt att åka hem,skulle kunna stanna här mycket längre!

bild i repris!

omstart elr ngt?

Bloggen kommer startas upp ordentligt när jag kommer hem.. Ny design och allting,typ omstart..?

jotja!

Blir nog inte så mycket uppdatering medans jag är i Stockholm, orkar inte kämpa med internet på min dator och därför orkar jag nog inte lägga in massa bilder och då kommer de nog inge inlägg.. För kul med inlägg när det inte är nå bilder.. Eh nej?
Men imorgon kanske ni får bilder på shoppingen! Har shoppat lite idag,ska till Täby imorgon.. Får hoppas att jag hittar nå skor då!


hehehhe


stockholm!

är i stockholm,men har inte fått igång internet på min dator.. Men jag ska snart till stan!
Får se om jag får igång det senare!
Tänkte ba säga det,puss!

packar och köpt tidning!



(solen blev för ljus, så jag kunde inte hålla ögonen öppna längre!)
Btw; vafaaan,de ser ut som om jag har en knölig arm?!

Packat, och varit och köpt en frida tidning som jag ska ha på flyget!
Dock,vet jag inte om jag är klar med packningen riktigt, jag vill inte ha med för mycket ifall jag skulle köpa mycket! Och jag vill inte ha med mig för lite så jag inte har någonting att klä mig med,ifall jag knappt skulle köpa något!
Lixom jag behöver; kläder,flera par skor,badkläder,smink,värmetänger,laddare och grejer,vad mer behöver man?
(
ja,det är en massa smågrejer jag glömt att skriva med..)

Plattis!


Mitt plattång är typ sönder,fett sorgligt! Funderar på en sådan..
Fast jag vill ha en fullstor!

v-inlägg!


ja ba gissa, ja ba gissa,ja ba gissa:]

Dålig uppdatering, I know! Men har annat för mig ibland lixom..
Sorry att jag inte skrev vars jag skulle och så igår typ..?
Kan lixom inte ta det på bloggen och allting..

Säger bara;
jag ba gissa,ja ba gissa,ja ba gissa :]

haha, INGEN FÖRSTÅR MIN HUMOR!

Hur vet du mitt namn?
Jag bara gissa,
Hur vet du vars jag bor?
Jag bara gissa,
Hur vet du mitt nummer?
Jag bara gissa,

OMG, JAG VILLE TILL CYKELINGEMAR INATT..  Den där texten är från cykelingemar - låten! Jag lovade att jag skulle lära mig den inatt, men de ända jag typ lärde mig var; ja bara gissa,ja bara gissa,ja bara gissa..
FAST jag råkade ändå säga fel på det jag ba; ja ba skoja, ooops:]
NEJ.. ingen förstår min braá humooor!


HATA "EXPERT"-AFFÄREN!


Hinner inte uppdatera så mycket, vill bara säga att jag hatar EXPERT-AFFÄREN.. Dom har bytt namn till Mongos nu!
Berättar mer om de imorgon!
Ska iväg till böle nu, uppdatering imrn!

hejhej gulmärke!

Mitt blåmärke, tycker dock inte att det ser så blått ut.. Kanske gult?! Hejhej gulmärke!




Nu hade jag tänkt att fixa mig lite granna, och sedan dra iväg till en bankomat för att se vad siffrorna ligger på.. Eftersom jag lyckats göra så att jag inte tar mig in på min internetbank! Typiskt mig att jag tror jag vet koden,så jag testar tills försöken är slut..
Iallafall,blir det väl lite affärer också när jag lix är där borta!

bilden som skulle upp innan jag for..


oja,skit kul med gult hår!!

Har just gjort i ordning mig för att gå och lägga mig.. Var som sagt med elias ikväll,och vi var å träffa massa folk..
Just nu känns det bara knas, behöver nog tid att tänka hur allt egentligen ska vara..

hejdå!

Har precis fixar klart mig för att åka till böle! Ska vara med Elias, sen vet jag inte om det är några fler vi ska vara med får väl se..
Mobil är pajj,och har ingen annan för dom är oxå pajj! Ska försöka lösa det på bästa sätt.


nehe... nu funkar de inte att ladda upp bild för mig.

glöm inte veckans blogg tävling!

Hade tänkt att köra snabb update nu, jag är hemma nu och ja.. Jag hade internet på hotellet,eller ah.. gick och köpte det! Men jag orkade inte blogga,hade lix ingenting att blogga om!
Nu funderar jag på att gå isäng!
Imorgon startar nog bloggen upp som vanligt igen,med dagens outfit och massa annat

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg-tävling!
btw; sa jag att jag skulle välja ut deltagande på söndag? isåfall blir det ändrat.. Får se om det blir imorgon kanske?

RSS 2.0